Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

no to docela jo, ale z vlastni zkusenosti nedavam na prvni pohled :OD

Guest Scratch
Odesláno

no me prave prijde, ze moc uspechu nemela :D

aspon jak se ti lide tvari :OD

No Adelka :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Přihlížející nevypadají zděšeně ;)

Jedině to zjistit osobně :D:P

A Vás to ještě nenapadlo? Si všimněte těch lidí, holky koukaj divně a ten chlap vlevo odvrací hlavu, proč asi?

Vždyť je to transsexuál !!! :aut

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pe.Trovi uz jsem psal.. ale je mozne, ze se na srazu neukazu. Ale bohuzel tohle budu vedet pravdepodobne az tesne pred srazem. Ackoli je mi to lito, duvod mam tu sirit nechci a nebudu, ale je pomerne zasadni a se spatne predvidatelnym prubehem. Kdo by mel nejake pripominky k tomu, ze to rikal, ze maji vsichni velkou papuli a stejnak to vetsina na posledni chvili zrusi :) necht si je prosim necha..

Zaroven, kdo by chtel jet a nedostalo se na nej ubytovani, at mi da vedet a nejak se kdyztak domluvime, az budu vedet jak to nakonec vsechno bude. Rezervaci a zaplaceno mam na sebe + doprovod (tzn. radny clen + neclen) od patku do nedele.

Jeste jednou se omlouvam Pe.Trovi a organizatorum za obtize tim zpusobene.

Odesláno

Švejku vklidu, míst volných pár je , a o vložené peníze na sraz strach mít nemusíš , dostaneš peníze zpět , možná jen pokrácené o poplatky z účtu cca 7,- :D

Odesláno

Pokud by se sraz měl dostat do červených čísel, na vrácení peněz taky NETRVÁM (sice jsem svou možnou neúčast inzeroval od počátku a na vyhazování doma taky není, ale - protože jsem už několikrát v kůži organizátora oblečen byl - plně si uvědomuju rizika, která organizátor má na svých bedrech naložena a aby za svou ochotu něco dělat pro druhé ještě trpěl odčerpáním peněžitého obsahu svého osobního konta, to mi přijde fakt drsné).

Odesláno

asi jak rikal medved :) pokud by ses mel dostat do cervenejch cisel, tak ani nemysli na to, ze bys mi neco posilal zpatky :bacha kazdopadne porad plati, ze pokud to bude alespon trosku mozne, urcite se ukazem.

Odesláno

Mno tak ja hlasim ze po zhave debate nedorazim na tento sraz.. v sobotu budu v praze na vystave fretek.

Puvodne sem myslel ze to je v patek, ale milne v sobotu. Kdyz kuknu na harmonogram tak bych tam moc asi v patek nebo v nedelu moc nevniknull... tak snad priste. sice me jarajarda prekeceval.. ale uz sem to slibyl zene... tak preji have fun.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

včera zrušily pro nemoc účast Bohouš a Petra xsi a otázka visí nad švejkem+1 a nad mojí ženou.

Otázka visí nad Tvojí ženou? Jak moc že je to vážný? Ty jsi ji slíbil, že to má za odměnu co :D:aut:D

Odesláno

muz povidal neco o ctvrtku, tak uvidime :) ja si teda klido necham vyndat stehy a pofrcim :)kdyz uz jedem tak daleko...

mimochodem Petre, Mk je hifi vezir? :D:D:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...