JardaMoj Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Zdravim vsechny. Chtel bych Vam strucne predstavit sveho milacka.. Je to 406ka vyrobena roku 97, trilitrak, super zihadlo. Snazim se ji co nejvic vymazlovat viz fotky. Je mozne ze si budete rikat, ze tuhle karu uz ste na foru videli. Je to tak. Je zakoupena od p. Wolfa - timto bych mu jeste jednou chtel za vse podekovat. Na auticku jsou nove 17 kola, opraveny podvozek a dulezite veci kolem.. V interieru jsem chtel zachovat originalni vzhled, bohuzel uz jsem menil origos radio na neoriginal pioneer, z duvodu MP3 a CD (changer chybel a novy by vysel na vic penez nez to radio), ale myslim ze k interieru pasuje dobre. Jako drobnosti jsem napriklad vycistil prostory motoru, nastrikal.. Jsem na foru novy, uz drive jsem se zaregistroval ale porad se mi nejak neslo prihlasit na forum, az ted jsem zjistil ze uz jsem prihlasen:myslim .. Pokusim se vlozit fotky, tak snad to vse tady vykoumam. vsechny zdravim.:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 30/4/10 JardaMoj] [upravil dne 28/7/10 JardaMoj] [upravil dne 15/10/10 od JardaMoj] [upravil dne 21/11/11 14:31 od JardaMoj] Citovat
JardaMoj Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 uz u mee [upravil dne 6/10/09 JardaMoj] Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 ty 17 tam vypadají brutálně nechtělo by to vyleštit ty boční plastový lišty?? nebo se mě to jen zdá?? Citovat
JardaMoj Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: Šalda ty 17 tam vypadají brutálně nechtělo by to vyleštit ty boční plastový lišty?? nebo se mě to jen zdá?? Jetse nevim jak tady odpovidat, dystak pardon kdyz neco pokazim. Ano ty nebyli jeste nastrikany, ted uz jezdim s nalestenyma. jinak dekuju Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 motůrek teda za 1:super a odpovídáš perfektně :-)) jen nemusíš dávat citovat ale odpovědět :-) [upravil dne 6/10/09 Šalda] Citovat
JardaMoj Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 jedna z nejnovejsich, trosku upravena Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 pěkná fotečka nechybí ti náhodou krytka na ostřikování světlometů?? ale ty kola se k tomu fakt hodí Citovat
JardaMoj Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 tak dobre budu to delat takhle. Jinak dekuji, Citovat
JardaMoj Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 jj chybi, jeste sem ani nezajel do vrakarny a sehnat si to, pokusim se co nejdriv to tam dat, taky jedna vec ktera mi nejak utekla Citovat
winco Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 hezke fotky a uto je ešte hezči:D....ať teda posloucha Citovat
JardaMoj Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 dekuji, zatim je vse v pohode, tak snad bude i dal Citovat
punkac Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Moc hezký, jinak ta krytka ostřikovačů světel je hodně nedostatkové zboží, na vrakárnách poptávám pěkně dlouho Dá se sehnat jen origo u koncesionáře a stojí baťoh a ještě není ani v barvě vozu, takže plus barva Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.