Medvěd Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Ahoj, mám problém se svým šíbrem, spočívající v tom, že mi při plném otevření šíbru okno vypadne z vodících lišt a já ho pak velice pracně dostávám zpět. Nemá někdo zkušenost s možnostmi oprav tohoto praktického doplňku????? Od Vašendů mám přislíbenou pomoc, ale ani oni s tím ještě moc zkušeností nemají, tak pátrám.................................... Citovat
Jardaned Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Tak ho tolik neotvírej,co kdyby ti za jízdy vylít - to by byl fofr. Citovat
Ladis Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 Vyvrtej si do šíbru radši dírku a přivaž k volantu, aby ti za jízdy neulít Se ta dírka bude hodit a to i když pojedeš z poutě, tak na pár balonků jak dělaný Předsi jednoduchá mechanika. Nemůže být nic složitýho. Pokud něco prasklo, ulomilo (koncové zarážky na vodících lištách a pod.), tak to koupit na vrakáču nebo to zbastlit..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.