Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Superb Combi - Co na něj říkáte?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

Docela me prekvapil kladny ohlas tady peugeotaku. Jako syn skodovaka,mame doma sluzebniho kratkyho superba s tim nejsilnejsim motorem, 4x4 s dsg prevodovkou a cestovani s tim je velmi prijemne. Mestsky provoz je prumerne 9 az 10 litru, coz si myslim je docela pekna spotreba ohledem na velikost auta,automatu a objemu motoru! Jak tady nekdo psal, ce mu je kombikovy maximalka, co audiny a pasici,copak maj maximalku mensi ani nahodou! ono v takovych autech 170 uz se tvari jako 120 a ani lepsi ridic pokud nekouka na tachometr tak rychlost moc neodhadne nebo aspon v tom superbu to tak je! co se tyce DSG prevodovky,tak razeni je pro motor optimalni a pro normalni jizdu taky,ale pokud chcete vice dupat na plyn tak i s polohou S je tam casova prodleva. Razeni sekvenci nebo padlama pod volantem je ovsem docela moc pekny spestreni jizdy. Ale za cenu za kterou se momentalne prodava bych sel urcite do jine znacky, mergl nebo audi za tu cenu nabizi si myslim vice.

Oni mají v nabídce DSG na pohon 4x4 ? Mám pocit, že když vypustili ceníky, tak jsem to hledal, protože tento typ auta bych nechtěl v manuálu a nějak jsem tam kombinaci pohonu 4x4 s DSG převodovkou nenašel

Jinak DS si nemůžu vynachválit. Proti Tiptronic v Audi je to veliký krok dopředu. Musel jsem si na Tioptronic zvykat, než jsem se s tím naučil. Je tam drobná prodleva. V kombinaci se silným motorem je to až nebezpečné. Řidič který na to není zvyklý šlápne na plyn - nic se neděje - tak šlápne ještě víc (víc než musí), načeš auto zabere a vystřelí dopředu, čehož se může méně zkušený řidič leknout.

Je to o zvyku.

Odesláno

aha,tak to nevim co maj v nabidce, nekoukal jsem na to,ale 4kolku stopro mame, jeste jsem koukal,jak tam maj ten haldex umistenej. Jinak mas pravdu v tom zatahu, nicnic a najednou to vystreli. jediny co bych to mu vytknul,tak mi to prijde dost hlucny teda, je dost slyset motor. ale jinak opravdu parada!

Odesláno

Trochu OT: Všimli jste si, že Škodovkáři jezdí jako prasata? Asi trochu hloupá otázka...spíš konstatování. Dneska při cestě na Milevsko mě předjel kretén v Ochcávce (přede mnou jel náklaďák asi 80km/hod) a to zrovna na kopci, takže následoval sešup. Co se samozřejmě nestalo...pod kopcem se zjevilo auto a všichni jsme jako ****** museli brzdit, aby pan ***** neskončil na kaši. Tímto mu děkuji za zpříjemnění dne. :grr

A to je jen jeden z mnoha zážitků, které (k mému velkému překvapení) skončily dobře.

Možná mi to jen přijde, protože škodovky jsou v naší zemi zastoupeny suverénně nejvíc ze všech značek, to ale nemění nic na tom, že jezdí jak banda prasat. :bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Když ty nový (i starý) Škodovky jsou všechny tak hnusný... :blicismajlik

Přiznám se, že jakmile mě chce předjet jakákoliv Škodovka, okamžitě podřazuji a snažím se té hnusobě ujet. Vím že se to nemá (ba dokonce nesmí), ale většinou to zabere. :mad:

[upravil dne 13/10/09 peugeot09]

to jseš docela nebezpečnej na silnici... zajdi k nějakýmu psychologovi než tvoje nezodpovědný chování někdo nevinnej odnese!!! :bacha

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Trochu OT: Všimli jste si, že Škodovkáři jezdí jako prasata? Asi trochu hloupá otázka...spíš konstatování. Dneska při cestě na Milevsko mě předjel kretén v Ochcávce (přede mnou jel náklaďák asi 80km/hod) a to zrovna na kopci, takže následoval sešup. Co se samozřejmě nestalo...pod kopcem se zjevilo auto a všichni jsme jako ****** museli brzdit, aby pan ***** neskončil na kaši. Tímto mu děkuji za zpříjemnění dne. :grr

A to je jen jeden z mnoha zážitků, které (k mému velkému překvapení) skončily dobře.

Možná mi to jen přijde, protože škodovky jsou v naší zemi zastoupeny suverénně nejvíc ze všech značek, to ale nemění nic na tom, že jezdí jak banda prasat. :bacha:bacha:bacha

V souvislosti s tím, co jsi psal výše, jak se nikým ze škodováků nenecháš předjet, vypadáš nyní minimálně směšně, když budu hodně slušný :nevim

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Nejhorší jsou ego-maniaci v nákupních kabelkách pro holky s motorem 1.4 :D

S tím souhlasím:super

Mě už sem tam předjede aji 1,3 felda a je mě to úplně u pr....

,jedu si dál tak jak já chcu;)

Tady to chování mám už dávno za sebou, a to je mě teprve 29. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...