Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kurnik sopa ten pesicek ma serie....uz som skusal dvakrat objednavat a ani raz to akosi nepreslo...resp...druhy raz my vyhodilo nejake cislo..asik objednavkove...ale neprisiel mi stale ziadne ziaden potvrdzovaci email.....tak som im napisal a oni ze ak to nedoslo mam znova objednat....ale mam strach ze objednam znova a oni to poslu ako 2 sady...ako to terz ja zistim???alebo sa mam na nich vysrat a objednat na nejlevnejsi-pneu.cz ?????s tym ze im napisem ze u pesicka maju pirelli za cca 92 euro?lebo na nejlevnejsi-pneu.cz stoaj pirelli 112euro.....

a este nieco ..aky je rozdiel medzi normalniym rozmerom a nejakyXL rozmer?napr..

Nokian WR G2

rozmery: 205/60 R16

Nokian WR G2 XL

[upravil dne 22/10/09 godzilaTO]

Odesláno
Původně zaslal: godzilaTO

kurnik sopa ten pesicek ma serie....uz som skusal dvakrat objednavat a ani raz to akosi nepreslo...resp...druhy raz my vyhodilo nejake cislo..asik objednavkove...ale neprisiel mi stale ziadne ziaden potvrdzovaci email.....tak som im napisal a oni ze ak to nedoslo mam znova objednat....ale mam strach ze objednam znova a oni to poslu ako 2 sady...ako to terz ja zistim???alebo sa mam na nich vysrat a objednat na nejlevnejsi-pneu.cz ?????s tym ze im napisem ze u pesicka maju pirelli za cca 92 euro?lebo na nejlevnejsi-pneu.cz stoaj pirelli 112euro.....

a este nieco ..aky je rozdiel medzi normalniym rozmerom a nejakyXL rozmer?napr..

Nokian WR G2

Nokian WR G2 XL

[upravil dne 22/10/09 godzilaTO]

z nejlevnejsipneu.cz mi odpisali, aby som im dal link na slovenske stranky (kde je cena v EURACH), od kedy som ich sfukol, ze len hladaju dovody ako mi pneumatiky lacnejsie ako som nasiel nepredat - uz sa mi neozvali

:(

Odesláno

tak mam na 406 najeto prvnich cca 500km na UG7+ 195/65 R15 a musim rict, ze jsou fakt dobry, uz jsem je stacil vyzkouset i v 15cm hlubokem rozjezdenem snehu, na mokru, na dalnici, na suchu, ve meste, jsou to pohodlne tiche gumy, brzdi taky dobre, jak na mokru, tak na suchu, dobre drzi v zatacce, nemuzu si stezovat, navic kdyz jsem sehnal 4ks s 8mm vzorkem za 4000Kc :D

[upravil dne 23/10/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak mam na 406 najeto prvnich cca 500km na UG7+ 195/65 R15 a musim rict, ze jsou fakt dobry, uz jsem je stacil vyzkouset i v 15cm hlubokem rozjezdenem snehu, na mokru, na dalnici, na suchu, ve meste, jsou to pohodlne tiche gumy, brzdi taky dobre, jak na mokru, tak na suchu, dobre drzi v zatacce, nemuzu si stezovat, navic kdyz jsem sehnal 4ks s 8mm vzorkem za 4000Kc :D

provokateeeeeeeeeeeer;);););););););)

ja sa ich snazim uz asik 3 tyzden zohnat a vsade a odje..avaju ze uz ich nemaju...a ze ich nevyrabaju a td....poradte hosi kde ich mam zohnat....strasne ich chcem mat na mojom tatosovi...neviem cim to je ale jednoducho my asik drbe....heheheh:aut:aut:aut:aut:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: godzilaTO

Původně zaslal: Ferry

provokateeeeeeeeeeeer;);););););););)

ja sa ich snazim uz asik 3 tyzden zohnat a vsade a odje..avaju ze uz ich nemaju...a ze ich nevyrabaju a td....poradte hosi kde ich mam zohnat....strasne ich chcem mat na mojom tatosovi...neviem cim to je ale jednoducho my asik drbe....heheheh:aut:aut:aut:aut:aut:aut

Zkus to někde tady - http://www.zbozi.cz/items?q=goodyear+ultra+grip+7+195%2F65+r15&sId=NogvQdu-wUm4CYJ4NQgW&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&createTime=&credibility=&r=zbozi1&itemType=new&order=cheap&oldShire=&shire=&minPrice=&maxPrice=

Jsou někde dokonce uvedeny, že je mají skladem.:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...