s3ho Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Dobry den mohol by som vas poprosit keby ste sa pozreli na toto : http://peugeot-306.autobazar.eu/19-td-id761253.html co si o tom myslite ?? za odpovede vopred dakujem Citovat
Jindras Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Nevypadá to zle,ale když se podívám na foto motoru,tak už vidím sportovní filtr atd,s vozem se už něco dělalo neorig-moc důvěry bych do toho nedal a cena je vyskoá až dosti na to,že to je starý model... Citovat
dolly1010 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 No podle obrázku je to 306ka. Podle popisu 1.9 dízl se 175ti tisícema na tacháku. Chtělo by to prohoupnout náprvy a mrknout co je všechno vyměněný. Koukám taky nějakej lehčí tuzing. Já osobně bych do toho nešel, páč se mi líběj sedani Můj náhled na věc ber jako vtip Citovat
s3ho Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: Jindras Nevypadá to zle,ale když se podívám na foto motoru,tak už vidím sportovní filtr atd,s vozem se už něco dělalo neorig-moc důvěry bych do toho nedal a cena je vyskoá až dosti na to,že to je starý model... mas pravdu ten motor sa ani mne nepaci vyzera to byt bordel ...neviem o nom nic iba to co je v inzerate mozno napravy boli menene a co sa tyka ceny tak by sa mi ho urcite podarilo stiahnut ...to auto mi stoji pred domom a najprv tam mal cenu 75 000 potom zase 105 000:D a nakoniec zase 75 000 tak neviem este by som chcel vidiet toho typka co to predava .....musim ho vysledovat Citovat
s3ho Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 to mi je jeasne ze sa to neda sudit podla fotky ...musim zohnat dakeho dobreho mechanika Citovat
P607Olda Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 66 kW měl intercooler, nebo je to dobastlené? (Minus) Kladem je klimatizace, dokonce automatická - funguje??? Kladem je nezávislé topení, které by mohlo nahřát motor ráno před startem a zajistit dobrý start v mrazu - funguje? Jak je na tom zadní náprava? Počítej s tím, že tacho je stočený, skutečnost bude tak 350 000 km. Po koupi budeš muset jistě ještě zainvestovat, do 15 000 Kč. Cena je dost vysoká, teď je problém prodat cokoli. Nabídni mu tak 35 000 CZK (1350 EUR) a za 39 000 (1500 EUR) to případně kup. Citovat
s3ho Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 ako zistim ci boli stacane km okrem interieru ?? Citovat
Radek 306 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 66kw měl intercooler, jinak že tam dá někdo jinej filtr, to ještě neni tak drastickej tuning, záleží jak jsou na tom nápravy a třeba vstřiky..a cena každopádně max tak 1800e, víc to cenu nemá Citovat
s3ho Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 P607Olda z coho usudzujes ze to ma stacany tachometer ?? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 1. Pro ceske bratri, naozaj nelze ponukat ceny, jako 1500 Eur a obdobne, bohuzel sme na Slovensku, kde sou ceny ojetin ponekud nizsi, jako u Vas v CR ... Tady je cena za tamten model v prihlednuty na vzhled celkem normalni ... 2. Pokud se nemylim, tak 306 ky s tymhle motorem Intercooler mali ... Takze si myslim, ze dobastleni neni, ale mozna se mylim. V kazdem pripade o mem tvrzeni me celkem presvedcujou i jine inzeraty, kde ponukaju 306 s 1.9 TD a intercoolerem, takze si nemyslim, ze je tolik lidi dodelavalo. 3. Pokud je funkcni klima + nezavisle kurenie, je to dokonce cena velmi slusna. 4. Je to sice stary model, ale snad posledny mesic vyroby, kdy se vyrabeli, cize o moc starsi od novejsich modelu nebude. Jemni tuning co je na nem delany je celkem povedeny, svetla pekny, kapota pekna, mracitka, pekne kolesa, no az na ten zadny vyfuk, to neni nic zle 5. Neviem co na tom motore vyzera hnusne ? Vyzera ako kazde ine 1.9 TD ktore v takovemhle stavu najdete treba i v 405 tke ... Ten nasavac na kapote je aspom celkem ucinne vymysleny. 6. Ty tuningove upravy asi nebudou mit nejaku velku zmenu na vykon motoru, ale motor bude asi otrochu zivejsi ... Ten vzduchovy filtr nevidim jako prekazku, ale bohuzial je umiestneny dost nestastne, nakolko nasava teply vzduch s motora... 7. Nezavisle kurenie je celkom draha zalezitost, a u tychto typov aut celkom rarita. Pokial som pozeral nezavisle kurenia ako eberspecher ci webasto, tak som snad nevidel s cenovkou po 1000 Eur... V zime neni nic lepsie, nez si sadnut do vyhriateho tepleho auta, s rozmrazenymi oknami pripravenymi na jazdu... Poznam ten pocit, ked cez zimu rano skrabem okna v zimnej bunde, a sused v koseli a bundou ruke sada do vyhriateho auta Avsak aj takto cez net stau auta nejde zhodnotit. Treba pozret napravy, hlavne zadnu, ci nie su uz kolesa do a (repas okolo 10 tisic), treba pozret motor, u TD ciek myslim hlavne praskali hlavi, ale to uz dnes nie je nejak nakladna oprava... Motor by tam mal pasovat so 405, cize sa dnes daju na to suciastky zohnat za lacny peniaz. Tuning sice je, ale pokud sou tam uvadene znacky, jako filter green, vyfuk remus atd, tak je to delano i celkem znackovo, a moc bych se toho nebal Lepsi ja tesco tuning s dragon potahmi Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Co sa tyka stacanych KM, u peugeotu a zrovna tamtoho rocniku to nezistis asi nijak S ohladom na vek auta, vybavu, sa da predpokladat, ze ma viac. Avsak ani 350 tis km mat nemusi, predsalen je to 306, a ne vetsi auto na delsi cesty ... Interier nic moc nenapovy, sedadla sa dokazou vydrat za mnohem mene KM, a treba muzu vydrzet ovela viac. Zalezi kto si na ne sada, ci nosi gate k saku, alebo rifle, ci si do toho sadne , prejde 100 km a vystupi, alebo si do toho pocas 100 km 20 krat sadne a vystupi Guma na pedaloch sa da vymenit, volant moze byt osupany ale nemusi, mozno mal na nom potah, mozno nosil prstene atd atd Zistis to velmi tazko ... Citovat
rastacreative Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Hah tento inzerat este stale funguje??? JA som hladal auto pred pol rokom nejaky peugeot vtedy som chlapikovi parkrat volal a mal som snim dohodnute uz aj stretko no nejako mi to nevyslo ale bol na to jeden znamy kukat a povedal ze radsej nie. Potom som kupil iny peugeot ktory uz bol sice burany ale je zrepasovany v super stave + motor ma velmi malo najazdenyhc skus sa pokukat po inom ale sranda ze kebyze mi tento inzerat neukazes tak si myslim ze to uz je davno predane Citovat
rastacreative Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 V obdobi ked som kupoval peugeot som sa snazil snim dohodnut na cene no dany chlapik nebol ochotny tak som to potom uz ani neriesil, a inak auto vyzera z vonka slusne Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Pokial je naozaj tak zle, co s foto nezistim, skusil by som sa popozerat po vyspelejsom modeli, napr okolo 80 litrov sa da kupit uz s 2.0 HDI Popeipade dovoz aspom s CR , tam kupis za lacnejsie, ale iba o nieco ked pripocitas cenu prepisu Citovat
P607Olda Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Stočené jsou asi všechna auta. V této výbavě si to nikdo nekupuje na stání v garáži. Takže na 99% stočeno. Cena: když si uvědomíš, co do toho budeš muset vrazit (rozvody, olej, brzdy, čepy, klima, možná zadní náprava), tak je mnou navrhovaná cena přiměřená. Chce to jen nebýt zbytečně optimista a nemyslet si, že auto bude ve stavu nového vozu, spíš naopak. Takže to není otázka cen na české nebo slovenské straně. Citovat
s3ho Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: rastacreative V obdobi ked som kupoval peugeot som sa snazil snim dohodnut na cene no dany chlapik nebol ochotny tak som to potom uz ani neriesil, a inak auto vyzera z vonka slusne si si isty ze to bol tento peugeot ?? kedy to asi bolo ?? Citovat
kalio306 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 ja som ho tiež obzeral pred tým ako som kupil bolo to marec 2009 takže minimalne 1/2 roka ani neviem prečo som sa rozhodol ho ani neisť obzret Citovat
rastacreative Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 ano ano aj ja asi tak marec, som si na 100% isty ze to bol on peugeoty si pamatam vela som toho pokukal po nete. Podla mna v tom nieco bude ked ho nevie predat ten chlapik a stale tam saskuje s cenou , si myslim ze kebyze je v dobrom stave tak ho nema problem predat lebo z vonka vyzera fakt pekne Citovat
s3ho Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 ok diki chlapy mate u mna + ...keby nebolo forum tak si trieskam hlavu o stenu ... DIKI Citovat
Jindras Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Většina naftových 306 je dovezených ze západní Evropy a kdyby ne-je to motor,který si koupili lidé na častější či delší ježdění,tahání přívěsů(karavanů)-např moje 306-sedan z Holanska atd.Když to má najeto 300000-to je ještě málo-spíše více,já jsem nechal nedávno dělat komplekt spojku a byla tam už druhá sada podle identifikace výrobce,tak mám na ní najeto 300000 minimálně,jelikož to tahalo karavany,tak mohly ty spojky vydržet méně...Naftový motor v 306 vydrží hodně,ale to ostatní chátrá taky-u mě ventilátor topení,spínače dveří,těsnění dveří,ložisko poloosy,části náprava atd..-celkově řečeno starší nafťák vás z jiných oblastí může finančně potahat,jelikož má najeto přez 300000 a né nějakých 170000 a jiné nesmysly co tam stočí!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.