Guest Scratch Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 no to docela jo, ale z vlastni zkusenosti nedavam na prvni pohled :OD Citovat
Péťa Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Přihlížející nevypadají zděšeně Jedině to zjistit osobně Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 což si Adélka zřejmě teď vyčítá že Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 no me prave prijde, ze moc uspechu nemela aspon jak se ti lide tvari :OD No Adelka Citovat
Marcel505 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Původně zaslal: Peta Přihlížející nevypadají zděšeně Jedině to zjistit osobně A Vás to ještě nenapadlo? Si všimněte těch lidí, holky koukaj divně a ten chlap vlevo odvrací hlavu, proč asi? Vždyť je to transsexuál !!! Citovat
švejk Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Pe.Trovi uz jsem psal.. ale je mozne, ze se na srazu neukazu. Ale bohuzel tohle budu vedet pravdepodobne az tesne pred srazem. Ackoli je mi to lito, duvod mam tu sirit nechci a nebudu, ale je pomerne zasadni a se spatne predvidatelnym prubehem. Kdo by mel nejake pripominky k tomu, ze to rikal, ze maji vsichni velkou papuli a stejnak to vetsina na posledni chvili zrusi necht si je prosim necha.. Zaroven, kdo by chtel jet a nedostalo se na nej ubytovani, at mi da vedet a nejak se kdyztak domluvime, az budu vedet jak to nakonec vsechno bude. Rezervaci a zaplaceno mam na sebe + doprovod (tzn. radny clen + neclen) od patku do nedele. Jeste jednou se omlouvam Pe.Trovi a organizatorum za obtize tim zpusobene. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 Švejku vklidu, míst volných pár je , a o vložené peníze na sraz strach mít nemusíš , dostaneš peníze zpět , možná jen pokrácené o poplatky z účtu cca 7,- Citovat
švejk Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 ja o ne strach nemam a naprosto pochopim, kdyby proste \"propadli statu\" o ne mi momentalne vubec nejde... Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Pokud by se sraz měl dostat do červených čísel, na vrácení peněz taky NETRVÁM (sice jsem svou možnou neúčast inzeroval od počátku a na vyhazování doma taky není, ale - protože jsem už několikrát v kůži organizátora oblečen byl - plně si uvědomuju rizika, která organizátor má na svých bedrech naložena a aby za svou ochotu něco dělat pro druhé ještě trpěl odčerpáním peněžitého obsahu svého osobního konta, to mi přijde fakt drsné). Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 včera zrušily pro nemoc účast Bohouš a Petra xsi a otázka visí nad švejkem+1 a nad mojí ženou. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Medvěde určitě nehrozí že bychom peníze nevracely , to určitě je nesmysl. Citovat
švejk Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 asi jak rikal medved pokud by ses mel dostat do cervenejch cisel, tak ani nemysli na to, ze bys mi neco posilal zpatky kazdopadne porad plati, ze pokud to bude alespon trosku mozne, urcite se ukazem. Citovat
švejk Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 poslusne hlasim, ze se to nakonec vyvrbilo tak, ze urcite jedu Citovat
Chepp Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Mno tak ja hlasim ze po zhave debate nedorazim na tento sraz.. v sobotu budu v praze na vystave fretek. Puvodne sem myslel ze to je v patek, ale milne v sobotu. Kdyz kuknu na harmonogram tak bych tam moc asi v patek nebo v nedelu moc nevniknull... tak snad priste. sice me jarajarda prekeceval.. ale uz sem to slibyl zene... tak preji have fun. Citovat
jarajarda Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: Pe.Tr včera zrušily pro nemoc účast Bohouš a Petra xsi a otázka visí nad švejkem+1 a nad mojí ženou. Otázka visí nad Tvojí ženou? Jak moc že je to vážný? Ty jsi ji slíbil, že to má za odměnu co Citovat
Blizzard Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Dorazím v pátek v poledne, protože dovolená huš se těšim na sjezdovku Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Blizzarde to se možna potkame na cestě, jedeš přes polsko nebo spodem po 11? Citovat
aka Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 muz povidal neco o ctvrtku, tak uvidime ja si teda klido necham vyndat stehy a pofrcim :)kdyz uz jedem tak daleko... mimochodem Petre, Mk je hifi vezir? :D:D:aut Citovat
elton Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Tak si myslím, že se o sníh nemusíme bát: http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=1&ro=1&cntry=1&rg=4&loc=22&cat=45&frm=&raw= Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.