Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

No vida, kolega. :D S čím jsi lítal? :)

No já kdysi dávno v dobách FS 2004 lítal, ale spíš s menšíma Learjet, ATRka, L-410 sem tam 737.

Já tam trávil docela dost času i v reálu :)

Jen škoda že sem nejde dát víc než 800x600 :aut

lkpr002.jpg

Odesláno

Jak se tak dívám, moc často tu nejsou hry typu Adventure. Co vy na tento styl? Jsou tu nějací příznivci?

Osobně jsem velký fanda českých vývojářů z Future Games (http://www.future-games.cz/

Pokud někdo fandí stylu Adventure, tak hru od Future Games s názvem \"Posel smrti\" nemusím ani představovat. Pronezasvěcené, je to jedna z velmi kvalitních her typu Adventure ve světě a nejlepší česká.

PS3_big.jpg

Je to už starší záležitost a dá se koupit velmi levně. Takže jen doporučuji. Výborný dabing, zajímavý příběh, pěkné zpracování, dobrá hratelnost. (recenze hry zde: recenze Posel Smrti )

Tým Futute games má více titulů např. NI.BI.RU nebo Reprobates. Vše velmi kvalitný hry na dlouhé zimní večery.

Odesláno

Adventury jsem hrával deník Samuela Gordona jsem hrál chvilku ale nedohrál, vůbec když si to teď uvědomuji tak poslední adventura co jsem dojel byl stařičký Atlantis od dnes již zapomenutého Crya to byla aspoň parádní adventura :)

Mám kámoše co tohle žere a taky si stěžuje že to hraje málo lidí a tím pádem o to výrobci her nemají moc zájem a když už tak to většinou nedopadne dobře :bacha

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: Pllaša

ja parim: Travian.cz :D

Tahle potvora se tu uz jednou resila ve specialnim vlakne tusim.. jiz jsem vylecen a nezavidim tem co to jeste hraji :D :D

hele!Me uz to moc nebere ale je to zavislost_!:D tak to furt parim i kdyz nechci_!:D

Odesláno

Posel smrti som presiel, priznam sa, ze prvykrat som si musel pomoct navodom, pretoze som nevedel usporiadat znamenia zverokruhu v spravnom poradi:mad: ...inak kvalitny pribeh:super

Inak adventury som hraval, presiel som Fahrenheit naposledy (zaujimavo ponata adventura), dalej Dracula a este viac, len suz si nepamatam nazvy:aut

Odesláno

série Polda je dobrá, z adventur jsem hrál i žhavý léto, posla bohů, posla smrti, a teď mám v počítači nainstalovanou Penumbru ( můžu taky doporučit - má to celkem vyladěný ovládání i když rozbít víko od kanálu kamenem mi trvalo nějakou tu chvilku :-D )

jinak s klukama na intru hrajeme akční střílečky typu CS, Quake3, HL a tak dál :)

a když sem byl prcek tak sem hrával NFS ( končil jsem dílem Underground II. ) a pak jsem hrál závodní hry typu colin mc rae rally a tak :)

Odesláno

Inak sem se doslech, ze DIABLO 3 ma vyjst az 2011 .. Zevraj blizzard nechce vydavat 2 hry v jednem roce, a na tento rok uz je naplanovany starcraft, na 3 dily, aby ty zmrdi zase pekne vydelali ...

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

a co Operation Flashpoint 2 na to sem taky zvědavej má to být 9.10:o

Jsem na to celkem zvědavej....:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...