Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výměna motoru a řídící jednotka

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit s výměnou motoru u 406 16V, r.v. 1998. Vyměnil jsem motor za novější, ale nejde nastartovat. Imobilizér nekomunikuje s novým motorem. Nový motor měl imobilizér v klíči. Nevím co musím udělat, aby to konečně zase jelo. Nerad bych vracel starý motor, byla to fuška.Petr

Odesláno

Upřesni to. Jakej motor 1.8 nebo 2 litr.

Starej motor myslíš konstrukčně LFY a novej EW nebo jsi použil stejnej typ jen mladší rok výroby?

Jsou výrazné změny v těch motorech? klima apod.

Odesláno

Iba k tomu imobilizeru...dal si do svojho auta imobilizer ktory bol v aute s tym \"novym\" motorom? (ak hej, tak prehod aj ten cip (magnet) v kluci)...

...hadam je to k veci:mad:

Odesláno

Motor je 1,8 benzín. Nevím jak je propojen imobilizér s motorem, zda je potřeba po výměně motoru s imobilizerem něco dělat. Původní imobilizer svítí červeně i zeleně. Motor byl skoro stejný jenom byla otočená koncovka u lambdasondy. Jinak všechno stejné (klima atd.)

Odesláno

Imobilizér súvisí s riadiacou jednotkou a nevadí mu výmena motora. Ja by som šiel po konektoroch či sú dobre zapojené a čidle teploty či je rovnaké ako pôvodné.

[upravil dne 14/10/09 pastorek]

Odesláno

menil jsi s motorem i kabelovy svazek, nebo ten zustal ze stareho ? Ridici jednotka zustala taky stara ?

zkontroluj ukostreni a pripojeni baterie a jeji napeti, pri nespravnem palubnim napeti to muze takhle blbout

taky muzou byt prelamane dratky u konektoru te klavesnice zezadu

[upravil dne 14/10/09 Ferry]

Odesláno

Děkuji za odpovědi. Kabelový svazek jsem neměnil a ŘJ jsem zkoušel nejdřív starou, která ale po zapojení vydávala nepěkný zvuk (chrčela), tak jsem zkusil ŘJ kterou jsem koupil s motorem, ale to taky nejde. Zkontroluji baterku a ukostření. Drátky za klávesnicí vypadají v pořádku. Taky nevím proč mi svítí červená i zelená. Většinou mi svítila jenom červená nebo zelená. Při koupi auta jsem nedostal manuál ke klávesnici. Předem děkuji za každou radu už nevím co dál.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...