Petr old Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit s výměnou motoru u 406 16V, r.v. 1998. Vyměnil jsem motor za novější, ale nejde nastartovat. Imobilizér nekomunikuje s novým motorem. Nový motor měl imobilizér v klíči. Nevím co musím udělat, aby to konečně zase jelo. Nerad bych vracel starý motor, byla to fuška.Petr Citovat
Dave_k Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Upřesni to. Jakej motor 1.8 nebo 2 litr. Starej motor myslíš konstrukčně LFY a novej EW nebo jsi použil stejnej typ jen mladší rok výroby? Jsou výrazné změny v těch motorech? klima apod. Citovat
Qcko Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Iba k tomu imobilizeru...dal si do svojho auta imobilizer ktory bol v aute s tym \"novym\" motorom? (ak hej, tak prehod aj ten cip (magnet) v kluci)... ...hadam je to k veci:mad: Citovat
Petr old Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Motor je 1,8 benzín. Nevím jak je propojen imobilizér s motorem, zda je potřeba po výměně motoru s imobilizerem něco dělat. Původní imobilizer svítí červeně i zeleně. Motor byl skoro stejný jenom byla otočená koncovka u lambdasondy. Jinak všechno stejné (klima atd.) Citovat
pastorek Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Imobilizér súvisí s riadiacou jednotkou a nevadí mu výmena motora. Ja by som šiel po konektoroch či sú dobre zapojené a čidle teploty či je rovnaké ako pôvodné. [upravil dne 14/10/09 pastorek] Citovat
Ferry Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 menil jsi s motorem i kabelovy svazek, nebo ten zustal ze stareho ? Ridici jednotka zustala taky stara ? zkontroluj ukostreni a pripojeni baterie a jeji napeti, pri nespravnem palubnim napeti to muze takhle blbout taky muzou byt prelamane dratky u konektoru te klavesnice zezadu [upravil dne 14/10/09 Ferry] Citovat
Petr old Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 Děkuji za odpovědi. Kabelový svazek jsem neměnil a ŘJ jsem zkoušel nejdřív starou, která ale po zapojení vydávala nepěkný zvuk (chrčela), tak jsem zkusil ŘJ kterou jsem koupil s motorem, ale to taky nejde. Zkontroluji baterku a ukostření. Drátky za klávesnicí vypadají v pořádku. Taky nevím proč mi svítí červená i zelená. Většinou mi svítila jenom červená nebo zelená. Při koupi auta jsem nedostal manuál ke klávesnici. Předem děkuji za každou radu už nevím co dál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.