Duin Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Ahoj vsem, dnes rano jsem mel neprijemny zazitek a to srazku s Bambim. Skocila mi do cesty primo pred auto cca v 90tce a uz jsem nedokazal srazce zabranit. Protoze byla tma, tak pri prvnim ohledani to vypadalo na praskly naraznik a rozbitou mlhovku, ujel jsem jeste kousek a motor mel vysokou teplotu a zadna voda v chladici. Doma jsem rozdelal vse co slo a skod je daleko vic nez se zdalo. Vetsinu veci koupim nove, naraznik necham svarit a nalakovat ale shanim pravy plastovy drzak trubek od klimatizece. Vpredu na aute jsou dva, levy a pravy, oba drzi sestkou sroubem zespodu k ramu a zacvakava se do neho celkem 4 ks trubek. Nevali se tohle nekomu doma? Motorizace je nasledujici benzin 16V, rok 99 (restyl), 1997 ccm/99kW/135koni, kod motoru RFR. Diky vsem a davejte pozor na zver at nedopadnete jako ja. Je to opravdu zaiztek umyvat streva z motoru. Minuly vikend jsem auto chystal na zimu, dal novou chladici kapalinu, vymenil prasklou mlhovku a ted je vse zase v haji a navic naraznik, mrizka, sahara a chladic vody + dalsi drobnosti. Citovat
igor.sk Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Aj tak na tú smolu je tá 406 pevná. Ak by si chcel vidieť čo mladá laň dorobila zo susedovou 626 tak daj vedieť. Ale Tebe to moc nepomôže, ja viem. Držím palce a s pozdravom \"divina je lepšia na tanieri ako na kapote\" A pevné nervy a žiadne karamboly. [upravil dne 20/10/09 igor.sk] Citovat
Tornado Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Taky jsem jednoho takovyho Bambiho v lednu sejmul. Ale jel jsem nastesti jen asi 50km/h, tak to odnesl jen naraznik. Nastesti na vrakacu meli i mou barvu. Tak hodne stesti a at se dari pri oprave... Citovat
jara1 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 ty držaky se mi doma vali a jestli maš saharu dvě vrtule tak mam taky Citovat
mmmb Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 tak to upořímnou soustrast. a pevné nervy Citovat
jarco623 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 fuuu skoda,ta zver vie kedy kde skocit!! vela statia z opravou nech zase cim skor beha po ceste!myslim auto! Citovat
plaz Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 no ja jsem mel dva dny pred srazem chomutov taky srazku se srnou v devadesati a odnesla to jen mrizka a svetla pro deni sviceni jeste ze 807 ma dva narazove ramy jinak asi na sra-ku predek Citovat
foxo Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 no este ze u nas nezijou byzony, nosorozce, slony... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.