peugeot09 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Odkazy na Warez jsou na tomto foru zakázaný, přečti si pravidla. RH [upravil dne 28/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 odkazy na různý servery prosím přes SZ, díky :-)) jinak to teda zkusím v Neru jako image soubor, moc totiž se soubory iso nejsu kamarád :-)) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Je tam možnost vypálit image disku, normálně to pujde Nero burning rom, v horním řádku vyber Vypalovačka a tam to máš [upravil dne 28/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 píše mě to v Neru jako možnost : vytvořit UDF/ISO DVD, to je ono?? [upravil dne 28/9/09 Šalda] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Pokud to vypálí jako jednottlivý soubory na disk tak ano, pokud to ale udělá jen jedinej iso soubor tak je to špatně Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 Nero mě to nechce najít, když sem dal vypálit image soubor tak když najedu do složky kde to mám tak tam nic není zlouším ještě stáhnout jinou vistu, ta bude už doufám lehčí Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 a jinak nero mě píše že je to UDF soubor a windows zase že je to MDF soubor, tak já už nevím:grr Citovat
peugeot09 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Když vybíráš složku, kde ten image je, tak dej dole volbu \"All images\" (nebo \"All files). Mělo by ti to zobrazit všechny soubory, image v adresáři. Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 jj, dal sem tak všechny soubory a už to nero našel :-)) už se to pálí tak uvidíme už to konečně pá jako image soubor, teď ještě uvidíme jetli to půjde potom nainstalovat do noťasu:myslim Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 tak vistu už mám konečně na dvd, ale když sem ho dal do naťasu tak mě to ukazuje že tam nic nemám, ale do mýho pc sem ju zkoušel dat taky a normálně se mě spustí instalačka visty, neměl bych něco do noťasu dat aby to mechanika rozpoznala?? Citovat
peugeot09 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Pokud je to, co jsi stáhnul bootovací image, pak by se měla bez problémů spustit instalace. Možná trochu hloupá otázka, ale máš přehozené bootování na DVD mechaniku? Citovat
alternativ Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Zkus z toho DVD na booku nabootovat a uvidis, jestli je to ok. Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 jak to mám nabootovat??? už si připadám jak uplnej debil Citovat
peugeot09 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 V pohodě. Zkus se dostat do nastavení BIOSu notebooku (v drtivé většině přes klávesu F2, někde i F10), tam se pokus najít položku zhruba ve znění \"Boot device priority\" a posuň DVD mechaniku úplně nahoru. Konkrétně úkony záleží na typu tvého notebooku. [upravil dne 28/9/09 peugeot09] Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 v neru když sem se díval na nastavení mechaniky tak je na výběr pouze automaticky nebo dvd-rom a nebo skutečný typ disku, žádnej bootovací tam není a na ten bios se podívám Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 jinak tohle píšou o té vistě co jsem stáhnul: Windows vista SP1 cz všechny verze čisté (bez medicín atp.) Stačí stáhnou, vypálit image, spustit instalaci, zadat licenční číslo a automaticky se zvolí ta správna instalace. POZOR!!! Pomocí této kopie lze instalovat legálně české visty všechny verze s jakýmkoliv jinojazyčním klíčem. Pokud máte ENG vista a chcete CZ, tak stačí stáhnout, vypalit, spustit instalaci a zadat Váš třeba ENG Vista home basic klíč a dát spustit instalaci. Výsledek bude česká Vista Home basic. Otestováno na Win vista Home Premium, Home Basic, Bussiness, Ultimate ( i kdyz poslední dvě mají možnost změny jazyka integrovanou) Citovat
NicolasB Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 V neru nenastavíš prioritu zařízení ze kterého bude notebook nejdříve načítat soubory widnowsu. Jak zapneš notebook a zobrazí se ti tam logo výrobce tak většinou dole je napsaný jakou klávesou se dostaneš do biosu většinou to vypadá tak \"F8 enter to BIOS\" ale většinou je to u sony F2 nebo F10(musíš je mačkat hned po zapnutí notebooku) Citovat
peugeot09 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Tak pak by to mělo být v pohodě. Zvol tedy jako první bootovací zařízení mechaniku a uvidíš, na čem jsi. Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 zatím se do biosu nemůžu dostat, dal sem hned po spuštění f2 a dostal sem se někam na nastavení ale bios to nebyl ,měl sem tam různý možnosti jestli chcu spustit v nouzovým režimu a podobně, ale nabídka na bios tam není :-(( Citovat
peugeot09 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Na některých noteboocích se dá rovněž aktivovat \"jednorázový boot\". Ihned po startu budeš mačkat určitou klávesu (F8 nebo F12..) a zobrazí se ti všechna zařízení v notebooku, ze kterých lze nabootovat. Zkus to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.