Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jofo

No tato krabicka to riesi tiez, ale potom sa neda pouzivat navigacia lebo tento black box zrusi info o rychlosti co navigacia potrebuje.

Tu navigaci fakt vyřadí z provozu:bojim:bojim

Odesláno

No pokial viem tak to odblokovali prave tym modulom. Ja si aj tak myslim ze najlepsie je to tlacitko. Prepnes to na pozeranie videa v momente stlacenia tlacidla. S tym boxom musis ist do menu a tam zapinat rezim videa. Teda aspon na RT3. Ak chces pozriet na palubny pocitac tak len zmacknes, obraz z videa sa strati a mas palubny, potom zas len stlacis a mas video. Jedna nevihoda ze ak to chces zbastlit tam musis byt dobry kamarat so spajkovackou.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Já to mám udělané že když zařadím R tak se mi to samo přepne na kameru......i když mám zapnutý DVD přehrávač tak vždy kamera.....prostě kamera má prioritu

[upravil dne 22-9-09 Přema]

A jak to máš s navigací, funguje ti normálně i při přehrávání videa? Předpokládám že se řídíš pouze podle malého displaye mezi budíkama a ve změti zvuků co ti lezou z DVD rozpoznáváš hlas navigace? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Já to mám udělané že když zařadím R tak se mi to samo přepne na kameru......i když mám zapnutý DVD přehrávač tak vždy kamera.....prostě kamera má prioritu

A jak to máš s navigací, funguje ti normálně i při přehrávání videa? Předpokládám že se řídíš pouze podle malého displaye mezi budíkama a ve změti zvuků co ti lezou z DVD rozpoznáváš hlas navigace? :myslim

Navigace vypne zvuk videa při hlášení směru odboček atd.

Ano ano za jízdý se řídím malým displejem mezi budíky....ten na to stačí.....;)

Odesláno

Původně zaslal: Brizan

Navigace vypne zvuk videa při hlášení směru odboček atd.

Ano ano za jízdý se řídím malým displejem mezi budíky....ten na to stačí.....;)

A takhle to bude fungovat i mě když si to nechám od PP205 předělat? Nebo je k tomu potřeba ještě něco?

Takový nastavení by se mi fakt líbilo:super

Odesláno

Mě to dělal PP205 takže asi ano....ne asi ale ano....

Díky za rychlou odpověď :super Tak teď už jen aby se mi ozval na SZ.

Jaký tam máš DVD, koukal jsem a hodně se jich povaluje na Aukru ale nevim aby to bylo kvalitní (otřesy, pálený dvd atd..)

Odesláno

Jakási čína....je tam DVD,čtečka karet, USB, AUX, TV Dvb-t , TV analog......myslím že dobrý ne....samo že je k tomu i externí čidlo dálkového ovladače......;););):aut

Odesláno

no to jo :super to by se mi taky líbilo :mrk kam jsi dal to externí čidlo na dálku. uvažoval jsem o té malé mřížce co je nad kaslíkem pro čidla klimy. Tam by to možná šlo a nikdo by ani nevěděl že tam nějaký dvd je.

Odesláno

Tak to jsi mě dostal, tam by mě to fakt nenapadlo:super:super:super :potlesk:potlesk Hodně dobře vymyšlený a na mým černým to nebude vidět vůbec. No nic jdu shánět to dvd ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...