Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 3.0 - projekt "invisible" ))

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny. Chtel bych Vam strucne predstavit sveho milacka.. :) Je to 406ka vyrobena roku 97, trilitrak, super zihadlo. Snazim se ji co nejvic vymazlovat viz fotky. Je mozne ze si budete rikat, ze tuhle karu uz ste na foru videli. Je to tak. Je zakoupena od p. Wolfa - timto bych mu jeste jednou chtel za vse podekovat. Na auticku jsou nove 17 kola, opraveny podvozek a dulezite veci kolem.. V interieru jsem chtel zachovat originalni vzhled, bohuzel uz jsem menil origos radio na neoriginal pioneer, z duvodu MP3 a CD (changer chybel a novy by vysel na vic penez nez to radio), ale myslim ze k interieru pasuje dobre. Jako drobnosti jsem napriklad vycistil prostory motoru, nastrikal.. Jsem na foru novy, uz drive jsem se zaregistroval ale porad se mi nejak neslo prihlasit na forum, az ted jsem zjistil ze uz jsem prihlasen:myslim .. Pokusim se vlozit fotky, tak snad to vse tady vykoumam. :super vsechny zdravim.:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 30/4/10 JardaMoj]

[upravil dne 28/7/10 JardaMoj]

[upravil dne 15/10/10 od JardaMoj]

[upravil dne 21/11/11 14:31 od JardaMoj]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

ty 17 tam vypadají brutálně:super

nechtělo by to vyleštit ty boční plastový lišty?? nebo se mě to jen zdá??

Jetse nevim jak tady odpovidat, dystak pardon kdyz neco pokazim. Ano ty nebyli jeste nastrikany, ted uz jezdim s nalestenyma. jinak dekuju ;)

Odesláno

Moc hezký, jinak ta krytka ostřikovačů světel je hodně nedostatkové zboží, na vrakárnách poptávám pěkně dlouho

Dá se sehnat jen origo u koncesionáře a stojí baťoh a ještě není ani v barvě vozu, takže plus barva :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...