majty Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: adam206cc Původně zaslal: cybertronic Vyřešil jsem to řídící jednotkou pro motorky naklápění světel. Když jsem stím udělal technickou, tak mi nebylo nic, než se se zážitkem podělit. Mrkněte: http://www.cybertronic.vyrobce.cz/naklapeni_svetel.php Pokud znáte jiny ověřený způsob jak na policii a STK, tak se podělte :-) Ahoj kamarád si tuto jednotku chtěl dělat a zjistil, že je stím více problémů než mu za to stojí tak ji koupil, instalaci zvládl celkem dobře, ve světlech má projektory, výbojky 4300K, svítí perfektně, neoslnuje. Jen narazil na problem na STK, kterým se nelíbilo, že nemá senzor zatížení, přičemž ostřikovače má. Po namontování této jednotky udělal STK prej hravě, vše je jak má být podle technika....senzor zatížení je v plánu doinstalovat, údajně se pro tuto jednotku vytváří a testuje hmm... a co kolecko v kabine pro nastavovani svetel? pokud vim tak kdyz sou xeny (origo) tak tam kolecko neni... Citovat
majty Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 mno tak to je hodne nenapadny... ja nevim ale do takovyhle prasarny bych proste nesel. Ja hidy mam a pokud za ne dostanu pokutu tak pujdou hned z auta. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 To kolečko tam nevadí ničomu keď je nefunkčné a svetla sa nakláňajú ako majú. Citovat
Capy Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 já bych udělal policejní akci s názvem kladivo a všem rádoby xenonákům by vymlátili světla. chvástat se tim že mě ještě nikdo neproblikával - protože by mi to po 2 kilometrech nevydželi žárovky každýho kdo oslnuje xonónama problikávat Citovat
Fakir Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Capy: přidej do seznamu ještě fabiatiky, jejichž slavné wágny oslňujou už z fabriky, řidiče, kterým nic neříká seřízení světel (jakýchkoliv) a pitomce, co ve dne jezdí na parkovačky (protože na ně obvykle jezdí i za šera, nebo v mlze). Jinak pánové, na webu www.cybertronic.vyrobce.cz už jsou v nabídce i jednotky naklápění světel s bezkontaktním snímáním zatížení zadní nápravy - tj. skutečně fungující pravá regulace, jako u originálu. To už je jiné kafe, než jen houpnout světlama při startu. Mám v plánu to otestovat, až mi přijdou z reklamace světla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.