Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak mam asi první zavadu a vypadáto po dnešku že je vše vpořádku

Recommended Posts

Odesláno

Chlape chlape. Je vidět, že nejsi ještě zvyklej jezdit s autem ve kterým je víc elektroniky než mechaniky. :D

Ta kontrolka se nerozsvěcí pro nic za nic. Třeba to je jen začínající problém, kterej teď bude za pár kč a později za pár tisíc kč. ;)

Odesláno

Dave_k hned vestředu mažu na diagnostiku a máš pravdu tam je tech drátu jako v telce:D to u 405 jo tam to byl jednoduchý ale snad se stím poperu a jak se říká učenej znebe nespad ale při mí smule občas tak mi znabe spadne uplne neco jiného :D:D:D:D ale sem moc rád že mam aspon neco opravený mam na mysli ten krožek jak sem tady psal že rupnul na ABS :super

Odesláno

tak zmena ted jsem byl natankovat a když jsem nastartoval tak mi zhasla i kontrolka na diagnostyku takže to vypadá že miláček je vcajku hurá hurá:super

Odesláno

To znamená jen to, že se závada neopakovala. Jinak určitě zůstala uložena v paměti. Takže buď to nechej být a nebo si někde domluv diag, aby jsi věděl co to mohlo být za problém.

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

tak mam opravýno poloosa je vymenená ale ještě prej musím vymenit stabylizační tyčky prej už sou načnutý jo a opravylose i to abs esp asr tak mam všechno funkční ale pořád mi tam svítí ta diagnostika no uvidíme takže zas se mužu vesele kochat a jasat že milaček je skoro v pořádku :D:D:D:D motor chodí vpohode tak nevym co tam je za problem

tak nakonec jsi musel kvůli kroužku ABS měnit celou poloosu (repas) ??

Odesláno

jo poloosu sem vymenil ale ne kvuli kroužku ale kvuli kloubu a kroužek sem nechal přehodit na druhou napravu ještě me čekaj vymenit stab. tyčky a bude vcajku:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...