Guest r.kill Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 foto konektoru??? Jsou to tyto konektory, ve kterých si měl problém? [upravil dne 28/12/09 r.kill] Citovat
PPK Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Áno. AnotherOne mne již předběhl:), ale jsou to opravdu tyto. Za chodu motoru je nerozpojuj, jen s nimi zamel. Rozpojil a prostříkl bych je až když zjistíš, že by to jimi mohlo být. Ono i tak tím rozhodně nemůžeš nic zkazit. K té pravidelnosti - mě to běželo chvilkami na 3 válce, což se nedá přeslechnout a za jízdy je to cítit v již zmiňované cukavosti a ztrátě výkonu. Citovat
Guest r.kill Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Původně zaslal: PPK Původně zaslal: AnotherOne Áno. AnotherOne mne již předběhl:), ale jsou to opravdu tyto. Za chodu motoru je nerozpojuj, jen s nimi zamel. Rozpojil a prostříkl bych je až když zjistíš, že by to jimi mohlo být. Ono i tak tím rozhodně nemůžeš nic zkazit. K té pravidelnosti - mě to běželo chvilkami na 3 válce, což se nedá přeslechnout a za jízdy je to cítit v již zmiňované cukavosti a ztrátě výkonu. A jaké doporučujete to ADITIVUM na proplach palivového systému. Jinak může se stou svítící kontrolkou \"v klidu\" jezdit? Citovat
PPK Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Tak \"jezdit\":D se s tím dá. Ale na klidu to nepřidá. Přiznám se, já jsem ještě žádným aditivem systém nikdy neproplachoval, spíš se snažím tankovat kvalitní palivo. Ono to totiž ve výsledku vyjde finančně úplně stejně a navíc common rail je přeci jen fajnovější než běžný diesel a větší opotřebení vstřikovačů a čerpadla pak aditivem neopravíš. Někdy jen při tankování v zimě \"přicvrnknu\" běžné aditivum do nafty, aby si v mrazu držela lépe své dobré vlastnosti, ale to je tak vše. Citovat
Guest r.kill Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Původně zaslal: PPK Tak \"jezdit\":D se s tím dá. Ale na klidu to nepřidá. Přiznám se, já jsem ještě žádným aditivem systém nikdy neproplachoval, spíš se snažím tankovat kvalitní palivo. Ono to totiž ve výsledku vyjde finančně úplně stejně a navíc common rail je přeci jen fajnovější než běžný diesel a větší opotřebení vstřikovačů a čerpadla pak aditivem neopravíš. Někdy jen při tankování v zimě \"přicvrnknu\" běžné aditivum do nafty, aby si v mrazu držela lépe své dobré vlastnosti, ale to je tak vše. No zítra na to mrknu, prostříknu a uvidím, pokud to nepomůže pak už jedině diagnostika Citovat
Guest r.kill Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 tak vypadá to, že nic, kontakty se zdají být v pořádku, snažím se teď jezdit do 2500ot. a nějak nezjišťuji ztrátu výkonu jak se zde píše. No ještě zkusím dojet nádrž a propláchnout nějakým tím aditivem. Jinak pak už diagnostika. Nemá někdo nějaký tip na servis v Brně s diagnostikou? Nepočítám origo peugeot servis Citovat
Aluška Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Zkus servis v Krpoli na Cimburkove, kousek od Tesca . Citovat
pascall007 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 tak vcera mi to vyhlasilo tu istu hlasku po napojeni na dia mi vypisalo :prechodna zavada.signal tlaku turbomychadla nespravny tlak v kolektoru.atmosfericky tlak . je to svieti mi signalka motoru niekedy auto strati vykon po vypnuti a znova nastartovani jede hmm?da sa neco stym udelat?? [upravil dne 5/1/10 pascall007] Citovat
Kawa Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Absolvoval jsem propláchnutí aditivy v orig peu.servise - 1260,-kč z toho 800 materiál - 2 pixly s velmi silným aditivem. Aditivum je připojeno přímo do sání (neleje se do nádrže) a spaluje se pouze toto bez nafty. Je to asi nejúčinější metoda. No nic méně ně to moc nepomohlo, kontrolka sice zhasla ale dia. závadu hlásí dál (nizký tlak paliva),což vede k vysokotlakému čerpadlu- no to je samozřejmě palba. Auto můžu točit tak do 3500 pak hrozí zhas.mot. nebo pokl.výkonu. Auto jinek jezdí celkem v poho tak to zatím nechám. Citovat
Guest r.kill Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: Kawa Absolvoval jsem propláchnutí aditivy v orig peu.servise - 1260,-kč z toho 800 materiál - 2 pixly s velmi silným aditivem. Aditivum je připojeno přímo do sání (neleje se do nádrže) a spaluje se pouze toto bez nafty. Je to asi nejúčinější metoda. No nic méně ně to moc nepomohlo, kontrolka sice zhasla ale dia. závadu hlásí dál (nizký tlak paliva),což vede k vysokotlakému čerpadlu- no to je samozřejmě palba. Auto můžu točit tak do 3500 pak hrozí zhas.mot. nebo pokl.výkonu. Auto jinek jezdí celkem v poho tak to zatím nechám. no tak to bude snad i můj případ, také jsem nepoznal motorově rozdíl (jak se tu píše o nouzovém režimu do 2500ot), taky jsem to zkoušel a v pohodě točím nad 3000ot Citovat
Kawa Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Jo za krásu se asi platí.407 prostě uchvátí vzhledem,ale nese to svá rizika. Takže si můžem vybrat - Buď krásný poruchový peugeot a nebo nezajímavý a nudný ale spolehlivý Avensis :papa Citovat
Guest r.kill Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: r.kill Původně zaslal: Kawa Absolvoval jsem propláchnutí aditivy v orig peu.servise - 1260,-kč z toho 800 materiál - 2 pixly s velmi silným aditivem. Aditivum je připojeno přímo do sání (neleje se do nádrže) a spaluje se pouze toto bez nafty. Je to asi nejúčinější metoda. No nic méně ně to moc nepomohlo, kontrolka sice zhasla ale dia. závadu hlásí dál (nizký tlak paliva),což vede k vysokotlakému čerpadlu- no to je samozřejmě palba. Auto můžu točit tak do 3500 pak hrozí zhas.mot. nebo pokl.výkonu. Auto jinek jezdí celkem v poho tak to zatím nechám. no tak to bude snad i můj případ, také jsem nepoznal motorově rozdíl (jak se tu píše o nouzovém režimu do 2500ot), taky jsem to zkoušel a v pohodě točím nad 3000ot Tak jsem byl včera na diagnostice a byla to náhodná, nebo nahodilá (nepamatuji si co říkal) chyba, tedy zůstala tam jen viset a svítit kontrolka. Říkal mi, že z největší pravděpodobností, mi zamrzla nafta, protože, ted nic čerpadlo a trysky nehlásí. Je potřeba vážně myslet na to aditivum, při mrazech. Jinak jsem minule tankoval u TESCO(tankuju jak kdy, nemám vytipované stanice) benzínky, takže to se ani prej nedivil, že by to zamrzlo. Vymazal mi chybu a tím pádem i zhasla kontrolka. Zkoušel jsem hned auto protáhnout a vše ok. Citovat
HonzaZ Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Diagnostika píše \"přechodná závada\". Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Jasně že je aditivum pro mrazy důležité....těch cca 0,30 kč / l není zase tolik......... Citovat
JohnHEWITT Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Tak sem pridám aj ja niečo...práve ráno som bol po auto v servise kvoli výmene synchronu na prevodovke...a teraz večer tiež depollution system faulty - motor v nudzovom režime a nepravidelný chod...nie hladko (trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr), ale prerušovane (trrr trrrr trrrr trrr trrrr)...neviem ako to vysvetliť ináč.... motor bežal hladko všetko v poho...odbehol som si do obchodu iba po žuvačky....bol som tam max 5 minut...prídem do auta naštartujem a už hláška nepravidelný chod...a núdzový režim turbo vypnuté.....tak reku či nemal niekto podobný problém..a čo by to tak mohlo byť....hlavne narážam na nepravidelný chod....tak či niečo so vstrekmi alebo? Ďakujem za každý nápad a radu...samozrejme budem riešiť dia....ale najskôr v pondelok...a zajtra potrebujem autom ešte takých 20 km spraviť..tak či to moc nezaťaží motor keď je v núdzovom režime... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.