Jirkap Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Aby tam někdo vůbec byl dorazím, ale taky později...přece jen přes Letnou z Holešovic je masakr
John Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Ja dorazím ale nevím zda to stačím na 18h uvidím.... každopádně pokud se něco nepo.. uplně tak dorazím.
Pe.Tr Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 ja budu tak na 19 a budu peugeotem!!! [upravil dne 30/9/09 Pe.Tr]
Pinďa Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: John Pro pořádek chci připomenout,že již 51minisraz P-C na Džbáně se bude konat 1.10.2009 (čtvrtek) od 18.hodin. Tak doufám,že se opět sejdeme jako vždy v hojném počtu Je to první minisraz po prázdninách tak snad někdo dorazí Ahojky Johne , jen tak ze zvědavosti , na kdy letos plánujete předvánoční sraz ? ? ? ? ? ?
John Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Tak chci poděkovat všem,kteří se na minisrazu ukazali... za pěkný pokec a příjemný podvečer. Jinak příští pražský minisraz se nejspíš bude konat v Peugeot restauraci na Zahradním městě.... Zítra nebo během příštího týdne se tam zastavím a domluvím ohledně data atd. 2Pinďa : Ahoj předvánoční sraz bude určitě jen se zatím jestě neví kdy bude.. a kde.. Termím a kde se myslím bude řešit v průběhu tohoto měsíce nejdéle v listopadu.
Medvěd Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Také jsem se příjemně bavil (díky patří hlavně Ferrymu, který dokázal Helčinu pracovní navigaci přesvědčit, že na mě má hovořit česky) a příjemný pocit ze srazu nezkalila ani skutečnost, že se na Džbáně rozhodli léčit krizi znatelným nárůstem cen na úkor kvality (zcela vysušené a tudíž těžko poživatelné koleno 195,- Kč, pito Birell 0,3 za 26,- Kč, polévka 45,- Kč, guláš 139,- Kč). Ač jsem dlouho bral Džbán za svou oblíbenou a prosazovanou lokalitu (přeci jen zde pražské srazy začaly), nyní pod tíhou důkazů padám a souhlasím s hledáním jiné, poněkud méně finančně náročné lokality. [upravil dne 1/10/2009 Medvěd]
Pe.Tr Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 take děkuji všem za supr pokec a pod to co napsal Medvěd se podepisuji . všiml jsem si jen ceny toho guláše co jsem měl -139,- +platil jsem jednu kolu a jedno presso a slečna si řekla o 208,- kola byla tušim 0,2
Schreek Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Takže díky za příjemný večer a příště už asi někde jinde
Jirkap Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Taky díky za sraz, musím souhlasit, že ceny jsou znatelně dražší. A jdeme hledat novou lokalitu
Ferry Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Taky diky za vecer, probehla i tradicni burza dilu (Diky Kubo) a priste tedy nekde jinde, neb nabidka restaurace by nas priste opravdu neuspokojila P.S. Medo nemas zac
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 sem jim naseptaval at zdrazi, konecne pojedu na prazsky sraz
Recommended Posts