John Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Teď zkouším nový NFS: Shift a jinak xlet když je čas Csko,Lineage2 a jiny hry online. [upravil dne 20/9/2009 John] Citovat
Jenda 309 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: Fakir No vida, kolega. S čím jsi lítal? No já kdysi dávno v dobách FS 2004 lítal, ale spíš s menšíma Learjet, ATRka, L-410 sem tam 737. Já tam trávil docela dost času i v reálu Jen škoda že sem nejde dát víc než 800x600 Citovat
destiny Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Jak se tak dívám, moc často tu nejsou hry typu Adventure. Co vy na tento styl? Jsou tu nějací příznivci? Osobně jsem velký fanda českých vývojářů z Future Games (http://www.future-games.cz/ Pokud někdo fandí stylu Adventure, tak hru od Future Games s názvem \"Posel smrti\" nemusím ani představovat. Pronezasvěcené, je to jedna z velmi kvalitních her typu Adventure ve světě a nejlepší česká. Je to už starší záležitost a dá se koupit velmi levně. Takže jen doporučuji. Výborný dabing, zajímavý příběh, pěkné zpracování, dobrá hratelnost. (recenze hry zde: recenze Posel Smrti ) Tým Futute games má více titulů např. NI.BI.RU nebo Reprobates. Vše velmi kvalitný hry na dlouhé zimní večery. Citovat
Jenda 309 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Adventury jsem hrával deník Samuela Gordona jsem hrál chvilku ale nedohrál, vůbec když si to teď uvědomuji tak poslední adventura co jsem dojel byl stařičký Atlantis od dnes již zapomenutého Crya to byla aspoň parádní adventura Mám kámoše co tohle žere a taky si stěžuje že to hraje málo lidí a tím pádem o to výrobci her nemají moc zájem a když už tak to většinou nedopadne dobře Citovat
destiny Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Kdyby chtěl někdo hru Posel Smrti vyzkoušet, tak zde je oficiální a legální demo hry: Demo Posel Smrti (jedná se o odkaz na oficiální stránky výrobce, takže nemusíte mít strach z případných virů či jiných škodlivých breberek) Citovat
Pllaša Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: Pllaša ja parim: Travian.cz Tahle potvora se tu uz jednou resila ve specialnim vlakne tusim.. jiz jsem vylecen a nezavidim tem co to jeste hraji :D hele!Me uz to moc nebere ale je to zavislost_! tak to furt parim i kdyz nechci_! Citovat
volvik Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Tak panove po dlouhe dobe jsem si nainstaloval starou paradni hru Commandos 2 Citovat
Qcko Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Posel smrti som presiel, priznam sa, ze prvykrat som si musel pomoct navodom, pretoze som nevedel usporiadat znamenia zverokruhu v spravnom poradi:mad: ...inak kvalitny pribeh:super Inak adventury som hraval, presiel som Fahrenheit naposledy (zaujimavo ponata adventura), dalej Dracula a este viac, len suz si nepamatam nazvy:aut Citovat
Mildík Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Mafia, Hellforces, FarCry atd. Zkrátka akce.:cool: Citovat
MatrixChose Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 destiny: jo jo, adventury jsem taky hrával, ale jen ty český a pro pobavení - série Polda, Ve stínu Havrana atp. Mám ještě Dreamland, ale to jsem nedohrál, bylo to obrovský Citovat
kmotrik Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 série Polda je dobrá, z adventur jsem hrál i žhavý léto, posla bohů, posla smrti, a teď mám v počítači nainstalovanou Penumbru ( můžu taky doporučit - má to celkem vyladěný ovládání i když rozbít víko od kanálu kamenem mi trvalo nějakou tu chvilku :-D ) jinak s klukama na intru hrajeme akční střílečky typu CS, Quake3, HL a tak dál a když sem byl prcek tak sem hrával NFS ( končil jsem dílem Underground II. ) a pak jsem hrál závodní hry typu colin mc rae rally a tak Citovat
AnotherOne Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Hej Penumbru mám inštalovanú už asi dva roky - všetky tri diely, nejako som sa k tomu ešte nedostal. Citovat
kmotrik Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 jojo dodávala se v paketu kde byli oba datadisky :-D je to pecka, jen to chce se s tím zžít Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 me po dlouhe dobe k PC dostalo nove NFS a konecne se to zase da hrad (od dob porshaku). No a netrpelive cekam na Diabblo 3. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Inak sem se doslech, ze DIABLO 3 ma vyjst az 2011 .. Zevraj blizzard nechce vydavat 2 hry v jednem roce, a na tento rok uz je naplanovany starcraft, na 3 dily, aby ty zmrdi zase pekne vydelali ... Citovat
MatrixChose Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 StarCraft Ta dlouholetě bezkonkurenční strategie? Na to jsem teda opravdu zvědavej Citovat
zzipCZ Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 a co Operation Flashpoint 2 na to sem taky zvědavej má to být 9.10:o Citovat
AnotherOne Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Starcraft vraj nebude mať LAN multiplayer, sklamali tým veľa fanúšikov. Citovat
Guest bostich Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: zzipCZ a co Operation Flashpoint 2 na to sem taky zvědavej má to být 9.10:o Jsem na to celkem zvědavej.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.