Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, potřeboval bych poradit, jak opravit když mi velmi slabě svítí dispaly levé poloviny a není k přečtení.

Druhá pravá polovina svítí normálně.

Problém je, že nelze při jízde přečíst stanici rádia a spotřebu ale teplotu a ostaní je vidět.

Co s tím?

Jaké je podsvícení display?

Díky za rady.

M

Odesláno

Toto iste sa robi aj mne ale len ked svieti na pristrojovku svetlo, rano to je vzdy OK. S tym bohuzial nic neurobis jedina moznost je kupit novy ktori stoji cca 200€ EUR alebo sa s tym zmierit. Vraj do nejakeho roku vyroby s tym malo vela 307 problemy potom vymenily dodavatela a vsetko OK

Odesláno

No nejdříve ho vyndej a zkus se podívat jestli nemáš pryč žárovičku.Jsou tam tři a tipoval bych že ta levá nesvítí.Já už taky jednu měnil, a je to lepší,ale když svítí slunce,tak toho stejně není moc vidět.

Odesláno

No jestli myslíš,ten počítač,tak jí chyť a směrem k přednímu oknu a nahoru jí vyndej(jde to trošičku stuha,ale neboj),ale neměj klíčky pro jistotu v zapalování.A na výměnu žárovičky je lepší mít takové delší úzké kleštičky,protože je tam málo místa na prsty.:papa

Odesláno

Jo přesně,ale není to nic hrozného,páčíš nahoru a vyklápí se to směrem k oknu,taky sem se toho bál,ale nic to není,jenom ze začátku to jde trošičku ztuha.:mrk

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ake tam idu žiarovky_tiež mi nesvieti jedna.myslel som,že tam su diody a nada sa to vymenit.no tiež mi to rezonuje a dost ma to štve!!!!!!!napište prosim,aky typ tam ide.DIK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...