Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak mam asi první zavadu a vypadáto po dnešku že je vše vpořádku

Recommended Posts

Odesláno

začalo mi rupat vpředním kole u spolujezdce ale jenom když se rozjíždím a dám plnej rejd do leva na druhou stranu to nedelá nic kamoš v servisu říkal že to sou koule včudu a na palubovce se mi rosvítilo to servo vlevo nahoře který má jinak zhasnout když nastartuješ a na hlavnim displeji mi to píše ENGNE ANTIPOLLUTION SYSTEM DEFECTIVE nevýte co to znamená předem moc dík:bojim:(

[upravil dne 16/10/09 dzana.m]

[upravil dne 17/10/09 dzana.m]

Odesláno

Podle mě to bude homokinetický kloub (kloub na konci poloosy u náboje) - jeho výměna zase nebude tak strašně nákladná (i když cenu konkrétně u 607y neznám)

Odesláno

kloub se nedá koupit musí se koupit celá poloosa a tu sem objednal a příde na 8000 a o musím starou vratit to zas není tolik ještě by me zajímalo co to píše:myslim

Odesláno

muže to bejt tím že se mi udelala dírka na vejfuku a trochu to tam ucházý je to ve spoji tak nevym jestli tam je díra nebo stačí vymenit sponu a ta kontolka diagnostika motoru a svití mi pořád a to sem našel že toje neco na emise:(

Odesláno

no uvidíme zejtra jedu do servisu tam mi vymenej tu poloosu a jestli se to přes víkend nejak nesrovná tak zajedu na tu diagnostyku v pondelí snad to nebude neco moc zavyžnýho

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

kloub se nedá koupit musí se koupit celá poloosa a tu sem objednal a příde na 8000 a o musím starou vratit to zas není tolik ještě by me zajímalo co to píše:myslim

Poloosy umi dobre firma Glogar renovace poloos a kloubu, hrřídeli a kardanu atd. Cena 1500,- za poloosu vymenou a 2 roky zaruka. Doprava posta a nebo vymena primo u nich na servise.

T.

Odesláno
Původně zaslal: Tomáš

Původně zaslal: dzana.m

Poloosy umi dobre firma Glogar renovace poloos a kloubu, hrřídeli a kardanu atd. Cena 1500,- za poloosu vymenou a 2 roky zaruka. Doprava posta a nebo vymena primo u nich na servise.

díky za typ mrknu nato:super

T.

Odesláno

tak mam opravýno poloosa je vymenená ale ještě prej musím vymenit stabylizační tyčky prej už sou načnutý jo a opravylose i to abs esp asr tak mam všechno funkční ale pořád mi tam svítí ta diagnostika no uvidíme takže zas se mužu vesele kochat a jasat že milaček je skoro v pořádku :D:D:D:D motor chodí vpohode tak nevym co tam je za problem

Odesláno

na diag. se chystám ve středu dřív se tam nedostanu ale sem zvedavej co mi řeknou ale možná se umoudří a zhasne to samo jako se to rozsvítilo jel jsem do práce a v jedný zatáčce hups a už svitila kontrolka a nemuže to bejt třeba počasím že je takový vlhko:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...