Marcel505 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Původně zaslal: Mildík Díky, asi se na to taky vyfláknu a nechám to na diag. deaktivovat, ještě nejsem tak blbej, abych nepoznal, že mám píchlý kolo.:super To tě chápu, ale při dnešních podvozcích, které jsou fakt tiché, se to taky nemusí poznat hned, ale až když jedeš po disku... Citovat
Jirka 807 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 to snad poznáš na řízení a na chování auta při jízdě aspoň já poznám i když mam měkčí gumu tomu autu se hned změní jízdní vlastnosti a i na poslech ty gumy vydávaj jinej zvuk začnou bejt hlučnější a kdo jezdí každej den tak to musí poznat . Citovat
pro-fil Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 na českých silnicích toho moc nepoznáš. Všude vyjete koleje, takže to s autem mává ze strany na stranu. A u zadního kola, pokud je tlak 1,5 tak to při jízdě po městě nezaregistruješ. Citovat
raa Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Ahoj, mne to hlasi konkretni kolo a funguje to dobre, pokles ohlasi tak kolem 2.2 Nedobrovolne jsem to v chorvatku testoval pres tyden. Pri montazi rezervy to rika, ze tlak neni monitorovan (jednou pipne). Pri pouziti rezervy ma byt poskozene kolo ulozene v drzaku pod podlahou kufru, protoze pokud by lezelo jen v kufru, tak to muze delat neplechu Ale jiny dotaz: Minuly tyden jsem kupoval nove gumy a v pneuservisu mne varovali, ze se pry ty hlinikove ventilky snadno a bez varovani zlomi a kolo se pak prakticky okamzite vyfoukne. Pry je ten hlinikovy profil tenky a mozna tam i vznika nejaka galvanicka koroze, muze to pochromat myti disku v myce a pod... Casto to pry mohou poskodit i pri nesetrnem presouvani gum v pneuservisech... Stalo se to uz nekomu? Citovat
AnotherOne Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Stalo najmä pri uvoľňovaní čiapočky. Člen Přema tu predáva náhradu tých ventilkov z kovu. Citovat
Přema Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Viz. můj inzerát v podpise........:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.