Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec pánové nějak dlouho musím žhavit než nastartuju a mám obavy že jak nastane zima že nenastartuju je možné že by byly v háji žhaviče???auto bude mět skoro 150tis.km a myslím že tam budou ještě původní.Jaká značka žhavičů popř. cena by byla vhodná pro 2,2 hdi break rv.2002???zatím dík

Odesláno
Původně zaslal: qmysak

zdarec pánové nějak dlouho musím žhavit než nastartuju a mám obavy že jak nastane zima že nenastartuju je možné že by byly v háji žhaviče???auto bude mět skoro 150tis.km a myslím že tam budou ještě původní.Jaká značka žhavičů popř. cena by byla vhodná pro 2,2 hdi break rv.2002???zatím dík

ted v téhle době ti auto žhaví?nebude spíš problém někde jinde???

[upravil dne 14/9/09 zzipCZ]

Odesláno

když je motor zahřátý tak je vše ok ale jak startuju ráno tak dlouho trvá než zhasne žhavení tak usuzuju že sou žhaviče v háji nebo se pletu???

Odesláno

nebo čidlo teploty:myslim mě to žhaví až tak kolem pěti stupnu a to se jen rožne a zhasne ted to ani neblikne ale jak bylo psano výše možná to žhaví ale asi ne moc klasicky to žhaví až kolem nuly

[upravil dne 14/9/09 zzipCZ]

Odesláno

no v prvom rade by som si skontroloval ci vobec funguje rele zhavenia lebo ja som ako debil vymenil zhavice a auto stale nic a nakoniec som zistil ze mi prepalilo privodny kabel na to rele zhavenia, da sa to celkom jednoducho skontrolovat a to tak ze odpojis privodny kabel na zhavice a zapojis medzi ten kabel a kostru voltmeter a zapnes klucik (jedina podmienka myslim je ze to musis merat ked ti svieti kontrolka zhavenia na palubovke)a musis tam namerat 12V. ak tam budes mat stavu tak potom by som menil zhavice.caf

Odesláno
Původně zaslal: kuboSE

no v prvom rade by som si skontroloval ci vobec funguje rele zhavenia lebo ja som ako debil vymenil zhavice a auto stale nic a nakoniec som zistil ze mi prepalilo privodny kabel na to rele zhavenia, da sa to celkom jednoducho skontrolovat a to tak ze odpojis privodny kabel na zhavice a zapojis medzi ten kabel a kostru voltmeter a zapnes klucik (jedina podmienka myslim je ze to musis merat ked ti svieti kontrolka zhavenia na palubovke)a musis tam namerat 12V. ak tam budes mat stavu tak potom by som menil zhavice.caf

Ja jsem byl pred 2mi tydny v autorizovanem servisu, udajne je svolovaci akce, kdy byva vadna nejaka skrinka zhaveni, v hodnote udajne cca 2500, vymenili me ji, pak jsem mel take prepaleny provodni kabel. Do te doby jsem mel v PC vzdy chybu zhaveni, ted je to pry jiz OK.

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Petr0604

Žhaviče ti doporučím Bosch. Jinak doporučená MOO cena včetně DPH je 513,- (obj. číslo 0 250 202 032). :papa

:o:o:o Nevím jak kde ale já je dnes kupoval v autokelly za 277Kč/kus po slevě pro členy peugeot klubu mě kus stál 205Kč

sssxg.jpg

[upravil dne 15/10/09 Cinci]

post-0-14109610296496_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...