michal-307 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 zdravím, potřeboval bych poradit, jak opravit když mi velmi slabě svítí dispaly levé poloviny a není k přečtení. Druhá pravá polovina svítí normálně. Problém je, že nelze při jízde přečíst stanici rádia a spotřebu ale teplotu a ostaní je vidět. Co s tím? Jaké je podsvícení display? Díky za rady. M Citovat
ado7980 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Toto iste sa robi aj mne ale len ked svieti na pristrojovku svetlo, rano to je vzdy OK. S tym bohuzial nic neurobis jedina moznost je kupit novy ktori stoji cca 200€ EUR alebo sa s tym zmierit. Vraj do nejakeho roku vyroby s tym malo vela 307 problemy potom vymenily dodavatela a vsetko OK Citovat
rikki Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 No nejdříve ho vyndej a zkus se podívat jestli nemáš pryč žárovičku.Jsou tam tři a tipoval bych že ta levá nesvítí.Já už taky jednu měnil, a je to lepší,ale když svítí slunce,tak toho stejně není moc vidět. Citovat
bittnerj Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 a prosím tě jak jsi rozdělal-vyndal tu kapličku Citovat
rikki Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 No jestli myslíš,ten počítač,tak jí chyť a směrem k přednímu oknu a nahoru jí vyndej(jde to trošičku stuha,ale neboj),ale neměj klíčky pro jistotu v zapalování.A na výměnu žárovičky je lepší mít takové delší úzké kleštičky,protože je tam málo místa na prsty. Citovat
bittnerj Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 mysliš jako páčit nahoru a dopředu-nerad bych něco urval Citovat
rikki Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Jo přesně,ale není to nic hrozného,páčíš nahoru a vyklápí se to směrem k oknu,taky sem se toho bál,ale nic to není,jenom ze začátku to jde trošičku ztuha. Citovat
Putnik666 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 ake tam idu žiarovky_tiež mi nesvieti jedna.myslel som,že tam su diody a nada sa to vymenit.no tiež mi to rezonuje a dost ma to štve!!!!!!!napište prosim,aky typ tam ide.DIK Citovat
shark734 Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 1w2, predavaju sa aj s paticami aj bez nich Citovat
lucascz Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 ted sem to měnil, v peugeotu stojí 7,- bez daně tady je na netu http://www.olejshop.cz/zarovky/zarovky-12v-celosklenene/p/zarovka-12v-1-2w-celosklo/ jinak palcema zatlačit pod display a tlač nahoru a zadni část zamačkavej. pak stači povolit patici praskle žarovky, vymenit a opet zadelat. na povolení pomuzou klešte, vetší paka, ted to jde z tuha. 3 min práce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.