Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny,

mam P 308 SW, po necelych 20 000 kilometrech jsem spokojen, jen jedna vec mi neni jasna. Orig. autoradio RD4 neprehrava MP3, pri cemz totez radio v jine vybave ma na sobe vytisten napis \"MP3\" a pochopitelne zmineny format prehrava. Zabyval jste se tim nekdo? Je to jen zalezitost firmware ci nejakeho odblokovani? Diky.

Odesláno

Já jsem měla na svém předchozím autě na rádiu napsané mp3 a nepřehrávalo je to, jen k tomu šlo někudy připojit mp3 přehrávač;) Ale co to bylo přesně za typ rádia, už si nepamatuju.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já přehrávám přímo z MP3,koupil jsem ten nejlevnější přehrávač,zapojil jsem to do cinche,co jsou v kaslíku a hraje to jak víno,aspoň nemusím pořád pálit cd.

Odesláno

dnes rano skusam radio a zda sa mi (mozno je to len pocit), ze lava strana - reproduktory vo dverach hraju o nieco slabsie ako prava strana, nevsimol ste si to niekto?

Kde moze byt chyba? Reklamovat mam radio? Mam origo Peugeot bez mp3.

Guest servisman
Odesláno

podle mne se to dá nastavit jak mají hrát ,Regulovat by se měla prava levá strana,pak přední zadní repro a pod

Odesláno
Původně zaslal: honza406

podle mne se to dá nastavit jak mají hrát ,Regulovat by se měla prava levá strana,pak přední zadní repro a pod

Ano to mas pravdu ide to nastavit, ale ked som zapal len lavu stranu a potom pravu pri nezmenenej hlasitosti, tak lava hrala o poznanie menej.....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Skor si myslim ze je lepsie ak neprehrava MP3 ale iba audio CD :P

A upgrade nebude len v softe, kedze MP3 potrebuje prevodnik bitrate, a to je HW zalezitost v tomto pripade zrejme.

Tak ci tak, CD staci

• O 2 roky později...
Odesláno
dnes uz vsetky RD4 prehravaju MP3:aut

a mas USB????????:D a bluetooth???????:super

ja mam :P sice mal som od vyroby najprv len bluetooth, neskor som dorobil aj original usb vstup, vsetko sa da dorobit, nie :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...