Guest Malinda69 Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Ahoj, mám asi hloupý dotaz, ale jaký Fridex pro 1.9D 50kw 1998? Pár lidí mi už říkalo, že to není jedno co tam naleju a pokud to bude špatný typ, může to nadělat paseku. Díky za radu. Citovat
limar Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Tak Fridex by som tam rozhodne v žiadnom prípade nedával . Ja mám Sheron G48 a som spokojný . Citovat
limar Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Původně zaslal: ozzy56 a proč ne Fridex?? Myslím si, že rozožiera hadice, tesnenia a vnútro motora Citovat
wooody Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 heh tak mozna za komunismu....... dneska už ne.... Citovat
limar Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Původně zaslal: wooody heh tak mozna za komunismu....... dneska už ne.... Tak to som nevedel. Zmenilo sa jeho zloženie? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 určitě--ten Sheron G 48 je ve stejné třídě... Citovat
pastorek Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Původně zaslal: limar Tak Fridex by som tam rozhodne v žiadnom prípade nedával . Ja mám Sheron G48 a som spokojný . Fridex G48 je úplne rovnaký. Rozoznáš to podľa toho označenia G. Citovat
Jindras Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Pozor na to Fridex je obchodní značka Velvana a.s- český výrobce,nemá co společného s výrobky před 20 lety.Mimojiné v testech Fridex G48 vyhrál jako nejvyšíí kvalita co se týká ochrany proti korozi chladicího systému,kvality chladícího média atd.Zadejte si do vyhledávače Fridex G48 atd...,Fridexů je celá řada,najdete i ten starý stabil a to je určeno pro staré motory,které tohle používali a již se už nevyrábí.Velvana s Fridexem je hlavním dodavatelem pro koncer Škoda auto atd. Jinak tady byla zmínka o Sheronu-marketová značka,kterou koupíte snad i v potravinách a na kterékoliv pumpě-nic moc holý stnandart.Veškeré tyto média testoval renomavaný Ústav paliv a maziv Č.R.Už jsem podobně psal v předchozím příspěvku o olejích-prostě s prominutím myČeši se v něčem nezměníme,je skoro rok 2010 a nemusíme všechno svádět na komunismus jejich špatnou kvalitu-co se týká tohodle dle odborníků zas tak špatná nebyla,ale konkurence toho využije a pod vyšší cenou nám prodá to samé!!! Citovat
limar Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Ok, to som fakt nevedel . Moja skúsenosť bola, že keď som dal voľakedy fridex do škodovky, tak začali tiecť všetky spoje na hadiciach. Ale časy sa zmenili, dobre vedieť. Citovat
Qcko Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Ja by som si zas do auta nedal ziadny sheron:D ... je to taka znacka \"z hypernovy\" ci z \"tesca\" a take veci do auta ee:aut Citovat
JoseA Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 sheronu dělá kámoš, je to fakt hlavní dodavatel náplní do aut pro obi a podobné supermarkety, prej to je všechno stejná kvalita. Je pravda, že fridex stabil sem lil asi před šesti-sedmi lety do svojí škody 130 a když sem si pěkně naředil nemzku na nějakých -25°C, tak při první cestě sem měl mokro pod nohama od hadic k topení. Dobře vyžíral vnitřky hadic. No jinak nemrzku sem nechával měnit známému před rokem při výměně oleje, tak už ani nevím co dolít . Mám 306 1,6 - 65kW (r.v.97, old model, sedan) Citovat
Tomas306 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Cau chlapi. V servisu mi zmerili bod tuhnuti chladici kapaliny a vyslo jim -20°C. Pry to tak jeste muzu nechat. Nekde jsem ale cetl, ze by pro optimalni ochranu proti korozi melo byt naredeno na -37°C, coz znamena tak nejmin 1-2 l odpustit a dolit cistym antifreezem. Navic co když pujde v zimě teplota fakt k -20°C. A ted k jadru pudla: Nevim jakou kapalinu v tom mam. Koukal jsem na Velvanu (http://www.velvana.cz/_download/Fridex%20skladacka_29_08_2008.pdf) a tam uvadi do Peugeotu Fridex G PLUS. Tady jste psali o Fridexu G48. Nemuze se neco podelat diky nakompatibilite kapalin? A který Fridex byste doporučovali? Samozrejme by asi bylo nejlepší vyměnit komplet náplň, ale na jaře mne čekají rozvody + vodní pumpa, tak se mi to nechce pak měnit znova. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 když máš na minus 20 tak to neřeš, i kdyby bylo minus 30,nic se nestane,ta kapalina potom rosolovatí a jinak nic,vyměn kapalinu až po té opravě na jaře Citovat
Tomas306 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 No ale co kdyz bude pod tech -20°C a budu potrebovat vyjet. Nebude ten rozsol vadit vodni pumpe (jde o mi o to aby nebyla zatuhla a nepreskocily rozvody). Citovat
dolly1010 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 No asi nejoptimálnější to není ale rozvody ti neprasknou Ono to vyrobý takový krystalky, nebo spíš ten rosol. Okruh v autě zas tak dlouhen není, takže se to při jízdě roztaví Horší to třeba bylo u 120cítek, kde hadice vedli pod autem a tam to zamrzalo. Pak to byl problém. Citovat
jojtik Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 No ja som celu diskusiu necital, ale ja pridem pekne do peugeotu, vypytam si 6L chladiacej kvapaliny(-35), zaplatim, naplnim, 2 roky jazdim a vymenim. A hlavne, ziadne problemy s uvolnovanim nejakych usadenin, leptanim hadic a zahrievanim. Cena trochu vyssia ako nejaky \" universal antifreeze\". Citovat
Tomas306 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Dolly 1010: OK. tak to bude dobry (-40°C snad nebude :-) ) jojtik: Kam pak lijes tu starou kapalinu, kdyz si ji menis sam? Citovat
jojtik Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Tomas306: Dam ji servisu, kery servisuje nasi firemni auta, staci? Greenpeazaku? Si myslis, ze sem tak blbej abych to lil do kanalu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.