Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

vyměnil jsem rádio Clarion RD3 za SONY MEX-BT5700U, rádio je to sice o dost lepší, ale hodně mi chybí to ovládání pod volantem. Proto bych se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s redukcí která se dá koupit, bohužel ale bez záruky že bude opravdu fungovat.:(

[upravil dne 18/10/09 206 1,6 16V]

post-0-14109610376671_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

No já chtěl zase rádio s BT handsfree - redukce se ani neprodává, displej mě nezajímá, takže zbývalo vyřešit páčku pod volantem. Zvolil jsem následující postup:

1) na Aukru vydražil náhradní DO k téhle značce ( malá \"tatranka\" )

2) DO jsem rozebral vyměnil baterku a na příslušná tlačítka odpovídající těm, které jsem chtěl mít pod volantem jsem připájel paralelně vždy 2 drátky

3) Ledku od DO jsem vypájel a protáhnul jí kabelem do hrany plastu autorádia tak aby nebyla vidět, ale přitom dostatečně \"viděla\" na senzor rádia

4) rozebral jsem páčku vylámal odpory a připájel kablíky od DO přímo na plošňáky v páčce

5) páčku jsme namontoval zpět do plastu pod volant jsme uložil do molitanu původní DO s dráty.

Funguje mi tímhle způsobem hlasitost ( nahoru / dolů ) skladba/ladění dopředu / dozadu, zapnutí a Mute

Celkové náklady cca 150,- kč s poštovným + pracovní odpoledne.

Někdy je výhodnější koupit nějaké univerzální DO a naprogramovat ho ( seženou se už za 100,- ... ) ale bývají dost velké, takže by se asi musel ten plošňák schovat někam jinam.... nocméně to už je na vkusu každého soudruha...

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...