jogi15 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 mal by som zaujem o peugeot 406 LPG ale vidim ze to montovali vecinov do 1.8ciek oplati sa to? ako to chodi co to setko obnasa pre a proti....poradte mi dakujem Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Sehnat se to dá podle mě v jakékoliv motorizaci. Počkej až ti sem napíše Ferry, to je přes LPG mistr. Mezitím si můžeš zkusit něco v hledání o tom LPG najít. Určitě už tu nějaké podobné téma bylo. Citovat
OK406 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Sehnat se to dá podle mě v jakékoliv motorizaci. Počkej až ti sem napíše Ferry, to je přes LPG mistr. Mezitím si můžeš zkusit něco v hledání o tom LPG najít. Určitě už tu nějaké podobné téma bylo. Přesně tak tak. Zde pomůže pouze Ferry. [upravil dne 18/10/09 OK406] Citovat
Péťa Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Co od toho cekáš? Výkon je OK, ale myslím, že už to auto bude hodně staré. Nevím, jak u vás, ale v ČR má plynová nádrž homologaci vždy na 10 let, pak se musí vyhodit a dát nová, což bývá finančně poměrně nákladné. Jinak se připrav na roční revize LPG, dvoje emise (benzin + LPG), zákaz parkování v garážích (jen na střeše), některé autoservisy se na Tebe budou koukat skrz prsty, levnější provoz,... Já na LPG jezdím a jen tak bych neměnil. Ale je pravda, že nevím, jaké to je jezdit na benzín - měl jsem LPG, ropu a teď zase LPG. Partnerka jezdí na benzín, ale jen tak 30 km denně, takže to je jako by nejezdila Na delší trasy ji dávám 406tku na LPG. Citovat
Joseph1 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 ja mam 406 B+LPG kupil som ju ako student takze naklady boli oproti mojim prvym autam/S105, Favorit/ neporovnatelne a o komforte ani nehovorim len smelo do toho si myslim v servise mi povedali ze sa tam menia len nejake sitka ci co aj to az ked uz neche ist hladko Citovat
lubokpz Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Tak isto mam LPG na 1,8 a plná spokojnosť. Spotreba okolo 10l, a malý úbytok výkonu riešim tak, že v prípade potreby prepnem na benzín. Montovali mi to niekde v PD (zabezpečoval mi to môj mechanik). Je to moje druhé auto na LPG ( predtým Omega), ale tam som mal ešte klasiku jazdil som na tom 10 rokov (cca 200000km). Dva krát som menil gumičky v splyňovači a filter. Teraz mám i-čkový LPG a som spokojný. Cena plynu 0,47 hovorí za seba. Náklady na montáž sú vysoké, ale ak jazdíš viac, tak neni čo riešiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.