godzilaTO Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 kurnik sopa ten pesicek ma serie....uz som skusal dvakrat objednavat a ani raz to akosi nepreslo...resp...druhy raz my vyhodilo nejake cislo..asik objednavkove...ale neprisiel mi stale ziadne ziaden potvrdzovaci email.....tak som im napisal a oni ze ak to nedoslo mam znova objednat....ale mam strach ze objednam znova a oni to poslu ako 2 sady...ako to terz ja zistim???alebo sa mam na nich vysrat a objednat na nejlevnejsi-pneu.cz ?????s tym ze im napisem ze u pesicka maju pirelli za cca 92 euro?lebo na nejlevnejsi-pneu.cz stoaj pirelli 112euro..... a este nieco ..aky je rozdiel medzi normalniym rozmerom a nejakyXL rozmer?napr.. Nokian WR G2 rozmery: 205/60 R16 Nokian WR G2 XL rozmery: 205/60 R16 [upravil dne 22/10/09 godzilaTO] Citovat
Přema Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 XL je pro těžší auta s větší nosností na jedno kolo..... Citovat
godzilaTO Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 cize nie pre nas....zase take hovada nemame .....alebo???hehehe..myslim ze nie.. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 XL je zesílená pneumatika. http://www.pneunet.cz/technicke-info/ [upravil dne 22.10.2009 HonzaZ] Citovat
Přema Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 No já XL mám a vždycky budu XL chtít....ale to je na každém \"soudruhovi\" co si na auto dá.... Citovat
Přema Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Původně zaslal: HonzaZ XL je zesílená pneumatika. http://www.pneunet.cz/technicke-info/ [upravil dne 22.10.2009 HonzaZ] jo jo malinko sem to popletl...... :mad: Citovat
alihen Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: godzilaTO kurnik sopa ten pesicek ma serie....uz som skusal dvakrat objednavat a ani raz to akosi nepreslo...resp...druhy raz my vyhodilo nejake cislo..asik objednavkove...ale neprisiel mi stale ziadne ziaden potvrdzovaci email.....tak som im napisal a oni ze ak to nedoslo mam znova objednat....ale mam strach ze objednam znova a oni to poslu ako 2 sady...ako to terz ja zistim???alebo sa mam na nich vysrat a objednat na nejlevnejsi-pneu.cz ?????s tym ze im napisem ze u pesicka maju pirelli za cca 92 euro?lebo na nejlevnejsi-pneu.cz stoaj pirelli 112euro..... a este nieco ..aky je rozdiel medzi normalniym rozmerom a nejakyXL rozmer?napr.. Nokian WR G2 rozmery: 205/60 R16 Nokian WR G2 XL rozmery: 205/60 R16 [upravil dne 22/10/09 godzilaTO] z nejlevnejsipneu.cz mi odpisali, aby som im dal link na slovenske stranky (kde je cena v EURACH), od kedy som ich sfukol, ze len hladaju dovody ako mi pneumatiky lacnejsie ako som nasiel nepredat - uz sa mi neozvali Citovat
stefano Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 XL sú pneu s vyšším hmotnostným indexom. Citovat
Ferry Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 tak mam na 406 najeto prvnich cca 500km na UG7+ 195/65 R15 a musim rict, ze jsou fakt dobry, uz jsem je stacil vyzkouset i v 15cm hlubokem rozjezdenem snehu, na mokru, na dalnici, na suchu, ve meste, jsou to pohodlne tiche gumy, brzdi taky dobre, jak na mokru, tak na suchu, dobre drzi v zatacce, nemuzu si stezovat, navic kdyz jsem sehnal 4ks s 8mm vzorkem za 4000Kc [upravil dne 23/10/09 Ferry] Citovat
godzilaTO Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: Ferry tak mam na 406 najeto prvnich cca 500km na UG7+ 195/65 R15 a musim rict, ze jsou fakt dobry, uz jsem je stacil vyzkouset i v 15cm hlubokem rozjezdenem snehu, na mokru, na dalnici, na suchu, ve meste, jsou to pohodlne tiche gumy, brzdi taky dobre, jak na mokru, tak na suchu, dobre drzi v zatacce, nemuzu si stezovat, navic kdyz jsem sehnal 4ks s 8mm vzorkem za 4000Kc [upravil dne 23/10/09 Ferry] provokateeeeeeeeeeeer;);););) ja sa ich snazim uz asik 3 tyzden zohnat a vsade a odje..avaju ze uz ich nemaju...a ze ich nevyrabaju a td....poradte hosi kde ich mam zohnat....strasne ich chcem mat na mojom tatosovi...neviem cim to je ale jednoducho my asik drbe....heheheh:aut:aut:aut:aut:aut:aut Citovat
McDave Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Zdravím, mám vybrané Michelin X-Ice North 200\\60 R16 T nemá s nimi někdo zkušenosti? Mají dobré reference a doporučení. Díky Citovat
jojo_benco Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Ja som zobral Dunlop-y SP WS 205/55/R16 a zatial tiez spokojnost. Hlucnost aj spotreba sa mi zdaju rovnake. ROzhodoval som sa medzi UG a Dunlop, parametre podla testov takmer identicke... Citovat
Otan Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Původně zaslal: godzilaTO Původně zaslal: Ferry tak mam na 406 najeto prvnich cca 500km na UG7+ 195/65 R15 a musim rict, ze jsou fakt dobry, uz jsem je stacil vyzkouset i v 15cm hlubokem rozjezdenem snehu, na mokru, na dalnici, na suchu, ve meste, jsou to pohodlne tiche gumy, brzdi taky dobre, jak na mokru, tak na suchu, dobre drzi v zatacce, nemuzu si stezovat, navic kdyz jsem sehnal 4ks s 8mm vzorkem za 4000Kc [upravil dne 23/10/09 Ferry] provokateeeeeeeeeeeer;);););) ja sa ich snazim uz asik 3 tyzden zohnat a vsade a odje..avaju ze uz ich nemaju...a ze ich nevyrabaju a td....poradte hosi kde ich mam zohnat....strasne ich chcem mat na mojom tatosovi...neviem cim to je ale jednoducho my asik drbe....heheheh:aut:aut:aut:aut:aut:aut Zkus to někde tady - http://www.zbozi.cz/items?q=goodyear+ultra+grip+7+195%2F65+r15&sId=NogvQdu-wUm4CYJ4NQgW&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&createTime=&credibility=&r=zbozi1&itemType=new&order=cheap&oldShire=&shire=&minPrice=&maxPrice= Jsou někde dokonce uvedeny, že je mají skladem.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.