BV406 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 cece lidi, kde chodite na to, ze k filtrum mann jsou pribalene tesnici krouzky , ja uz koupil dva a v ani jednom zadny krouzek nebyl ... ze by to byla jen slovenska specialita ? Citovat
majty Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 ja sem kupoval filtr primo v peugeotu a tesneni mi dali k tomu... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 musím říct,že se mi ještě nestalo,že by v balení filtru bylo to těsnění...,kupuju jen značku Purflux,Fram,Mann atd.,pravda,nekupoval jsem filtr nikdy v pežotu, jinak ta těsnění nekupuju,vzal jsem si v práci [upravil dne 14/9/09 ozzy56] Citovat
pastorek Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Původně zaslal: BV406 cece lidi, kde chodite na to, ze k filtrum mann jsou pribalene tesnici krouzky , ja uz koupil dva a v ani jednom zadny krouzek nebyl ... ze by to byla jen slovenska specialita ? Skôr to môže byť podľa typu auta na ktorý to je. Najviac som sa s tým stretol pri filtroch kde sa menia iba vložky. Tam sú pribalené gumičky i tá podložka. Zajtra to môžem odfotiť, budem jeden meniť. Citovat
majty Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 jo jo on mysli tesneni k filtru.. a ne k vypoustecimu sroubu v olejove vane aspon myslim... (holt pondeli rano bych zakazal) Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 tak to ano,dceři na Corse měním jen vložku a je to tak--je tam gumička i měděné pod šroub [upravil dne 14/9/09 ozzy56] Citovat
pastorek Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Původně zaslal: majty jo jo on mysli tesneni k filtru.. a ne k vypoustecimu sroubu v olejove vane aspon myslim... (holt pondeli rano bych zakazal) Maslel som tesniacu gumičku i medennú podložku. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Jinak závit jsem měl taky stržený a myslím že to žádný hovado nedělalo :-) Prostě je to ocelový šroub v hliníku a to dělá problémy, zejména při změnách teplot, které v olejové vaně bezesporu jsou. Jinak já se ke spodnímu šroubu dostanu i bez sundání krytu, ale kryt by byl při vypouštění zas..ný, tak si kryt vždy sundám. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 mám v krytu otvor přesně pod vypouštěcí zátkou--jednoduché Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Je teda fakt, že při poslední výměně, co si vzpomínám, jsem ten kryt taky nesundával :-) Na vypošťák se jde dostat a filtr jsem taky povolil bez sundání krytu, takže proč nee! Citovat
pastorek Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Sľúbil som fotku filtra s príslušenstvom. [upravil dne 15/9/09 pastorek] Citovat
ivanh Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Ja ešte zdvihnem auto tak, aby sa vypúštací otvor dostal na najnižšie miesto a oleja vytieklo čo naviac. Citovat
jirkafous Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Budu také měnit olej v motoru. Protože původní těsnění pod vanou nevypadá dobře, tak chci sundat vanu - ocelová a dát nové těsnění. Stačí ho dát suché na suchou plochu motoru - hliník, nebo ještě musím použít nějaký tmel - a jaký? Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 důležité je,aby obě plochy byly čisté...,těsnění můžeš na vanu přilepit,(alkapren),ale hlavně-nedotahuj moc šrouby,není tam předepsaný velký utahovací moment jestli máš vanu plechovou,zkontroluj rovinu těsnící plochy na ocelové desce,popřípadě srovnej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.