Háček Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 jo jo to tu mam taky naq ploše .. nákej čas sem u toho proseděl .. ale ted už mě to nák nebere ... ... mam toho v práci dost Citovat
wooody Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 no nějak mě to neuchvátilo, hlavně fyzika aut nejlepší je asi jezdit v dodávce, a na sporťáky z dálky zapomenout a dál my chybí ukládání, že si nemůžu hru uložit kdy chci... Citovat
poldiss Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Mě se to líbí, auta jsou v takovýhle hře docela vedlejší celkově je to super Citovat
KingSpade Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 wooody: tak při misi uložit vážně nejde, jinak kdykoliv mimo mise můžeš vlézt do své skrýše a vyspat se (autosave), jinak fyzika aut je vážně otřesná. poldiss: s tímhle souhlas. Citovat
Háček Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 watch dogs sem skouk , těšil jsem se na něj, a když to vyšlo, přešlo mě to .. HW nároky můj počítač už z dálky rozdrtily ... na to jaký haló to bylo než to vyšlo , a pak když to vyšlo, no hned mě to přešlo .. jinak u bratranka na Xboxu 360 jsem si zahrál gta V .. to mě celkem bavilo, nehledě na to že IV mam ještě v pc a san andreas někde na DVD .. jinak ještě tu mám Game dev tycoon - v celku sranda, řídíte vývojářské studio PC her [upravil dne 6/6/14 20:18 od Háček] Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 San Andreas pařím sem tam jednou dvakrát měsíčně...mám tam stáhlý skoro všechny modely Peugeotů, takže kradu jen tyto Citovat
h4wk3y Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Watch Dogs me na Xboxu nebavi... nicmoc dle meho nazoru... Citovat
c.WO.k Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 já pařim na xbox 360 gears of wars nebo guitar hero, tyhle hry taknějak nejvíc Citovat
poldiss Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Háčku dík za ten Game dev tycoon, je to super jinak Watch dogs mi přijdou na konzoli o něco horší než na PC už jen kvůli tý nic moc grafice, jedu to na PC na ultra a je to ukrutně znát San Andreas jsem hrával hlavně SA:MP, hrajete někdo? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 tam je i mp? V menu jsem to nikde neviděl? To se musí kvůli tomu stáhnout nějakej datadisk? Citovat
KingSpade Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 hardhouse.trip: vůbec ne...musíš jen stáhnout klienta GTA SA:MP (samozřejmě musíš mít nainstalovanou hru) Citovat
poldiss Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Tady najdeš všechno, co potřebuješ http://sa-mp.com Citovat
Tony Stark Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Watch dogs je má své kouzlo ale časem to omrzí. Za to nový Wolfenstein je pecka, sice těch 40 géček je dost ale rád si to jestli to někdy projedu zahraju znova. Citovat
EronixHD Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Já si rad zahraju Counter-Strike 1.6 ale teď spíš Counter-Strike: global offensive Citovat
poldiss Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Tak a je to tady, na podzim vyjde GTA V na PS4, Xbox One a PC Citovat
hardhouse.trip Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Ta 5 už není ono, starý dobrý Vice City Citovat
Tony Stark Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 S tím GTA V na PC bych si nebyl až tak jistý, u každého dílu to bylo o dost pozdrženo oproti herním konzolím, na PC je grafika a HW neoptimalizace dosti náročná pro vývojáře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.