Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Přemo a co používáš za aditivum?? přemýšlím od Ecolube, mám to kousek od baráku :-)

našel sem na netu zajímavej test na aditiva:

http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdf

A o čem tu píši......snad o VIF ne.....a samo že ho používám..

No ten tvůj ecolube nic moc.....:nevim:nevim to že je vif nejlepší se ví už dlouho....

[upravil dne 6-10-09 Přema]

Odesláno

taky sem si potom všiml že ecolube je průměr :-)

půjdu taky do VIF :super

A to že se ví že je VIF nejlepší tak já třeba to vím až teď :-)

Dáváte to tam při každým tankování??

Odesláno

Doufám, že HDičko nemá tak choulostivý vstřiky jako třeba TDCi (nemyslíl PSA motory). Mám dovoz z Belgie - tam snad mají kvalitnější naftu než zde né? Tankuju od prva pouze na benzině verva diesel - je to jejich nějaká lepší nafta. Ale s tim aditivem asi začnu taky - říkáte tedy, že mám spíše volit ten Vif?

Odesláno

Možná je to blbá otázka, ale rači se zeptám, nerad bych umřel blbej :D Má cenu lit aditivum i do těch lepších naft, jako je např. Shell V-power diesel? V tom už by aditivum mělo být namícháno ne?? Nebo se mýlím?? Nerad bych to tam lil zbytečně. Na zimu mám totiž v plánu to aditivum přidávat...

Odesláno

ja to davam do kazde nafty hlavne pro jistotu protoze specialne v cr se prislo na to ze prave V-power diesel se pekne ojebaval ,jenze to rychle vysumelo

ale souhlasim s tim ze u nafty typu V-power apd. kdyz to ojebou tak furt by ta nafta mela bejt +- v norme ,snad

ja ted uz moc nejezdim ,ale v sobotu jsem pujcil svoji 407sw 1.6hdi kamradoj kterej jel obhlidnout auto do hamburku , jel po dalnici +- 130/140km/h , po ceste tam tankouval v nemecku cca 80km od hranic a na dojclandskou naftu ukazoval palubak o 0.6l mensi spotrebu tak babo rad :nevim:D

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

ešte nikdy som to neskúsil ale zaujali ma tie testy a lejete to rovno do nádrže pred alebo po tankovaní???

pred natankovanim:cool:

Odesláno
Původně zaslal: King81

Původně zaslal: pajo30

ešte nikdy som to neskúsil ale zaujali ma tie testy a lejete to rovno do nádrže pred alebo po tankovaní???

pred natankovanim:cool:

Mé maličkosti bylo doporučeno po natankování, je to blbě? Dokonce myslím, že to bylo doporučeno zde, na fóru, ale ruku do ohně bych za to nedal. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...