Mildík Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Tak mi to začalo hlásit Tyre(s) deflated, a, teď ještě tyre(s) punctured a rozsvěcí se kontrolka stop. Přitom kola mám v cajku. Nesetkali jste se s tím? Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Čidlo je vo vnútri kolesa na ventile. Ak máš správne nahustené kolesá, potom je problém s niektorým čidlom. Citovat
Igor Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 To jsou takové pevné hliníkové \"ventilky\"? Pokud ano, ani jsem nevěděl, že to mám (naštěstí nic zatím nehlásí). Mám je na třech kolech, na čtvrtém mám klasický \"gumový\" ventilek. Původní majitel asi měnil. Nevíte, kolik jeden ten ventilek stojí? Dík Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Áno sú také kovové s maticou zvonku. Jeden senzor okolo 2500 CZK. Citovat
Laďa Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: Igor To jsou takové pevné hliníkové \"ventilky\"? Pokud ano, ani jsem nevěděl, že to mám (naštěstí nic zatím nehlásí). Mám je na třech kolech, na čtvrtém mám klasický \"gumový\" ventilek. Původní majitel asi měnil. Nevíte, kolik jeden ten ventilek stojí? Dík Já bych řekl, že je nebudeš mít. Jinak by Ti to hlásilo ten jeden chybějící. Citovat
pro-fil Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Já je mám, ale v autě to mám vypnuté. Dá se to aktivovat a deaktivovat na diagnostice. Já to neaktivuju z důvodu zimních gum na plecháčích a platit za aktivaci každé jaro se mi nechce. Citovat
Mildík Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Díky, asi se na to taky vyfláknu a nechám to na diag. deaktivovat, ještě nejsem tak blbej, abych nepoznal, že mám píchlý kolo.:super Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: pro-fil Já to neaktivuju z důvodu zimních gum na plecháčích a platit za aktivaci každé jaro se mi nechce. To ale netreba robiť. Ja na letných tiež nemám a iba to po cca 20km pípne, že tlak nie je monitorovaný a nič sa nedeje. Po nahodení zimných to meria normálne ďalej. Citovat
Igor Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 dík, uvidím, až budu přezouvat na zimu; on si ten předchozí majitel asi nechal udělat na diagnostice víc úprav - automatika světel (ne senzor), neindikuje to nezapnuté pásy, tak si možná nechal vypnout i ty měřiče tlaku to jsem zvědav, co se tady ještě dozvím, je to tu celkem slušná studnice informací (teď hlavně o 807ce) Citovat
Igor Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 teď ještě jestli někdo neví, kam nenápadně dát zesilovač (to patří ale jinam, ale tam nebyla odezva, už jsem se ptal), to standardní radio RD3 nic moc, chci zachovat displej (a už mám na MP3 xcarlink); budu měnit zatím jen repro a uvidím, jestli to bude potřebovat ještě zesilovač Citovat
Mildík Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Mě to sice taky pípne, to dělalo cca 500km, ale teď STOP a, že je píchlá guma. O tom zesiku jsem taky uvažoval,asi do přihrádky spolujezdce, ale pak jsem zjistil, že to nemá cenu, jelikož není kam dát subwik. U Golfa comb. to byla poho, místo rezervy, ale tady? Citovat
Mildík Odesláno 24. září 2009 Autor Odesláno 24. září 2009 Tak jsem z toho auta country. Nejdřív problémy s motorem, viz jiné vlákno, teď 3000km nic, asi samoléčba(možná Agip diesel tec?), pak se mi ztrácela voda (nalití nějaký srágory do chladiče) a je klid, a s těma gumama největší perla, do každý jsem u benzinky trošku fouknul, a, světe div se přestalo to hlásit blbosti o proraženejch gumách. Tak nevim, co si o tom myslet?:o:mrk Citovat
antal Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Ked ti to hlasilo pneu,neukazovalo ti na dysplaji ktoré kolo komkrétne? Citovat
pro-fil Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Mildík Tak jsem z toho auta country. Nejdřív problémy s motorem, viz jiné vlákno, teď 3000km nic, asi samoléčba(možná Agip diesel tec?), pak se mi ztrácela voda (nalití nějaký srágory do chladiče) a je klid, a s těma gumama největší perla, do každý jsem u benzinky trošku fouknul, a, světe div se přestalo to hlásit blbosti o proraženejch gumách. Tak nevim, co si o tom myslet?:o:mrk no ony ty čidla hlásí i pokles tlaku. Takže nemusíš mít defekt ale jen nižší tlak. Já mněl tlak 1,6 na zadním a při jízdě jsem to nepoznal. Citovat
Mildík Odesláno 25. září 2009 Autor Odesláno 25. září 2009 Nízkej tlak nebyl, naopak 2,5 na všech, ale hlásilo to nejdřív \"deflated\", což bych bral, jako podhušťění, , ale pak \"punctured\", což znamená píchlé. Tak nevim, a Antale, tak chytrý to bohužel není, dle mýho jsou ty čidla sériově zapojený, takže to nepozná, který kolo to je. Dík za odezvu chlapi a ( pokec. viz vlákno kouříte, co vy?) Citovat
pro-fil Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Ještě jeden postřeh z pneuservisu. Když mi dávali na jaře letní kola, tak mi tvrdil, že každé kolo musí být nasazené na svou nápravu, že prý stačí prohodit přední za zadní a už to hlásí chybu. Citovat
AnotherOne Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Chyba by nemala byť, len by nesprávne ukazovalo polohu kolesa. Na 407 polohu kolesa rozpoznáva. 807 neviem Citovat
antal Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Na 207 mi to tiež ukazuje ktoré kolo komkrétne je podhustené(už som to absolvoval asi 3x) Citovat
Laďa Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 JJ na 407 pozná které kolo a při přehození kol ze předu do zadu taky žádný problém. Citovat
Mildík Odesláno 26. září 2009 Autor Odesláno 26. září 2009 Já tam mám, ten základní monochromatickej display a ten píše tyre(s) a vyber, si. Otevřené dveře, mi to, ale maluje konkrétně který. Tak nevim, zatim je to vcajku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.