Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ladoun

Ještě k tomu povinnymu já mam 1.9td a platim 666kc ctvrtletně mám to u wustenrotu ale záleží na tom jak máš velkej bonus já mam ten nejvyšší.

Jelikož bude Patrisovi406 18let až příští rok, tak těžko může mít bonusy, i když, co slýchávám, cena se podle nich asi ne vždy řídí. Já mám bonusy už téměř za 5let a cena je pořád na ho...pořád přes 6tis., to už mě pěkně štve :fnuk

Odesláno

No, a nebo to mít na někoho kdo ty bonusy má, třeba táta... ale zase stejně jednou to budu muset mít na sebe :D a ktý spotřebě : nejvýhodnější by bylo to co méně žere, to je jas :D než aby člověk platil benzín a nikam skoro nedojel :D:bojim:mrk:roker

Odesláno

for Majty : to je taky pravda, no ale když už bych měl auto, tak bych se na něj určitě nechtěl jenom koukat.. i do školy .. to je každej den 50km.. a jinak normál no, couračky.. a nikam dál.. dyť to všichni znaj :cool:

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak jak to vypadá s peugeotkama 406 kolem těch 40tis? :)) nechalo by se? Posílejte sem dyštak nějaké pěkné odkazy kolem těch 40tis... nějaké zachovalé, kdyby jste našli, rád se podívám, děkááns :):super

Odesláno

Pratele trosku vas navnadim cizinou...:aut

Pred tydnem jsem koupil krasnou 406ku kombika (7 mist) 2.0 HDi 80 kw vyroba 11.mesic 2000,zda se ze az na drobne potize s brzdami a vahou vzduchu (dnes odstraneno diky tomuto foru:potlesk )v perfektnim stavu,za 1900 eur (cca.47000):super

Odesláno

Hanks81: formality a náklady s dovozem tvoří asi 10 až 15000 CZK. A také je docela problém vybírat. To, co je v inzerátu, často nemusí být pravda, zvlášť, když prodejce se jmenuje Mustafa atd. Taky, ze zkušenosti vím, že ty opravdu dobré kousky se na place vůbec neobjeví, protože bazarista zatelefonuje známému a na internet to vůbec nejde.

Leda, že by ses chtěl stát \"nahrávačem\", tedy tvořit kontakt z Holandska.

[upravil dne 11.4.2010 P607Olda]

Odesláno

No tak to je rozhodne pravda,mohu potvrdit z vlastni zkusenosti,ale myslim ze stejne je to i v Cechach,co jsem tak slysel tak cesti autobazariste jsou pekni mafiani:roker.

Tady je treba dat si pozor hlavne na Turecke prekupniky,ja jsem po nekolika spatnych zkusenostech uz vyhledaval pouze u malych,spolehlivych a 100% holandskych bazarcich,ty jsou nejlepsi,jsou to vetsinou normalni servisy co maji na prodej jen par kousku a obvykle davaji standardne i zaruku na par mesicu.

To \"nahravacstvi\" uz dnes nebude nikterak rentabilni podnik,po tech nakladech ktere stoji prevoz a prepis a dnes ta hrozna eko dan ci jak se to jmenuje se to uz opravdu neoplati....:myslim

Odesláno

Jezdíš někdy do CZ? Tady v Zábřehu je dobrý servis. Zadní brzdy na 406 občas zatuhnou, dost jsem si s nimi užil. Nakonec jsme dávali repasované brzdiče, asi 3000 za kus.

Právě, jak jsem teď prodával Kangoo přes bazar, tak vím, že to vůbec nepostavil na plac a prodal to přes telefon.

Odesláno

No obcas ano,ale velmi zridka,tak 2x do roka,ted se chystame v lete na dovolenou po ceske kotline:D.

Vim ze by tam vysli veskere opravy nesrovnatelne levneji,bohuzel vsak potrebuju mit auto v poradku nez vezmu rodinu na takovy vylet,nechavam si ale vozit z cech dily,tchan ma nejake slevy v autokelly a je sikovnej tak kdyz jsme meli nekdy nejake potize vetsinou nam to opravil sam:mrk.

Zena ma ted uz mesic auto v Cechach na generalce (opel astra G kombi),mela ho uz pekne zrasovany,no jo zensky no...;)

• O 3 týdny později...
  • O 5 týdnů později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...