Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kde jsi sehnal to foto,znáš někoho kdo to má ?? Taky nad tím uvažuji...:myslim

mužeš mi poslat tu adresu z kama jsi to foto stáhnul..diky

[upravil dne 15/10/09 derek]

Odesláno
Původně zaslal: Mirradh

:xvulTo bude krapet drahá \"sradna\" co?

[upravil dne 15.10.2009 Mirradh]

No jen bych dodal,že toto už nebude pro běžný provoz,ale pro závodní ůčely,takže tomu bude i odpovídat cena....:ticho

Odesláno

adresu ti bohužel nedam vždycky jsem k těm fotkám nák proklikal když jsem něco hledal a pak si je uložil. Ale určitě jsou náké fotky z gti6 fóra.

profi výroba bude asi drahá ale dá se to udělat i doma za pár peněz a trocha šikovnosti. Jinak co sem se tam dočet tak polosy používají z 806 že jsou o 40mm delší. I když nevím jestli pasují celé nebo jen mění tyče.

pro sport ano ale pokud by si někdo pohrál a místo vnitřních kuláků použil silentbloky tak si myslím že by to šlo použít i v provozu

Odesláno
Původně zaslal: Capy

adresu ti bohužel nedam vždycky jsem k těm fotkám nák proklikal když jsem něco hledal a pak si je uložil. Ale určitě jsou náké fotky z gti6 fóra.

profi výroba bude asi drahá ale dá se to udělat i doma za pár peněz a trocha šikovnosti. Jinak co sem se tam dočet tak polosy používají z 806 že jsou o 40mm delší. I když nevím jestli pasují celé nebo jen mění tyče.

pro sport ano ale pokud by si někdo pohrál a místo vnitřních kuláků použil silentbloky tak si myslím že by to šlo použít i v provozu

Díky za nápomoc,každopádně problém je ten že pokud by člověk chtěl se i svézt ve třídě S -nebo N tak tam musí být měkké uložení,takže silentbloky.....Ten zadek už mám taky namzšlený stím mezikusem,ted tam mám 7 cm podložky a to je šílenost !! Akorát nevím jestli to štelování sbíhavosti budu řešit takhle... No zima ukáže..;)

Odesláno

no není zač. Já si na tohle musím nechat přejít chut. protože u eddy to znamená přechod do speciálů. jinak hold musím mít plechový blatníky a seriový ramena. A ve speciálech jezdí už fakt našláplý nesmysli. Takže to jistí favorit SE:D

Odesláno

no není zač. Já si na tohle musím nechat přejít chut. protože u eddy to znamená přechod do speciálů. jinak hold musím mít plechový blatníky a seriový ramena. A ve speciálech jezdí už fakt našláplý nesmysli. Takže to jistí favorit SE:D

Jak říkáš,já taky muse u nás v KWBT přejít z S-1400 do E-1400 kvůli převařenému uložení zadní nápravy na mém swiftovi.. A s mojima 150 konama,mezi 200konovýma swiftama a felišama nic moc,tak jsme zahájili projekt ze 1300 udělat 1150 -to je zatím neobsazená třída ! :-))

Odesláno

jen by mne zajimalo co pouzit za tehlice (pokud nebereme v potaz profi tehlice) jestli je nejak prodluzuji bo jak to delaji pokud by ste nekdo vedel napiste popripade dejte foto

Odesláno
Původně zaslal: dypid

jen by mne zajimalo co pouzit za tehlice (pokud nebereme v potaz profi tehlice) jestli je nejak prodluzuji bo jak to delaji pokud by ste nekdo vedel napiste popripade dejte foto

už jsem to někde zahlíd ale nemůžu najít foto tak jen popíšu.těhlice se dá použít původní a rameno bud připravit na přišroubování seriového kuláku nebo upravit těhlici pro unibal oboje jsem viděl. a pokud jde o správněj odklon kola tak se posouvalo horní uložení směrem ven

Odesláno

Původně zaslal: dypid

už jsem to někde zahlíd ale nemůžu najít foto tak jen popíšu.těhlice se dá použít původní a rameno bud připravit na přišroubování seriového kuláku nebo upravit těhlici pro unibal oboje jsem viděl. a pokud jde o správněj odklon kola tak se posouvalo horní uložení směrem ven

Nebo se dá rameno upravit tak,že se dá kulový čep se závitem,který se bude dle potřeby odklonu bud zašroubovavat do ramene nebo ven. To záleží na tom jaké je horní uložení tlumiče.

• O 3 týdny později...
Odesláno

jinak sposta dalších dílů na tyhle krásný autíčka najdete

TADY

až na to že nák úplně nechápu to vyztužení zadní nápravy kdy se nařízne trubka zadní nápravy:myslim

Odesláno

pár dalších obrázků pro ty co tam nechtěl hledat

tak třeba jak na stavitelnej stabik

train_AR_evo_vue_de_cote3.jpg

a nemaj jehlová ložiska ale kluzná

F3860_00_kit_B.jpg

a pak to může vypadat takhle:D

306DimmaCabrio03.jpg

Odesláno

Ahoj lidičky,

koupil jsem 306 S16, ale mám s ní ,,malej\" problém. Do 4500ot to jede jako pantáta na výlet, ale potom to jede docela dobře. Nevíte nějakou radu kam se podívat a co poštelovat..... Jsou vyměněný náplně, filtry.....

Michal

Odesláno

pár dalších obrázků pro ty co tam nechtěl hledat

tak třeba jak na stavitelnej stabik

train_AR_evo_vue_de_cote3.jpg

Nemáš prosímtě více foto téhle zadní nápravy? Konkrétně mě zajímá to dodatečné vyztužení ramene. Kam vlastně vede ta druhá tyčka,s tím kulákem?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: MinaPatrol

Takže je to jen o tom že to musí bejt pořád v otáčkách???? Tak to je dost hustý.....:o

A co bys čekal? :) Jestli chceš zátah vodspoda, kup si něco s turbem. Klasickej atmosférickej šestnáctiventil prostě začíná pořádně pracovat až ve vyšších otáčkách a čím víc ho ladíš, tím výš ten \"sweet spot\" má. Třeba 206 RC má sice výkon značný, ale točí přes 7000. Moje 1.6 je to samý, do 4000 otáček je to auto pro ženskou do města a když se chci projet a nepustím to pod 4000 otáček, tak je to drak. :) Jediný, co je, že poměry v převodovce jsou pro tenhle styl jízdy (tím myslím ostrá sportovní jízda mezi 4000 - 6500 ot.) úplně mimo a budu je muset trochu přeskládat.

Jinak já mám v hlavě myšlenku postavit repliku 206 WRC, s kompletním bodykitem a v barvách TOTAL (červeno-bílá), a zrovna před týdnem jsme s kámošem strojařem řešili, jak by bylo třeba provést úpravu náprav, aby to k něčemu bylo. Vymysleli jsme posunutí celých McPherson vzpěr směrem ven. To by obnášelo výrobu nových, delších ramen, táhel řízení a přestavbu obou horních uložení, což by teoreticky vůbec nemuselo být vidět, protože to zakryjí laminátové blatníky bodykitu. U zadní nápravy by se teoreticky daly vyrobit úplně nová ramena, která by nebyla kolmá na osu kola a ramena, ale měla by odklon. To by mohlo fungovat celkem dobře.

[upravil dne 10/11/09 Fakir]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...