BACUS CZ Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Lidi , měňte fitry a nestřidejte pumpy ,aby byla možná reklamace . Odešly mi vstřiky ,za repasované jsem dal 35000 ( nové 61000 ) Citovat
Přema Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 U jakého motoru a systému vstřikování......???? já měním pal. filtr co cca 10 až 15 tkm Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 S tou reklamací to vidím bledě i pokud budeš jezdit k vybrané pumpě. Citovat
pp205 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: BACUS CZ 2,0HDI 16V vstriky se serou naftou se to da ovlivnit ale ne reklamovat, vsichni si s tebou vytrou rit :-( Citovat
Přema Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Nejlepší je používat VIF aditivum......;) Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Přemo a co používáš za aditivum?? přemýšlím od Ecolube, mám to kousek od baráku :-) našel sem na netu zajímavej test na aditiva: http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf Citovat
kajvet Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Přema používá VIF a já taky... letní a zimní Citovat
Přema Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: Šalda Přemo a co používáš za aditivum?? přemýšlím od Ecolube, mám to kousek od baráku :-) našel sem na netu zajímavej test na aditiva: http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf A o čem tu píši......snad o VIF ne.....a samo že ho používám.. No ten tvůj ecolube nic moc.....:nevim to že je vif nejlepší se ví už dlouho.... [upravil dne 6-10-09 Přema] Citovat
Šalda Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 taky sem si potom všiml že ecolube je průměr :-) půjdu taky do VIF A to že se ví že je VIF nejlepší tak já třeba to vím až teď :-) Dáváte to tam při každým tankování?? Citovat
kajvet Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 My to víme už dávno a probíralo se to tu kdysi dávno....ano při každém tankování, v poměru uvedeném na obalu VIFu:roker Citovat
honzza407sw Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Doufám, že HDičko nemá tak choulostivý vstřiky jako třeba TDCi (nemyslíl PSA motory). Mám dovoz z Belgie - tam snad mají kvalitnější naftu než zde né? Tankuju od prva pouze na benzině verva diesel - je to jejich nějaká lepší nafta. Ale s tim aditivem asi začnu taky - říkáte tedy, že mám spíše volit ten Vif? Citovat
Ondrus23 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Možná je to blbá otázka, ale rači se zeptám, nerad bych umřel blbej Má cenu lit aditivum i do těch lepších naft, jako je např. Shell V-power diesel? V tom už by aditivum mělo být namícháno ne?? Nebo se mýlím?? Nerad bych to tam lil zbytečně. Na zimu mám totiž v plánu to aditivum přidávat... Citovat
pagot Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 ja to davam do kazde nafty hlavne pro jistotu protoze specialne v cr se prislo na to ze prave V-power diesel se pekne ojebaval ,jenze to rychle vysumelo ale souhlasim s tim ze u nafty typu V-power apd. kdyz to ojebou tak furt by ta nafta mela bejt +- v norme ,snad ja ted uz moc nejezdim ,ale v sobotu jsem pujcil svoji 407sw 1.6hdi kamradoj kterej jel obhlidnout auto do hamburku , jel po dalnici +- 130/140km/h , po ceste tam tankouval v nemecku cca 80km od hranic a na dojclandskou naftu ukazoval palubak o 0.6l mensi spotrebu tak babo rad Citovat
pajo30 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 ešte nikdy som to neskúsil ale zaujali ma tie testy a lejete to rovno do nádrže pred alebo po tankovaní??? Citovat
King81 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Původně zaslal: pajo30 ešte nikdy som to neskúsil ale zaujali ma tie testy a lejete to rovno do nádrže pred alebo po tankovaní??? pred natankovanim:cool: Citovat
Otan Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Původně zaslal: King81 Původně zaslal: pajo30 ešte nikdy som to neskúsil ale zaujali ma tie testy a lejete to rovno do nádrže pred alebo po tankovaní??? pred natankovanim:cool: Mé maličkosti bylo doporučeno po natankování, je to blbě? Dokonce myslím, že to bylo doporučeno zde, na fóru, ale ruku do ohně bych za to nedal. Citovat
kajvet Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 před tankováním!!! aby se to řádně promíchalo když tam pak stříká z pistole nafta...Je to napsáno i na plechovce v návodu k použití! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.