Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem,

dnes rano jsem mel neprijemny zazitek a to srazku s Bambim. Skocila mi do cesty primo pred auto cca v 90tce a uz jsem nedokazal srazce zabranit. Protoze byla tma, tak pri prvnim ohledani to vypadalo na praskly naraznik a rozbitou mlhovku, ujel jsem jeste kousek a motor mel vysokou teplotu a zadna voda v chladici.

Doma jsem rozdelal vse co slo a skod je daleko vic nez se zdalo. Vetsinu veci koupim nove, naraznik necham svarit a nalakovat ale shanim pravy plastovy drzak trubek od klimatizece. Vpredu na aute jsou dva, levy a pravy, oba drzi sestkou sroubem zespodu k ramu a zacvakava se do neho celkem 4 ks trubek. Nevali se tohle nekomu doma? Motorizace je nasledujici benzin 16V, rok 99 (restyl), 1997 ccm/99kW/135koni, kod motoru RFR. Diky vsem a davejte pozor na zver at nedopadnete jako ja. Je to opravdu zaiztek umyvat streva z motoru. Minuly vikend jsem auto chystal na zimu, dal novou chladici kapalinu, vymenil prasklou mlhovku a ted je vse zase v haji a navic naraznik, mrizka, sahara a chladic vody + dalsi drobnosti. :grr

post-0-14109610394194_thumb.jpg

Odesláno

Aj tak na tú smolu je tá 406 pevná. Ak by si chcel vidieť čo mladá laň dorobila zo susedovou 626 tak daj vedieť. Ale Tebe to moc nepomôže, ja viem. Držím palce a s pozdravom \"divina je lepšia na tanieri ako na kapote\" A pevné nervy a žiadne karamboly.

[upravil dne 20/10/09 igor.sk]

Odesláno

Taky jsem jednoho takovyho Bambiho v lednu sejmul. Ale jel jsem nastesti jen asi 50km/h, tak to odnesl jen naraznik. Nastesti na vrakacu meli i mou barvu.

Tak hodne stesti a at se dari pri oprave...

Odesláno

no ja jsem mel dva dny pred srazem chomutov taky srazku se srnou v devadesati a odnesla to jen mrizka a svetla pro deni sviceni jeste ze 807 ma dva narazove ramy jinak asi na sra-ku predek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...