Marlin Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 jakej je rozdil mezi perletovym lakem a menicim se lakem, ja myslel, ze to je to same, ale prej ne, tak jak zni pravda??? Citovat
impact Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 perletovej je obyc metaliza, menici je takovej ten, co ma jakoby dva odstiny, podle toho z jakyho uhlu se divas... je to opravdu hezky a taky pry docela mastny Citovat
Ladis Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Co vím, tak lak co se mění vyjde na auto střední kategorie na 200 000 s prací. Třeba, jako ho mají Jaguáry už z fabriky. Ale parkovat takový auto venku = koledovat si o infarkt Citovat
Operator Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Kdo má na Jaguara, má i na garáž! :D:D Citovat
voštík Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 200.000???? To je moc !! Tech 50 bych jeste zkousnul. Pry se to strika tak, ze se nastrika ta \"hlavni\" barva, pak se uz jen zaprašujou ty dalsi odstiny a nakonec se to foukne lakem. Pokud je to pravda, tak 200 bych za tohle nikomu nedal. Citovat
Marlin Odesláno 5. srpen 2004 Autor Odesláno 5. srpen 2004 no, co sem se informoval, tak na moje to vyjde na ca 30 000 a to jeste bez prace, jenom za lak...... Citovat
vix Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Vidite, a ja ho mam gratis obcas, jak to nekde picnu, tak to necim pretru, takze lak/nelak se meni na aute co chvili.. treba predni blatnik ma uplne jinej odstin, nez zadni ... jj, za 200 by bylo uz pekny auto i s lakem Citovat
impact Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 to asi neni uplne ono ja ten menici videl na Alfe Romeo a je to fakt super... proste kvalita odpovida cene... ovsem kdyz ti pres to zavistivej soused prejede minci, to je asi fakt na ubiti zeleznou trubkou... Citovat
Fusion Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 znamej si to delal na Celicu, takovej cernej menizi se na fialovo modry.. fakt pekny. Prej 50 litru. Asi to neni tak hrozny protoze sem chtel dat 306 do cerne a von me rikal ze kvalitne by to bylo tak 30 litru (napr. dvere oboustanne protoze tam je vsude zevnitr videt barva laku) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.