Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa - folie?  

1. 1. Anketa - folie?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Čaute všichni,

řešim zda dát fólie komplet mimo čelního skla nebo pouze od \"B\" sloupku dozadu a nebo nedávat vůbec. Zajímal by mě Váš názor...

Upraven název vlákna, CAPS LOCK příště vynech.

Díky Béďa

[upravil dne 13/10/2009 Béďa]

Odesláno
Původně zaslal: elton

Dát fólie komplet, na přední okna klidně světlejší.

Já právě nevím. Libí se mi třeba jak to má člen Přéma, ale to je o zadělání na problém. On i ten originál jak to mají přímo z fabriky, tak nevypadá špatně. Takhle jak to teď mám to je jak skleník nebo výloha na krámě - všichni dotoho čumí:D.

Odesláno

fólie sú fajn už len preto že ak si niečo zabudneš v aute nemusíš sa báť že ti nejaký feťák vymláti okno kvôli peňaženke - môj názor choď do nich

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

asi hloupý dotaz:k čemu chceš ty folie ?? např. mi připadají ti lidi jako mafiáni...,potřebuješ se skrývat???

Tak skrývat se určitě nepotřebuji:D - to né. Ale mám rád aspoň trochu soukromí (vadí mi, třeba když jedu v koloně, že mě tam furt někdo čumí - skoro si čtou na displeji co mě tam zrovna hraje:D). No a druhá stránka je, že to hezky vypadá, nepřehřívá se tolik interiér u stojícího vozu na slunci.

Odesláno

zhrniem info co som ziskal, ked som sa rozhodoval ja:

1) uvazoval som aj nad origo roletkami na zadnych dverach...

-nemaju UV filtre a je to len bok auta, ostatne ostane povodne :(

2) ak folie nemas, corkari vidia co mas dnu a vytlcu ti okna

-ak ich mas, nevedia co skrivas a vytlcu ti ich tiez

3) komplet, alebo po B stlpik?

-myslim, ze ak policajt bude chciet, pozrie si ci tam mas folie a v SR ti zoberu znacky a TP (ako kolegovi, lebo ich obehol v lete so stiahnutym oknom)

-parkrat som bol na Širave a tam som videl ukrajincov s foliami este aj na zrkadlach ako ci v lete ci v zime idu okolo policajtov so stiahnutymi prednymi sklami

moj zaver: folie mam najtmavsie (na SW je trojuholnik medzi zadnymi dverami a sklom na kufri o cosi tmavsie ale z vonku ani z vnutra to nie je vidiet aj ked su tam folie), pri jazde nevadia ani v noci ani pri cuvani. v aute je mensia teplota ako ked som folie nemal aj ked auto stoji na slnku (len nesmien nechat otvorenu strechu ;) )

ked sa v nom viezla sestra, hned si objednavala svoju tiez ciernu ALFU na folie

Odesláno

Nesouhlasím s tebou Přemo :) Pokud není mezi předníma a zadníma velkej rozdíl v tmavosti, tak to vypadá moc hezky. přítelkyně si nedávno nechávala dávat fólie na Toyotu Auris, do předu si dala propustnost 50%, do zadu myslím 20% a vypadá moc hezky. Samozřejmě pokud by si někdo dal do zadu uplně černy a v předu skoro průhledny tak to nee :ticho, ale pokud je rozdíl decentní, tak to vypadá moc hezky a je to i praktičtější. Líp uvidíš ve zpětných zrcátkách :super

[upravil dne 13/10/09 Ondrus23]

Odesláno

luko407sw, mám úplně stejnou, nachlup, včetně zatmavení oken :)

Jen mi dělali problém na technické, říkal, že tahle okna prostě nemohou mít atest a třeba rakušáci by dělali problémy.

Odesláno

... ja fólie mám, nie sú žiaden extrém, vidno cez ne, keď sa pozrieš zblízka. Ja to tam mám kvôli deckám, 407-mu som kupoval ako rodinné auto a nevidím dôvod, prečo by sa mali decká vypekať na slnku, keď nemusia:bojim

... v šoférovaní ma nijako neobmedzujú, jediní koho asi obmedzujú sú fízli:blicismajlik nechápem tieto priblblé zákony a prituplých policajtov, čo sa vyžívajú, keď ťa môžu dodrbať za keketinu, pritom oni sami často jazdia s fóliami, cez ktoré nevidno ani trt.

... a som zabudol, mám fólie všade okrem predného skla;)

[upravil dne 13/10/09 patko79]

Odesláno

souhlas s Přemou všemi deseti.

+

-co oči nevidí ruka nepotřebuje

-větší bezpečnost např při bouračce,nevysype se ti okno na tebe popř děti.

-zlodej si rozmysli mlatit do okna s folii

-dobře to vypada

-ahlavne ti nesviti slunko do ksichtu a to hlavně v zimě odraz od sněhu

-nemaš přehraty interier

-

-huř se parkuje hlavně v noci ale ja to třeba vyřešíl parkačem v předu a vzadu acouvaci kamerou .

Odesláno
Původně zaslal: Ondrus23

Nesouhlasím s tebou Přemo :) Pokud není mezi předníma a zadníma velkej rozdíl v tmavosti, tak to vypadá moc hezky. přítelkyně si nedávno nechávala dávat fólie na Toyotu Auris, do předu si dala propustnost 50%, do zadu myslím 20% a vypadá moc hezky. Samozřejmě pokud by si někdo dal do zadu uplně černy a v předu skoro průhledny tak to nee :ticho, ale pokud je rozdíl decentní, tak to vypadá moc hezky a je to i praktičtější. Líp uvidíš ve zpětných zrcátkách :super

[upravil dne 13/10/09 Ondrus23]

Já neříkám ať se mnou někdo souhlasí.....já jen napsal svůj názor a tady se na názor právě zadavatel tématu ptá....hold se každému líbí něco jiného...

Odesláno

já mam ve předu zatmavení tuším jen 25 PROCENT (tak jak je to povolené) a mám jě dělané firmou SUNTEC a mám od ních i certifikát,ale je pravda že němce a rakušáky to nezajímá,mají přístroj a na místě si to změří a zjistí kolik mají propustnost

Odesláno

Já jsem to, že s tebou nesouhlasím nemyslel nïjak špatně. Jenom jsem reagoval na ten příspěvek že když to není stejny, tak je to na :blicismajlik Ale Samozřejmě, každej si to udělá, jak se mu to líbí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...