MJSytic Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Příčinou drhnutí je hlavně to, že ta gumička jde \"proti srsti\" nebo, že se neohne, tak jak je třeba. Může za to buď to, že je už hodně tvrdá a tím pádem nepoddajná, nebo doléhá k oknu pod špatným úhlem (ideálně je kolmo) a nebo rameno stěrače nemá dostatečnou sílu, aby gumičku přitisklo ke sklu Citovat
robozv Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 pricin moze byt jasne ze viac noprosteraz pride ten cas ho vymenit ja to mozno spravim teraz tiez mam ich 2 roky a uz mi obcas zacinaju robyt vejar po skle ale zatial iba obcas tak uvidim Citovat
robozv Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 ak ma 407 taketo uchytenie ako ja na 307 tak gumku zvlast mozno nezozenies [upravil dne 15.10.2009 robozv] Citovat
MJSytic Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Souhlas. Ty origo bezramínkáče jsou dělaný z jednoho kusu. Já bych se vybodnul na na nějaký experimenty a vrazil těch 12stovek do bezramínkáčů co mají např. v AK. Ty origo budou stejně buď od Boshe, nebo Valea Citovat
robozv Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 suhlasim s MJSytic aj tak tam ine nedas Citovat
AnotherOne Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Tak takúto gumičku ako na obrazku hore som zohnal samostatne. http://www.autobiznis.sk/doplnky/stierace/prislusenstvo/ [upravil dne 15.10.2009 AnotherOne] Citovat
MJSytic Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak takúto gumičku ako na obrazku hore som zohnal samostatne. http://www.autobiznis.sk/doplnky/stierace/prislusenstvo/ [upravil dne 15.10.2009 AnotherOne] Tak o tom dost pochybuju. Možná tak klasickou gumičku. Ale gumičku včetně toho přítlaku jsem ještě nikde prodávat neviděl:myslim A to že jsme s kolegou pátrali Citovat
AnotherOne Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Myslíš tu ohnutú časť hore? Ale to som nemal ani na pôvodných gumičkách, ktoré si myslím boli origo. Ako je to tam uložené v tej lište? [upravil dne 15.10.2009 AnotherOne] Citovat
MJSytic Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 No jak to popsat:myslim Ono to právě nemá takovou klasickou lištu. Máto jakoby takový rámeček a v tom je to celý gumový zasazený. Z vrchní části je ten gumový přítlak, který zároveň tvoří tělo toho stěrače a zespodu je klasická gumička. Ale je to spojený v jeden kus:nevim Citovat
AnotherOne Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Hm ale to nesedí s obrázkom stierača hore Citovat
MJSytic Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Tak je možný, že P, to má trochu jinak. Vycházím z toho, co jsem viděl na tom Megánu Ale i na tom obrázku je jasně vidět ten přítlak, který je spojený s gumičkou po celé délce ... Citovat
AnotherOne Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 To áno, som myslel, že tá gumička je z toho stierača na obrázku, očividne ten prítlak tam nemá byť ako uložený. Možno nám to objasní robozv čo to tam vlastne nafotil. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Tak som preskúmal svoj stierač. Prítlak tam mám aj ja, je z gumy a je napevno nasadený na kovový rám. Zo spodu sa do rámu zasúva samotná gumička, ktorá vyzerá ako na tom obrázku hore ale bez prítlaku. Gumička sa samotná dá kúpiť tu http://www.autobiznis.sk/doplnky/stierace/prislusenstvo/ prítlak zostáva napevno na ráme a nemení sa. Citovat
robozv Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 ten moj stierac je origo od peugeotu a ten co sem dal AnotherOne je pravdepodobne bosch na ktory sa da zohnat zvlast gumka a na ten moj to neni mozne uz som sa o to asi vsade informoval. Na ten stierac bosch stoja nahradne gumky vo forstingeri myslim okolo 15 euro Citovat
Přema Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Původně zaslal: robozv ak ma 407 taketo uchytenie ako ja na 307 tak gumku zvlast mozno nezozenies [upravil dne 15.10.2009 robozv] Takové uchycení 407 nemá....... takové má.... [upravil dne 15-10-09 Přema] Citovat
HonzaZ Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Zkoušel jsem vyměnit gumičku na původních stírátkách (asi Bosch). Těžko jsem jí tam dostal, byla tam napevno a nefungovalo to. Jinak používám Valea VM408 a naprostá spokojenost. Citovat
MJSytic Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak som preskúmal svoj stierač. Prítlak tam mám aj ja, je z gumy a je napevno nasadený na kovový rám. Zo spodu sa do rámu zasúva samotná gumička, ktorá vyzerá ako na tom obrázku hore ale bez prítlaku. Gumička sa samotná dá kúpiť tu http://www.autobiznis.sk/doplnky/stierace/prislusenstvo/ prítlak zostáva napevno na ráme a nemení sa. No jasně, ale tohle není origo stěrač To jsou právě už ty náhrady. Originály jsou právě dělaný v jednom kuse a gumička vyměnit nejde Citovat
Guest MMMMM Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Tak jsem si půjčil od kámoše stěrače KAMOKA a ty mají několik mezikusů a jeden pasuje na Peugeota (zkusil jsem to), takže dnes jedu do prodejny a koupím. Pak ještě dělá firma Heyner mezikusy na Peugeota za cca 70Kč. Dnes jsem je také viděl a pasují. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.