Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mal by som zaujem o peugeot 406 LPG ale vidim ze to montovali vecinov do 1.8ciek oplati sa to? ako to chodi co to setko obnasa pre a proti....poradte mi dakujem :)

Odesláno

Sehnat se to dá podle mě v jakékoliv motorizaci. :)

Počkej až ti sem napíše Ferry, to je přes LPG mistr. :)

Mezitím si můžeš zkusit něco v hledání o tom LPG najít. Určitě už tu nějaké podobné téma bylo.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Sehnat se to dá podle mě v jakékoliv motorizaci. :)

Počkej až ti sem napíše Ferry, to je přes LPG mistr. :)

Mezitím si můžeš zkusit něco v hledání o tom LPG najít. Určitě už tu nějaké podobné téma bylo.

Přesně tak tak. Zde pomůže pouze Ferry.

[upravil dne 18/10/09 OK406]

Odesláno

Co od toho cekáš? Výkon je OK, ale myslím, že už to auto bude hodně staré. Nevím, jak u vás, ale v ČR má plynová nádrž homologaci vždy na 10 let, pak se musí vyhodit a dát nová, což bývá finančně poměrně nákladné. Jinak se připrav na roční revize LPG, dvoje emise (benzin + LPG), zákaz parkování v garážích (jen na střeše), některé autoservisy se na Tebe budou koukat skrz prsty, levnější provoz,...

Já na LPG jezdím a jen tak bych neměnil. Ale je pravda, že nevím, jaké to je jezdit na benzín - měl jsem LPG, ropu a teď zase LPG. Partnerka jezdí na benzín, ale jen tak 30 km denně, takže to je jako by nejezdila ;) Na delší trasy ji dávám 406tku na LPG.

Odesláno

ja mam 406 B+LPG kupil som ju ako student takze naklady boli oproti mojim prvym autam/S105, Favorit/ neporovnatelne a o komforte ani nehovorim len smelo do toho si myslim v servise mi povedali ze sa tam menia len nejake sitka ci co aj to az ked uz neche ist hladko :super

Odesláno

Tak isto mam LPG na 1,8 a plná spokojnosť. Spotreba okolo 10l, a malý úbytok výkonu riešim tak, že v prípade potreby prepnem na benzín. Montovali mi to niekde v PD (zabezpečoval mi to môj mechanik). Je to moje druhé auto na LPG ( predtým Omega), ale tam som mal ešte klasiku jazdil som na tom 10 rokov (cca 200000km). Dva krát som menil gumičky v splyňovači a filter. Teraz mám i-čkový LPG a som spokojný. Cena plynu 0,47 hovorí za seba. Náklady na montáž sú vysoké, ale ak jazdíš viac, tak neni čo riešiť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...