Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je pravda, ze z ostravy je to co by kamenem dohodil.. na druhou stranu ja treba taky nebyl na mnoha srazech +- v praze (na Melniku napriklad) ikdyz jsem to mel taky svym zpusobem za rohem. Mel jsem sve duvody (v tu dobu jsem mel tusim zkousky), stejne tak jako mohou mit ostravaci sve duvody proc se neukazat. Ale zas je fakt, ze alespon teda neremcam, ze to je tam a tam daleko :) To mi zas neprijde jako koser vymluva. Alespon se projedu a poznam nove kouty nasi, pripadne sousedni republiky.

Ale co jsem tim chtel zhruba rict je to, ze kdo ma zajem se ukazat, ten se ukaze ted a nebo proste priste a kdo ne, ten si bude v jednom kuse hledat vymluvy proc zrovna tehdy a tehdy nemoh a jak je mu to lito a kdesi cosi.. Abych rek pravdu, tak me se to taky zrovna dvakrat nehodi, ale uz jsem si rek, ze dost :) uz jsem prisel o spoustu srazu a spoustu zazitku, ale tentokrate proste NE :D

Původně zaslal: Přema

Ostravaci NIC????? Můžete zase řvát že se tu nedělají srazy...... i kdyby byli za rohem baráku tak stejně nedojedete....:grr:grr:grr

Odesláno

tak mozna u me nastane lehci zmena... misto patecniho vecera je pravdepodobne, ze prijedu v patek odpoledne. Ale to se obavam, ze dam vedet az +-8.2. (kazdopadne prijedu v patek - jenom nevim denni dobu)

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Marceli, jak můžeš vynechat? Obzvlášť s tou nabídkou...

Myslíš jako nabídka barensta? :D

Nebo myslíš nějakou jinou? :nevim

Uzávěrku 17.1. chápu, ale asi to prostě budu muset vzdát, protože nevím, jak to bude v následujících týdnech. :fnuk

[upravil dne 14/1/2010 Marcel505]

Odesláno

tak z toho, co jsem pochopil, tak bude mozno se pak kdyztak domluvit pred srazem s nekterym z organizatoru a doplatit vsechno na miste... pokud bude misto, nebo se pletu? :myslim

Odesláno

Vsak ja jedu a 405 x4 snad taky (zatim jezdi dobre) , jsem rad ze sraz je na morave (cca100km ) a i kdybych mel opet prijet C5 tak dorazim ve dvou :) , Lyze samozdrejme beru , retezy,taznou tyc (+lano) a startovaci kabely :)

Ja byl ten co se kdysi ohrnoval proti vzdalenosti ,ale jen u zimnich srazu , preci jen jet s 20let starym autem(krete neni 100%stavu) 600km daleko je trochu moc (hlavne spotreba 10l).

Ostatni ostravaci uz snad nejsou , vsak na olesnou neprijel nikdo a to je od ostravy 25km.

Odesláno

poslední 2 minisrazy v Ostravě byly bída. Ať ho měl Kobr velmi dobře zorganizovaný a nebo \"jen\" pivečko v podání Pe.Tra. Takže Olešné se nedivím. Jen se utvrzuju v tom, že Ostrava je mrtvá! :fnuk

Odesláno

Marceli, myslel jsem hned první Přemův příspěvek v tomto vláknu ;)

Nějak si asi sedím na vedení... :roll

Odesláno

Tohle:

Jo tohle...

Takováhle nabídka, to nikdy nevíš, co se z toho může vyklubat... :o

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Tohle:

Jo tohle...

Takováhle nabídka, to nikdy nevíš, co se z toho může vyklubat... :o

ani to kolikrát nechtej vedet:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...