Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem psal v jiném příspěvku ohledně svícení xenonů - moje (ne-xenony) H7 mi připadají, že svítí málo, a tak jsem se na ně dnes podíval, mám tam cca měsíc od Halfords H7 se zvýšenou svítivostí (udávaná o 80%, ha ha), jsou to H7 vyrobené u Bosche a na skle jsou nepravidelné šedočerné zákaly, takže to opravdu svítí míň, je to asi tím, že ač jsou 55W, aby dosáhli vyšší svítivosti něco tam dali, co je vypaluje. Takže to půjdu reklamovat a vrátím se buď k normálním nebo k Philips blue vision - nemáte s nimi zkušenosti, svítí opravdu bíleji než klasické \"žluté\"?

• O 2 týdny později...
Odesláno

definitivní rada, Halfords žárovky NEVER MORE, jsou to vyhozené prachy, a to nejen H7ky s vyšší svítivostí, ale i namodralé (aby svítily bíle) potkávačky, ty zešedly a svítí zase žlutě...

Halfords skončil v koši (světla jak ve tmě) a nové Philips xenon efekt (s přibalenými modŕo-bílými potkávačkami) proráží tmu skoro jako xenony. Snad vydrží.

Odesláno

ty H7 (Philips xenon efekt) nejsou modré, jsou klasicky čiré, jen svítí bíle a trochu líp, neměřil jsem a nesrovnával, je to vše subjektivní

a ty potkávačky jsou opravdu modré (sklo) a svítí bíleji, takže se lépe hodí k těm žárovkám

ale samozřejmě to nelze srovnat s xenony, ty svítí mnohem lépe (když srovnám ty svoje na 406ce s Philips žárovkamai na 807ce), jen ke xenonům musíš mít ostřikovače světel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...