Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes mi kurýr dovezl Goodyear Ultragrip 7+ (195/65/15/91H), 1617,- za kus. Dobrá cena, ne? (Kvalitní pneu na 16\" a 17\" už dost leze do peněz že...)

[upravil dne 8/10/09 kajk]

Odesláno
Původně zaslal: treassure

a druhý dotaz nasadím disk o rozměrech 16.5/108/65 mm. 6,5J/16-et 44. na 407mu

Ano nasadíš. To je přímo originál rozměr na 407.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Kolik jsi za ty nové alpinky dal? :myslim

Ahoj, přes nejlevnejsipneu.cz vyšly na 11.500kč. Nakonec jsem zjistil, že se dají koupit za méně někdě jinde:nevim.

[upravil dne 21/10/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

kde dobře sehnat zimní 215/55/R17 ? nemáte někdo kvalitní tip?

Zkus mrknout na http://www.pneu-servis.cz/ od Pešíčka. Právě od něho bych ty svý michelinky koupil o 2000kč levněji na sadě než od třeba nejlevnejsipneu.cz:grr. Tuto adresu mě doporučil člen sekaj - nemám ji vyzkoušenou jak funguje, ale asi by neměl být problém. Letní pneumatiky zkusím přes něho, přeci jenom ušetřit 1/4 ceny pneumatiky se vyplatí to risknout;).

Odesláno
Původně zaslal: treassure

ahoj mám dotaz, kolik mmm je nový vzorek na zimním pneu a kolik mm je minimum pro policii?

Tak ty zimáky mají 8mm, pro minimální vzorek platí dle zákona stále 1.6mm snad né:myslim? Ale teď když soudruzi na vybraných lokalitách ČR aplikovali zimní značku přikazujucí použití zimního pneu, tak nevím kolik má být hloubka dezénu - myslím 4mm, ale nejsem si jistý.

Ono stejně dříve ti ta pneumatika stvrdne než by se sjela:D. Pak to je taky na pikaču:D.

Odesláno

Tak co kdy budete přezouvat na zimní? Já už je budu mít zítra nebo ve čtvrtek:super. Přijímací technik mi říkál jak byla v TV reportáž, že bude sněžit, tak všichni blázněj - včera přezouvali už 10 aut:D.

Ani jsem se Vás neptal jaký jsou ty michelinky primacy alpin - trvdé nebo měkké, mám je v H-čku. Doufám, že nebudou trvdé, už takhle je 407 tvrdá.

Odesláno
Původně zaslal: elton

Nejsou tak tvrdé. Jsou tiché a pohodlné.

Tak to jsem rád. Teď mám letní michelinky (nevím jaký typ) a ty jsou tiché asi i komfortní-měkké - nemám je s čim porovnat jestli jsou i komfortnější-měkčí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...