Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam tiez sw-cko, ale slabsie, a moj nazor je, ze cim vacsi objem na nom mas, tym idealnejsie.. maly objem ked chces rozbehnut bez sindromu korytnacky ab slimaka, musis tocit, a vtedy to papa brutalne vela.. zasa ked udrzujes rychlost tak je to krasne pozerat na aktualnu spotrebu, avsak do chvile kym nepride nejaky kopec a nemusis zoslapnut ten plyn viac.. podla mna bud 2,0 hdi, alebo ak benzin tak 1,6 16v, spotrebu ma papierovo takmer rovnaku (ako moja 1,1), v skutocnosti ako to je neviem, nemal som zatial moznost to s niekym porovnavat..

EDIT: k spotrebe.. na 1.1 mam priemer tak 5.6 - 6 l/100km, ked chodim tak normalne a ked sa niekam ponahlam a vytacam to, tak priemer vychadza cca na tych 6.9 - 7.4 l/100km.. ako to je u 1.4 nemam ani sajnu..

[upravil dne 17/9/09 mindwipe]

Odesláno

taky si myslím,že 1.4 HDi by byla pro malý kombík lepší než 1.4 benz. :myslim, rozhodující je stejně konkrétní požadavek na auto--kolik lidí a na jakou vzdálenost bude jezdit,jak často,s jakým nákladem atd.,

Odesláno

No ak sa na motor pozerame z tej stranky ze ak je silny tak je vydareny tak potom nieje vydareny ani 2.0 HDi. Aspon do SW ich mohli montovat s vacsimi vykonmi. Musi sa uznat ze SW sa pouzivaju na prepravu vacsiho mnozstva nakladu teda do takeho motora ako je 1.1 a 1.4 by som pri SW nemal odvahu ist.

Odesláno

možno si ma nepochopil, ale nemyslel som tým - čím silnejší tým lepší. vychádzam len z rozhovorov z mechanikmi a nemali kladný názor o menších motoroch z hľadiska poruchovosti, kvality a servisnej obslužnosti. to je všetko.

Odesláno

tak ja mám 1.4 XS nie SW a som docela spokojny motor je idealny aj do mesta aj mimo mesta aspoň pre mňa ma trochu vaču spotrebu ako 1.1.....ked budeš točiť len 3000 otačok tak sa v pohode zmestiš do 6,5l/100km ja jazdim tak za 6,4.....ale ked to točiš tak to žere o trochu viac niekedy o liter o dva podla toho jak moc točiš :Ds tým motorom sa da podla mňa v pohode vyšantiť nie sice ako s GTi alebo 1.6 16V ale je to parada

Odesláno
Původně zaslal: bigjoe

možno si ma nepochopil, ale nemyslel som tým - čím silnejší tým lepší. vychádzam len z rozhovorov z mechanikmi a nemali kladný názor o menších motoroch z hľadiska poruchovosti, kvality a servisnej obslužnosti. to je všetko.

To si sa ich pytal konkretne o 206-ke ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...