prca Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Ahoj.řešilo se to tady už hodně ,ale ne tento problém.Namontoval jsem si xenonové výbojky a světlo které dávají není na silnici rovnoměrně rozptýlené ale jsou tam výrazné,ohraničené místa.čím by to mohlo být.Dělá to i vám?Díky Citovat
Šalda Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 mě to dělalo taky, tak sem je odmontoval protože svítily na hovno a dal zase normální žárovky a spokojenost:papa Citovat
wooody Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 já to řikám pořád když někdo chce bastlit xenony..... (jako třeba já až budou love)......... tak jedině do ČOČKY a ještě do xenonový čočky.... cpát to do normální paraboly je úplmá hovadina Citovat
prca Odesláno 17. září 2009 Autor Odesláno 17. září 2009 Já si na ně nastěžuju.Vidím daleko líp mám je asi půl roku ani jeden na mě neblikl.Už bych určitě neměnil.jedině na STK;).Jenom mě zajímalo jestli je to jenom můj případ a zdali jsem neudělal něco špatně.Ale jestli to mejí i ostatní tak je to asi ok. Citovat
dobrmik Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 no tak já mám taky v čirej optyce a stěžovat si nemužu..svítí to báječne...oproti těm bludickám obyč.... Citovat
Edison Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Ona ta nehomogenita světla je u P406 na normálních žárovkách taky. Jen vzhledem k asi třikrát nižší intenzitě světla není tak vidět. Proto jsem dal bixenon čočky: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.