Guest Ludweek Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 mel sem skvely sobotni rano...potreboval sem do prace..tak sem v pul osme prisel na parkoviste a co nevidim...moje krasna 306 je cumakem zaborena do asfaltu a zadek podpiraji nejaky betonovy kvadry nekomu se zalibily moje elektrony tak si je proste vzal lidi jsou ku*vy a my s tim nic nemuzeme delat...ta bezmoc co cloveka prepadne ..a to muzu byt rad ze tam zustalo auto fizl prijel po hodince...sepsal nejakej protokol (pojisteny auto nemam takze v podstate k nicemu) rek ze do mesice prijde vyjadreni a odjel...ja jel do prace (sluzebakem, bez tech kol se to fakt nedalo:) a po praci na moravu pro druhy kola...pochopitelne plechace..snad tam nejakou dobu vydrzej takze vyzivam vsechny co bydlej na chodove...konkretne ulice ke katerinkam a parkuji tam nekde na nehlidanem parkovisti tak pozor na to...prej je to tam posledni dobou dost rozsirenej problem:mad: vsem co jeste maj elektrony na svych milaccich...hlidejte si je preji prijemny den a at se vam nic podobnyho...nebo dokonce horsiho...NESTANE Citovat
Gotrek Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Pěkná sviňárna. Za tohle by snad měli sekat ruce. Cítím s Tebou... Citovat
Bohumil Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Jo, to je a sekat po centimetru na 10x, aby si to zmetek užil. Jsem s tebou. Taky jsem přemýšlel o nějakých hliníkáčích, ale nějak na to začínám zapomínat, po tom co se všude děje. Jedině to mít pod vysokonapě?ovou ochranou. Nevíte někdo o něčem? Citovat
macho Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Mel jsi na tech alu kolech takovy ty bezpecnostni srouby? Zajima me jestli to ma vyznam, nebo ty kola vezmou tak jako tak. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Napsán autorem macho Mel jsi na tech alu kolech takovy ty bezpecnostni srouby? Zajima me jestli to ma vyznam, nebo ty kola vezmou tak jako tak. bezpecnostni srouby sem tam nemel...ale vyznam to ma asi jako kazdy zabezpeceni...zlodeje to pouze zdrzi ale i kdybych mel tak tady de o to ze je to muj majetek a nemuzou si zmrdi dovolovat na nej vubec sahat Citovat
Guest Ludweek Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 tak sem si podal inzerat...predpokladam ze zmrdi ctou rubriku seznameni/vic nez 1+1 v annonci typ: soukromý bezplatný rubrika: 875.0 - Více než 1+1... region: Hlavní město Praha (Chodov) obsah inzerátu: hledám kurvy co mi v noci z 29.7. na 30.7. ukradli kola z pegy 306 na park. u ulice ke katerinkam. sejdem se na miste kde k tomu doslo a popovidame si o soukromem majetku. Pozn. zn. -Beretta 9mm (neni to pokryvka hlavy) kontakt: e-mail: ludweek@tiscali.cz, zveřejněn v: internet + tištěná ANNONCE Citovat
Bohumil Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Bezpečnostní šrouby mít nejlépe čtyři druhy a každé od jiného výrobce. Ale ta vysokonapě?ová ochrana by bala asi spolehlivější. Citovat
destiny Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 No, ja sice bezpečnostní šrouby mám, ale když to tak čtu, tak pomalu přemýšlím o další sadě od jiného výrobce! Citovat
Operator Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Napsán autorem Ludweek tak sem si podal inzerat...predpokladam ze zmrdi ctou rubriku seznameni/vic nez 1+1 v annonci typ: soukromý bezplatný rubrika: 875.0 - Více než 1+1... region: Hlavní město Praha (Chodov) obsah inzerátu: hledám kurvy co mi v noci z 29.7. na 30.7. ukradli kola z pegy 306 na park. u ulice ke katerinkam. sejdem se na miste kde k tomu doslo a popovidame si o soukromem majetku. Pozn. zn. -Beretta 9mm (neni to pokryvka hlavy) kontakt: e-mail: ludweek@tiscali.cz, zveřejněn v: internet + tištěná ANNONCE Dej vědět, jestli ti to vyšlo!!! :D:D Citovat
Dress Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Moje pegi taky poznala co znamená řádění sídlištních kriminálních ksindlů...bohužel jsem díky tomuto póvlu nucen platit sedm stovek měsíčně za hlídané parkoviště, aby mohla pegi vklidu stát a odpočívat, když není zrovna v provozu Citovat
RALLYMAN Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 tak to je fakt na vraždu!!!potkat někde ty zmrdy tak jim ty disky rozmlátim o hlavu.sou to prostě kur_y skurve_e!!!!!! Citovat
Luger Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Napsán autorem Ludweek tak sem si podal inzerat...predpokladam ze zmrdi ctou rubriku seznameni/vic nez 1+1 v annonci typ: soukromý bezplatný rubrika: 875.0 - Více než 1+1... region: Hlavní město Praha (Chodov) obsah inzerátu: hledám kurvy co mi v noci z 29.7. na 30.7. ukradli kola z pegy 306 na park. u ulice ke katerinkam. sejdem se na miste kde k tomu doslo a popovidame si o soukromem majetku. Pozn. zn. -Beretta 9mm (neni to pokryvka hlavy) kontakt: e-mail: ludweek@tiscali.cz, zveřejněn v: internet + tištěná ANNONCE Hele a víš, jakejma ta Tvá Beretta střílí nábojema? Ano, správně, 9mm LUGER Jinak - velmi rád bych jim to bolestivě oplatil. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Napsán autorem Luger Hele a víš, jakejma ta Tvá Beretta střílí nábojema? Ano, správně, 9mm LUGER Jinak - velmi rád bych jim to bolestivě oplatil. no joooo....tahle spojitost s tvym nickem me nikdy nenapadla tak kdyz se ozvou tak ses zvanej na party [Editován dne 2/8/04 Ludweek] Citovat
Ladis Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Prostě smůla, špatenka. Ale co pak, když ti na parkovišti v Brně u paneláku čmiknou i plecháče z Fabie? To jsou už ubožáci. Pneumatiky nějaký Savy a k tomu ještě ty užší. Prostě dnešní svět už nemá ani ty nepsaná pravidla ... Je to sviňárna, a taky bohužel realita. Bezpečnostní šrouby určitě pomůžou. Tady neplatí že pachatele jenom pozdrží. Skoušel někdo kolo sundat s bezpečákem? S nářadím, doma v klidu a při světle - nemožné. Takže pak v noci, každej, to asi odhadne sám. Ovšem když se mu nepodaří ukrást kolo z auta, nesmí na zadním sedadle ležet bunda a podobné věci. Protože pak se k tomu přidá ještě rozbitý sklo ve dveřích ... Citovat
Luger Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Napsán autorem Ladis Prostě smůla, špatenka. Ale co pak, když ti na parkovišti v Brně u paneláku čmiknou i plecháče z Fabie? To jsou už ubožáci. Pneumatiky nějaký Savy a k tomu ještě ty užší. Prostě dnešní svět už nemá ani ty nepsaná pravidla ... Je to sviňárna, a taky bohužel realita. Bezpečnostní šrouby určitě pomůžou. Tady neplatí že pachatele jenom pozdrží. Skoušel někdo kolo sundat s bezpečákem? S nářadím, doma v klidu a při světle - nemožné. Takže pak v noci, každej, to asi odhadne sám. Ovšem když se mu nepodaří ukrást kolo z auta, nesmí na zadním sedadle ležet bunda a podobné věci. Protože pak se k tomu přidá ještě rozbitý sklo ve dveřích ... Hele, blbá otázka, ale nikde jsem se s tím nesetkal... jak fungujou ty bezp. šrouby na kola???? Citovat
Petano Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 a nebo to ten xindl rozflaka uz jenom \"z principu\". Mozna se to nedeje ale vubec by me to neprekvapilo Citovat
Kik Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 2 Luger: sqěle maj speciálně upravenou hlavu aby nešly povolit jiným klíčem než tím, kterej k nim dostaneš. Citovat
Marlin Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 no, ja nemam bezpecnostni srouby, ale pro zmenu parkuju doma v garazi :D diky bohu uz zadne sidliste...... Citovat
Sepp Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Nechci ti brat iluze, ale bezpecnostni srouby jsou poze blba reklama Mel jsem v ruce klic, ktery se podle potreby prizpusobil hlave sroubu - neco na zpusobu tisic hranu, takze povoli bez. srou, tvalo stejnou dobu jako povolit ten normalni vedle. Jedine reseni je asi vazne parkovat v betonove garazi za ocelovymi dvermi, nejlepe s dvemä bezp. zamky a specialnim kovanim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.