Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja dorazím ale nevím zda to stačím na 18h uvidím.... každopádně pokud se něco nepo.. uplně tak dorazím.

Odesláno
Původně zaslal: John

Pro pořádek chci připomenout,že již 51minisraz P-C na Džbáně se bude konat 1.10.2009 (čtvrtek) od 18.hodin.

Tak doufám,že se opět sejdeme jako vždy v hojném počtu :)

Je to první minisraz po prázdninách tak snad někdo dorazí :D

Ahojky Johne :roker , jen tak ze zvědavosti , na kdy letos plánujete předvánoční sraz ?:D ? :myslim ? :D ? :myslim ? :D ?

Odesláno

Tak chci poděkovat všem,kteří se na minisrazu ukazali... za pěkný pokec a příjemný podvečer.

Jinak příští pražský minisraz se nejspíš bude konat v Peugeot restauraci na Zahradním městě....

Zítra nebo během příštího týdne se tam zastavím a domluvím ohledně data atd. ;)

2Pinďa : Ahoj předvánoční sraz bude určitě jen se zatím jestě neví kdy bude.. a kde.. Termím a kde se myslím bude řešit v průběhu tohoto měsíce nejdéle v listopadu.

Odesláno

Také jsem se příjemně bavil (díky patří hlavně Ferrymu, který dokázal Helčinu pracovní navigaci přesvědčit, že na mě má hovořit česky) a příjemný pocit ze srazu nezkalila ani skutečnost, že se na Džbáně rozhodli léčit krizi znatelným nárůstem cen na úkor kvality (zcela vysušené a tudíž těžko poživatelné koleno 195,- Kč, pito Birell 0,3 za 26,- Kč, polévka 45,- Kč, guláš 139,- Kč). Ač jsem dlouho bral Džbán za svou oblíbenou a prosazovanou lokalitu (přeci jen zde pražské srazy začaly), nyní pod tíhou důkazů padám a souhlasím s hledáním jiné, poněkud méně finančně náročné lokality.

[upravil dne 1/10/2009 Medvěd]

Odesláno

take děkuji všem za supr pokec a pod to co napsal Medvěd se podepisuji .

všiml jsem si jen ceny toho guláše co jsem měl -139,- +platil jsem jednu kolu a jedno presso a slečna si řekla o 208,-

kola byla tušim 0,2

Odesláno

Taky diky za vecer, probehla i tradicni burza dilu :D (Diky Kubo) a priste tedy nekde jinde, neb nabidka restaurace by nas priste opravdu neuspokojila

P.S. Medo nemas zac ;)

Odesláno

sem jim naseptaval at zdrazi, konecne pojedu na prazsky sraz :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...