Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nero mě to nechce najít, když sem dal vypálit image soubor tak když najedu do složky kde to mám tak tam nic není:grr

zlouším ještě stáhnout jinou vistu, ta bude už doufám lehčí:myslim:aut

Odesláno

jj, dal sem tak všechny soubory a už to nero našel :-)) už se to pálí tak uvidíme :) už to konečně pá jako image soubor, teď ještě uvidíme jetli to půjde potom nainstalovat do noťasu:myslim

Odesláno

tak vistu už mám konečně na dvd, ale když sem ho dal do naťasu tak mě to ukazuje že tam nic nemám, ale do mýho pc sem ju zkoušel dat taky a normálně se mě spustí instalačka visty, neměl bych něco do noťasu dat aby to mechanika rozpoznala??

Odesláno

V pohodě. Zkus se dostat do nastavení BIOSu notebooku (v drtivé většině přes klávesu F2, někde i F10), tam se pokus najít položku zhruba ve znění \"Boot device priority\" a posuň DVD mechaniku úplně nahoru. Konkrétně úkony záleží na typu tvého notebooku. :nevim

[upravil dne 28/9/09 peugeot09]

Odesláno

v neru když sem se díval na nastavení mechaniky tak je na výběr pouze automaticky nebo dvd-rom a nebo skutečný typ disku, žádnej bootovací tam není:myslim

a na ten bios se podívám

Odesláno

jinak tohle píšou o té vistě co jsem stáhnul:

Windows vista SP1 cz všechny verze čisté (bez medicín atp.)

Stačí stáhnou, vypálit image, spustit instalaci, zadat licenční číslo a automaticky se zvolí ta správna instalace.

POZOR!!! Pomocí této kopie lze instalovat legálně české visty všechny verze s jakýmkoliv jinojazyčním klíčem. Pokud máte

ENG vista a chcete CZ, tak stačí stáhnout, vypalit, spustit instalaci a zadat Váš třeba ENG Vista home basic klíč a dát spustit instalaci. Výsledek bude česká Vista Home basic. Otestováno na Win vista Home Premium, Home Basic, Bussiness, Ultimate ( i kdyz poslední dvě mají možnost změny jazyka integrovanou)

Odesláno

V neru nenastavíš prioritu zařízení ze kterého bude notebook nejdříve načítat soubory widnowsu. Jak zapneš notebook a zobrazí se ti tam logo výrobce tak většinou dole je napsaný jakou klávesou se dostaneš do biosu většinou to vypadá tak \"F8 enter to BIOS\" ale většinou je to u sony F2 nebo F10(musíš je mačkat hned po zapnutí notebooku)

Odesláno

zatím se do biosu nemůžu dostat, dal sem hned po spuštění f2 a dostal sem se někam na nastavení ale bios to nebyl ,měl sem tam různý možnosti jestli chcu spustit v nouzovým režimu a podobně, ale nabídka na bios tam není :-((

Odesláno

Na některých noteboocích se dá rovněž aktivovat \"jednorázový boot\". Ihned po startu budeš mačkat určitou klávesu (F8 nebo F12..) a zobrazí se ti všechna zařízení v notebooku, ze kterých lze nabootovat. Zkus to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...