Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo jo to tu mam taky naq ploše :D .. nákej čas sem u toho proseděl :) .. ale ted už mě to nák nebere ... :) ... mam toho v práci dost :D

Odesláno

no nějak mě to neuchvátilo, hlavně fyzika aut :( nejlepší je asi jezdit v dodávce, a na sporťáky z dálky zapomenout :( a dál my chybí ukládání, že si nemůžu hru uložit kdy chci...

Odesláno

wooody: tak při misi uložit vážně nejde, jinak kdykoliv mimo mise můžeš vlézt do své skrýše a vyspat se (autosave), jinak fyzika aut je vážně otřesná.

poldiss: s tímhle souhlas.

Odesláno

watch dogs sem skouk , těšil jsem se na něj, a když to vyšlo, přešlo mě to .. HW nároky můj počítač už z dálky rozdrtily :D ... na to jaký haló to bylo než to vyšlo , a pak když to vyšlo, no hned mě to přešlo ..

jinak u bratranka na Xboxu 360 jsem si zahrál gta V .. to mě celkem bavilo, nehledě na to že IV mam ještě v pc a san andreas někde na DVD ..

jinak ještě tu mám Game dev tycoon - v celku sranda, řídíte vývojářské studio PC her :D

[upravil dne 6/6/14 20:18 od Háček]

Odesláno

Háčku dík za ten Game dev tycoon, je to super :D jinak Watch dogs mi přijdou na konzoli o něco horší než na PC už jen kvůli tý nic moc grafice, jedu to na PC na ultra a je to ukrutně znát :D

San Andreas jsem hrával hlavně SA:MP, hrajete někdo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...