Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem dříve Octavii a měl jsem diagnostiku VAG COM včetně kabelů a VIS s návodem na použití včetně diagnozy závad, nastavování atd. Poradí, zda je něco podobného na Peugeota 407 SW 1997 benzin 100 kW? Pokud ano, za kolik se to dá sehnat? Má někdo diagnostiku blízko Mladé Boleslavi a předvede?

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Ten noťas snad není žádný problém ten má dnes už skoro každý. Tedy jestli to může být standartní bez nějakého speciálního portu.

Stačí USB..... a to má káždy

Odesláno

Určitě stači externí DVD........bo u malých noťasů na které je diagnostika jak dělaná, málokdy je........jelikož se motat v kabině auta s 15,4\" atd. je určitě hodně na ho*no.....

Odesláno

Jistě, stačí externí. Pokud mohu, tak si noťas nechám někde venku třeba na stolku apod. a použiju dlouhý kabel do USB. Když to nejde, tak z místa spolujezdce.

[upravil dne 24.9.2009 HonzaZ]

Odesláno

Honzo, můžeš tedy shrnout, co je třeba koupit na tu diagnostiku a co to stojí a co to např. umí? Notebook s DVD mechanikou jsem pochopil.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

toto je v podstatě vše co potřebuješ + SW. Umí to vše co mají v origo servisech.

To je tvoje jo? Ty se máš;) Hele jsem taky z Prahy kdybych něco potřeboval můžu se ozvat?

Odesláno

2 HonzaZ > ty jsi to taky objednával z ebaye?mám kolegu v UK,tak bych třeba nemusel řešit dopravu...

ta cena zase není tak strašna,když si spočtu kolik chcou v peugeotu za dia....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...