Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zatim vymenen stredovy dil tlumice (diky Cakome, jeste se nejak vyrovname ;) ), pristi mesic prijde na radu i koncak, zatim to vypada na Megan Racing M-GT Muffler.

website%20GT%202.5%20muffler%20II.jpg

[upravil dne 17/1/10 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Zatim vymenen stredovy dil tlumice (diky Cakome, jeste se nejak vyrovname ;) ), pristi mesic prijde na radu i koncak, zatim to vypada na Megan Racing M-GT Muffler.

Tohle od někud znám:D:D.Tak to abych zase udělal změnu:myslim:D

Odesláno

A mame tu pokracovani zadnich svetel, dodelal jsem obrysovky na vsechny tri zarovky, tudiz ted sviti cely \"bumerang\".

Tady je par fotek:

Z tech plechovych kontaktu (plosnaku) jsem si dratem na zarovku privedl presne co jsem potreboval.

dsc03788.jpg

dsc03789b.jpg

detail zarovky

e278a4f878_61906597_v2.jpg

A tady je vysledek. Ve skutecnosti to vypada lip nez na fotce, zkusim to pak jeste az bude tma.

dsc03791h.jpg

[upravil dne 18/3/10 f3Rd@]

Odesláno

JO,JO Taky to mám tak i ty brzdy. Večer to je SUPER! Ještě by to chtělo nějaké pozičky na boky nárazníků. Už se na ně chystám až se oteplí. Jinak mooc pěkná barva vozu. Máš tam xenony?

Odesláno

Tak tady ta slibena fotka dnes po ranu.

Mlhovky zustavaji puvodne v tech \"chliveckach\" nejbliz ke stredu je dvouvlaknovka 5W na obrysovku a 20W na mlhovku, chtel jsem tam dat i brzdovku, ale to uz by v noci myslim moc oslnovalo, takze na brzdovky mam na kazde strane 2 zarovky

dsc03792dk.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Z té fotky světel ve dne se mě zdá že Ti svítí pravá o něco víc, máš na obouch žárovkách stejně posazený vlákna??

Měl jsem stejnej problém, musel sem to otočit aby ty velký vlákna byli obě dvě nahoře a ty malý zase dole.

Odesláno

Já jen že návod jsem dostal od Pe,Tra ale jaksi mě zapoměl říct že při normálním nasazení žárovek je na jedné straně velký vlákno dole a na druhé nahoře, a kupodivu to stačí k tomu aby každý světlo svítilo lehce jinak, teď mám tuším obě velký vlákna nahoře a svítí to naprosto stejně:)

Odesláno

mno na vlakna jsem se dival a ty jsou spravne, ale s tim jestli je nahore nebo dole jsi me dostal, myslim ze tam mam jedno jinak. Budu to muset jeste okouknout...

Odesláno

Posledni update:

Vymeneno zpetne zrcatko -takze konecne se zatmavuje jak ma.

jedna rozmazla fotka mobilem:

dsc03808n.jpg

A jeste par fotek cerstve po umyti.

dsc03806i.jpg

dsc03807a.jpg

[upravil dne 17/2/10 f3Rd@]

Odesláno

Pak jsem se vrhnul na odvrtani sroubu od air boxu protoze zarezly a protacela se matka. Nahradil jsem je sroubama s imbusovou hlavou a kridlovou matkou ve spod.

bc01d22323_62216842_v1.jpg

A vecer jsem si vyzvedl objednany vyfuk (sorry Tome):

88b05a09c7_62216854_v1.jpg

ccfda30e30_62216860_v1.jpg

[upravil dne 25/2/10 f3Rd@]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...