Brizan Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Tak přeci jsem něco našel, takhle to vypadá. Doufám že se Denoo neurazí je to fotka od něj;) Citovat
jofo Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 No tato krabicka to riesi tiez, ale potom sa neda pouzivat navigacia lebo tento black box zrusi info o rychlosti co navigacia potrebuje. Citovat
chuck11 Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: jofo No tato krabicka to riesi tiez, ale potom sa neda pouzivat navigacia lebo tento black box zrusi info o rychlosti co navigacia potrebuje. Tu navigaci fakt vyřadí z provozu:bojim:bojim Citovat
denoo Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 hej, ale spravenym tlacitkom si to mozes prepinat, neni problem , no ale neni to lacne, teda ta krabicka , brizan ju mal za akciovu cenu Citovat
Laďa Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Narazil jsem na firmu která provádí odblokování obrazu http://www.deamotor.cz/ Citovat
jofo Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 No pokial viem tak to odblokovali prave tym modulom. Ja si aj tak myslim ze najlepsie je to tlacitko. Prepnes to na pozeranie videa v momente stlacenia tlacidla. S tym boxom musis ist do menu a tam zapinat rezim videa. Teda aspon na RT3. Ak chces pozriet na palubny pocitac tak len zmacknes, obraz z videa sa strati a mas palubny, potom zas len stlacis a mas video. Jedna nevihoda ze ak to chces zbastlit tam musis byt dobry kamarat so spajkovackou. Citovat
Přema Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 PP205 vám to udělá určitě levněji........a ne za 4000,- Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Přema Já to mám udělané že když zařadím R tak se mi to samo přepne na kameru......i když mám zapnutý DVD přehrávač tak vždy kamera.....prostě kamera má prioritu [upravil dne 22-9-09 Přema] A jak to máš s navigací, funguje ti normálně i při přehrávání videa? Předpokládám že se řídíš pouze podle malého displaye mezi budíkama a ve změti zvuků co ti lezou z DVD rozpoznáváš hlas navigace? Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Přema PP205 vám to udělá určitě levněji........a ne za 4000,- Údajně za 2500,-.... Citovat
Přema Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Brizan Původně zaslal: Přema Já to mám udělané že když zařadím R tak se mi to samo přepne na kameru......i když mám zapnutý DVD přehrávač tak vždy kamera.....prostě kamera má prioritu [upravil dne 22-9-09 Přema] A jak to máš s navigací, funguje ti normálně i při přehrávání videa? Předpokládám že se řídíš pouze podle malého displaye mezi budíkama a ve změti zvuků co ti lezou z DVD rozpoznáváš hlas navigace? Navigace vypne zvuk videa při hlášení směru odboček atd. Ano ano za jízdý se řídím malým displejem mezi budíky....ten na to stačí..... Citovat
Přema Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Brizan Původně zaslal: Přema PP205 vám to udělá určitě levněji........a ne za 4000,- Údajně za 2500,-.... Určitě lepší jak 4t Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Brizan Původně zaslal: Přema Já to mám udělané že když zařadím R tak se mi to samo přepne na kameru......i když mám zapnutý DVD přehrávač tak vždy kamera.....prostě kamera má prioritu [upravil dne 22-9-09 Přema] A jak to máš s navigací, funguje ti normálně i při přehrávání videa? Předpokládám že se řídíš pouze podle malého displaye mezi budíkama a ve změti zvuků co ti lezou z DVD rozpoznáváš hlas navigace? Navigace vypne zvuk videa při hlášení směru odboček atd. Ano ano za jízdý se řídím malým displejem mezi budíky....ten na to stačí..... A takhle to bude fungovat i mě když si to nechám od PP205 předělat? Nebo je k tomu potřeba ještě něco? Takový nastavení by se mi fakt líbilo:super Citovat
Přema Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Mě to dělal PP205 takže asi ano....ne asi ale ano.... Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Přema Mě to dělal PP205 takže asi ano....ne asi ale ano.... Díky za rychlou odpověď Tak teď už jen aby se mi ozval na SZ. Jaký tam máš DVD, koukal jsem a hodně se jich povaluje na Aukru ale nevim aby to bylo kvalitní (otřesy, pálený dvd atd..) Citovat
Přema Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Jakási čína....je tam DVD,čtečka karet, USB, AUX, TV Dvb-t , TV analog......myslím že dobrý ne....samo že je k tomu i externí čidlo dálkového ovladače......;) Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 no to jo to by se mi taky líbilo kam jsi dal to externí čidlo na dálku. uvažoval jsem o té malé mřížce co je nad kaslíkem pro čidla klimy. Tam by to možná šlo a nikdo by ani nevěděl že tam nějaký dvd je. Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Tak to jsi mě dostal, tam by mě to fakt nenapadlo:super:super:super :potlesk Hodně dobře vymyšlený a na mým černým to nebude vidět vůbec. No nic jdu shánět to dvd Citovat
Přema Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 PPčko ti ho sežene když mu řekneš......když budeš u něho na ten odblok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.