Liba7 Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 zdravim tak sem se konecne rozhoupal a prořidil si do sve 406 misto tovarniho radia pěkného \"pijonýra\" po menšich komplikacich jsem ho tam nacpal ... ale zahy se objevila vada na kráse. radio hraje bez kičku asi dvě minuity pak v palubovce cvakne nějké relé a radio se vypne (uplně odstřihne a vymaže) čim to? Citovat
Ferry Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 prehozene draty stale napajeni +12V a spinane napajeni +12V v ISO konektoru, znama a standardni vec u Peugeotu Citovat
Liba7 Odesláno 11. září 2009 Autor Odesláno 11. září 2009 a něco takovyho jsem čekal a ted jeste otazečka... z dvojce konektoru je napajecí černej? že. a nejaky schema existuje... bohžel nemam doma voltmetr... Citovat
marko306 Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 na univerzálnom isokonektore je to červený a žltý kábel origo peugeot má iné farby na mojom to bol ružový a čierny [upravil dne 11/9/09 marko306] Citovat
honza205D Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 To není peugeotem,ale pionýrem,zatím všechny co mi prošly rukama sem musel přehodit. Na kabelu od rádia, by měly být spojky ještě před ISO konektorem a tam to prohodit. Jsou to již zmiňované kabely,žlutý s červeným Citovat
winco Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 ja mám podobny problem ale mne to radio s vypnutim klučikom nehra ani chvilku a všetky nastavenia ako naladene stanice, eqalizer a podobne nastavenia sa mi vymažu a ide to uplne od zakladneho ale radio hra bez problemov a uplne krasne........a čo s tými kablami ste tu písali?? to mám ako dať namiesto červeneho žlty a namiesto žleteho červeny???? alebo ako? Citovat
pastorek Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Původně zaslal: winco ja mám podobny problem ale mne to radio s vypnutim klučikom nehra ani chvilku a všetky nastavenia ako naladene stanice, eqalizer a podobne nastavenia sa mi vymažu a ide to uplne od zakladneho ale radio hra bez problemov a uplne krasne........a čo s tými kablami ste tu písali?? to mám ako dať namiesto červeneho žlty a namiesto žleteho červeny???? alebo ako? Tak je to správne ale môžeš to urobiť i ako píše marko306. Na prívodný červený napojiť červený i žltý. POZOR, nech ťa nenapadne ich iba spojiť dokopy. Citovat
loque Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Ja som včera montoval nové rádio Alpine a dopadol som podobne, dnes som prehodil ten červený a žltý káblik a už drží nastavenia ale stále keď vytiahnem kľúč tak asi po 1 minúte cvakne relé a rádio sa vypne Predstavoval by som si to aby to fungovalo tak ako na origo rádiu, teda vložím kľuč, zapne sa rádio, vytiahnem kľúč tak sa vypne ale aby tam bola stále možnosť ho zapnúť aj bez kľúča v zapaľovaní Citovat
309GT Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Tak budeš muset najít a odpojit spínací kablík od skřínky;) Citovat
winco Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Původně zaslal: pastorek Tak je to správne ale môžeš to urobiť i ako píše marko306. Na prívodný červený napojiť červený i žltý. POZOR, nech ťa nenapadne ich iba spojiť dokopy. promin ale ešte tomu komplet nechapem:mad: mám na červeny kablik napojiť červeny a žlty ale nemám ich len tak spojiť??? tak ako potom?? a potm budem mať žlty kablik v jednej dierke s červenym aj žltim a potom v dalšej bude len žlty??..............alebo nebolo by jednoduchšie namiesto červeneho dať žlty a nameisto žlteho červeny??? ja sa tomu nerozumiem ako je to tam spravene tak sa pýtam:mad: Dakujem Citovat
marko306 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 presekni žltý káblik. trčiaci žltý káblik s isokonektoru napoj na červený káblik. v podstate ten žltý bude zapustený do červeného Citovat
winco Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 ščul jedna naozj debilna otazka ale naozaj si teraz nespomenem ISO konektor je ten v radiu alebo tie dva kde je jeden napajanie a druhy repraky? primitivny obrazok prikladam aby sme sa porozumeli......inak nemyslite si že som neschopny ale bojim sa len tak spajať kabliky ked to nebudem chapať na 1000000000% aby som to nepokazil [upravil dne 20/9/09 winco] Citovat
marko306 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 isokonektor je napajanie reprákov a aj autorádia Citovat
winco Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 takže tie 2 čo su tam?? nie ten čo sa pcha do radia??? ale čul tomu absolutne nerozumim ako to mám spojiť to by som chcel vidieť ako to má byť spojene.nema niekto fotku? [upravil dne 20/9/09 winco] Citovat
marko306 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 neviem ako ti to vysvetliť, nemám ani foto isokonektoru. nevim čo teraz myslíš. isokonektor je rozdelený na dve časti, z jednej ide 8 káblov na repráky, dva biele, fialové, zelené a hnedé. druhá časť má 5káblikov, červený +, čierny -, žltý pamäť, modrý vysúvacia anténa, oranžový osvetlenie Citovat
winco Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 ale ja mámna tom žltom štitok že \"batery+\" na červenom je zas \"ACC\" a ked osm to skušal zmerať tak na žlotom kabliku bolo napätie len po otočeni klučika a na červenom a na ostanych bolo napätie furt......... tak jedine čo ma napadlo čo si mi povedal tak mám spojiť červeny so žltym tie čo idu do radia z isokonektoru [upravil dne 20/9/09 winco] Citovat
marko306 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 je to originál isokonektor z výroby Peugeotu? Citovat
winco Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 tak vyzera že ano ja som auto kupoval už s tým radiom aj s týk ako to je spravene tak nie som si 100% istny Citovat
marko306 Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 ok, tak iba prehod medzi sebou žltý a červený kabel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.