Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pardon, protoze jsem blbej, tak jsem do prihlasovadla nenapsal ocekavany prijezd. Ten je v patek ve vecernich hodinach (predpokladam, ze bych vyrazel z phy tak okolo 3-4 hodiny odpoledni).

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Pánové a dámy....za 10 dní je uzávěrka a přihlašovadlo zeje prázdnotou.....to se Vám k nám tady do hor nechce?:fnuk:fnuk:fnuk

Ale chce, jel bych hned...

Bohužel budu asi muset tento sraz vynechat.

Samozřejmě takové rozhodnutí musím důkladně zvážit, promyslet, to není jen tak, nejet na sraz Peugeot-clubu že... ;)

Hold se sešlo víc věcí najednou, a ani s prací to není žádná sláva, takže to vypadá, že z těchto důvodů budu muset tento sraz vynechat. Doufám, že jen tento.

Ještě samozřejmě vše zvážím, třeba se stane zázrak a pojedu. :nevim

Odesláno

Super Jani.

Zatim v přihlašovadle nevidim žadne Blansko, Plzeň a v podstatě ani Ostrava.Z Brna taky bída . zbývá 7 dní do uzávěrky přihlašek.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: dzana.m

tak kdo pak bere ski:D:D:D:D:D:D

Já určo.....dáme si spolu pár jízd.....;):roker

přemečku beru te za slovo:super

Odesláno

aka ma pravdu, auto mam aktualne plny pilin, trisek a jineho bordelu z letni prepravy prken a stavebniho materialu :papa

ale na sraz treba auto i vyluxuju a prestavim z upravy Berling S16 .... mozna.... jestli bude cas.... ( nebude :-D )

Odesláno

Se mnou předběžně počítejte - do přihlašovadla se psát nebudu. Nějak se to doma i mimo vše kupí, takže vyřeší - li se do února všechny věci (milé i nemilé) dorazíme rádi ... :papa

Odesláno

ja bych si je klidne vzal :) ale musel bych ject sam :D ...coz se mi zas nechce. Ale kdo by si se mnou chtel zablbnout na tech dvou podivnejch fosnach, tenhle patek jedu na vecerni lyzovani na Moninec (kousek od Sedlcan) :D

Původně zaslal: dzana.m

tak kdo pak bere ski:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...