dogman.ast Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Zdravím pánové... Opět otevírám tohle téma... Přečetl jsem si ve fóru všechny rady a postřehy, ale mám pár nejasností, či dotazů, tak se omlouvám že se k tomu vracím! Ano, i já mám problém na své lvíčeti s \"kalkulačkou\"... Už se mi párkrát stalo že se mi drátky od imo přerušily, ale to jsem zatím vždycky rozchodil! Tentokrát jsem zůstal viset a ani přeletování všech drátků /cca 30 cm od konektoru/ nepomohlo! Dočetl jsem se tady že problém může být i v BSI ! Přiznám se že jsem úplně nepochopil kde ji hledat! Přesněji...je to ta blbost na které jsou všechny pojistky \"za kalkulačkou\" ??? Jednoduše se mnou imo nekomunikuje! Po zadání kódu stále pípá a dělá juako by ten kód vůbec neznal! Občas se rozsvítí obě kontrolky současně a pak dělá úplně mrtvýho brouka!! (podotýkám že baterku mám nabitu a napětí je o.k.) Je ještě jiná rada co s tím nebo už mi pomůže jen SERVIS ? PROSÍM PROSÍM SMUTNĚ KOUKÁM...HELP ME !!!! DĚKUJI ZA REAKCE:super Citovat
subin Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 vzhledem k číselnému immobilizéru bych typoval,že se tě BSI netýká [upravil dne 18/10/09 subin] Citovat
dolly1010 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Zkontroluj jestli je fakt kalkulačka dobře zapojená (jestli neni KO konektor). Pokud se ti to povede rozchodit tak to odpoj a jezdi bez toho Citovat
dogman.ast Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Takže pokud má auto číselný imo (kalkulačku) tak BSI auto nemá?? Konektor je v pohodě, dráty vyměněné (těch cca 30 cm od konektoru) ale přesto se tváří jako že kód který tam ťuknu vůbec nezná! Samozřejmě pokud by se mi povedlo ho donutit spolupracovat tak kalkulačku odpojím! ALe co s tím když se mnou nemluví ? Že by byla ŘJ out ? Citovat
subin Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Bsi se dávala od určitého roku,tuším,že old modelu se netýkala vůbec. Citovat
dogman.ast Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 JAk říkám káblíky jsem vyměnil...teda alespoň ten konec kde se ohýbají u konektoru takže v tom by neměl být problém! Vyměnil jsem je až kam bylo možné \"dosáhnoout\" pak už se mi stratily v tááákhle tlustým svazku a tam už jsem se do rozplýtání nepouštěl! Normálně jsem s autem přijel do práce, vypnul a už nenastartoval!!!! Původně jsem si myslel že se zase jedná o zlomený káblík jako už se mi to stalo, ale... Rok výroby je to 12měsíc 95 ! Citovat
Dave_k Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 A nemáš to po tý opravě někde šluslý? Aby se nějak dotýkaly ty dráty v místě opravy nebo někde na konektoru? Citovat
dogman.ast Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Ne ne, opravu jsem dělal při odpojené baterce a v místě napojení to mám řádně zaizolovaný samostahovačkou! Štve mě to, protože jsem si tady přečetl že se ta kalkulačka dá odpojit, tak jsem si říkal že si to taky odpojím a jak na sviňu se mi to po dřív než jsem to stihnul!!! Nemůže být smaotná ta kalkulačka v pr.... Dá se čistě teoreticky vzít samotná kalkulačka někde z vrakáče a jen tak ji tam napojit nebo to potřebuje spárovats ŘJ ??? Citovat
dogman.ast Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Jdu se na to vyspat, ale budu vděčný za jakýkoliv nápad či názor jak to řešit! JAk říkám...potřebuju to donutit aby se imo odblokoval a pak ho odpojím!!! NApadá-li někoho něco...sem s tím... Zatím děkuji za všechny názory a rady a zase zítra! Zatím ... Citovat
dogman.ast Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 Zdravím pánové... Má někdo ještě nějaké nápady na toto omýlané téma? PLEASE ! Abych si udělal nějaký ucelený závěr... .........................................ví někdo tuty že r.v. 95/96 má nebo nemá BSI??? .........................................dá se vzít jiná kalkulačka třeba z vrakáče a jen tak ji připojit, nebo je potřeba spárovat s ŘJ ??? .........................................jsou ještě nějaké jiné možnosti jak donutit IMO aby se odblokoval abych mohl kalkulačku odpojit ??? Díky za reakce.... Citovat
Ferry Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 BSI az od 4/99 kalkulacka se da vzit z jineho auta, nemusi to byt ani nutne 406, muze byt ze 106, 306 citroen xantia, kod je ulozen v RJ, kalkulacka slouzi jen pro jeho zadani, parovani neni potreba jedina moznost jak odblokovat imo je prehrani stareho kodu v EEPROM v RJ motoru jinym novym znamym kodem a pak jeho zadani pres klavesnici, pripadne jina funkcni RJ motoru stejneho typu ( Bosch, Sagem, Magneti Marelli ) se znamym kodem [upravil dne 19/10/09 Ferry] Citovat
dogman.ast Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 ...tzn že tak jak tak mě nemine servis!!! Vzhledem k tomu že auto je nepojízdný to trošku komplikuje! Nebo jim stačí jen ŘJ ? (mám Bosch) Citovat
Ferry Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 v servisu tezko pomuzou, chce to nejakyho machra s programatorem, ktery ma zalohy EEPROM a potrebny programator na dany integrovany obvod a umi to. Vim o jednom v Jihlave, Bosch jednotky umi 100% poslu cislo pres SZ Citovat
dogman.ast Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 zdrávím Ferry... Jak se říká líná huba, holé neštěstí... Našel jsem ještě jednoho týpka tady v Brně kterej je schopen mi ŘJ odbloknout... Zítra mu jí mám donést a mrkne na to... Dám vědět jak jsem dopadl! V případě úspěchu kdby někdo měl stejný problém tady v okolí poskytnu kontak! Když to nevyjde, zkusím tu Jihlavu! Ještě jednoou dík za info a za kontak! DÍKY MOC! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.