švejk Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 je pravda, ze z ostravy je to co by kamenem dohodil.. na druhou stranu ja treba taky nebyl na mnoha srazech +- v praze (na Melniku napriklad) ikdyz jsem to mel taky svym zpusobem za rohem. Mel jsem sve duvody (v tu dobu jsem mel tusim zkousky), stejne tak jako mohou mit ostravaci sve duvody proc se neukazat. Ale zas je fakt, ze alespon teda neremcam, ze to je tam a tam daleko To mi zas neprijde jako koser vymluva. Alespon se projedu a poznam nove kouty nasi, pripadne sousedni republiky. Ale co jsem tim chtel zhruba rict je to, ze kdo ma zajem se ukazat, ten se ukaze ted a nebo proste priste a kdo ne, ten si bude v jednom kuse hledat vymluvy proc zrovna tehdy a tehdy nemoh a jak je mu to lito a kdesi cosi.. Abych rek pravdu, tak me se to taky zrovna dvakrat nehodi, ale uz jsem si rek, ze dost uz jsem prisel o spoustu srazu a spoustu zazitku, ale tentokrate proste NE Původně zaslal: Přema Ostravaci NIC????? Můžete zase řvát že se tu nedělají srazy...... i kdyby byli za rohem baráku tak stejně nedojedete....:grr:grr Citovat
dzana.m Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 tak penízky sem dneska poukazal už se moc těší přemo a hlavně se teším na ski jak se vyblbnem:D:D:D:aut Citovat
švejk Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 tak mozna u me nastane lehci zmena... misto patecniho vecera je pravdepodobne, ze prijedu v patek odpoledne. Ale to se obavam, ze dam vedet az +-8.2. (kazdopadne prijedu v patek - jenom nevim denni dobu) Citovat
Marcel505 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Peta Marceli, jak můžeš vynechat? Obzvlášť s tou nabídkou... Myslíš jako nabídka barensta? Nebo myslíš nějakou jinou? Uzávěrku 17.1. chápu, ale asi to prostě budu muset vzdát, protože nevím, jak to bude v následujících týdnech. [upravil dne 14/1/2010 Marcel505] Citovat
švejk Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 tak z toho, co jsem pochopil, tak bude mozno se pak kdyztak domluvit pred srazem s nekterym z organizatoru a doplatit vsechno na miste... pokud bude misto, nebo se pletu? Citovat
Péťa Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Marceli, myslel jsem hned první Přemův příspěvek v tomto vláknu Citovat
barenst Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Vsak ja jedu a 405 x4 snad taky (zatim jezdi dobre) , jsem rad ze sraz je na morave (cca100km ) a i kdybych mel opet prijet C5 tak dorazim ve dvou , Lyze samozdrejme beru , retezy,taznou tyc (+lano) a startovaci kabely Ja byl ten co se kdysi ohrnoval proti vzdalenosti ,ale jen u zimnich srazu , preci jen jet s 20let starym autem(krete neni 100%stavu) 600km daleko je trochu moc (hlavne spotreba 10l). Ostatni ostravaci uz snad nejsou , vsak na olesnou neprijel nikdo a to je od ostravy 25km. Citovat
jaudax Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 poslední 2 minisrazy v Ostravě byly bída. Ať ho měl Kobr velmi dobře zorganizovaný a nebo \"jen\" pivečko v podání Pe.Tra. Takže Olešné se nedivím. Jen se utvrzuju v tom, že Ostrava je mrtvá! Citovat
Marcel505 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: Peta Marceli, myslel jsem hned první Přemův příspěvek v tomto vláknu Nějak si asi sedím na vedení... Citovat
Marcel505 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: Peta Tohle: Jo tohle... Takováhle nabídka, to nikdy nevíš, co se z toho může vyklubat... Citovat
dzana.m Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Peta Tohle: Jo tohle... Takováhle nabídka, to nikdy nevíš, co se z toho může vyklubat... ani to kolikrát nechtej vedet:D:D:D:D:D Citovat
dzana.m Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 tak kdo všechno si bere ski mohly bysme neco podniknout Citovat
dzana.m Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: Medvěd Já určitě NE (překvapil jsem někoho?) me čekal sem ža vemeš aspon sánky:D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 mozna dobre, ze ta sůedcna neni zepredu :OD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.