Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

cece lidi, kde chodite na to, ze k filtrum mann jsou pribalene tesnici krouzky , ja uz koupil dva a v ani jednom zadny krouzek nebyl :myslim ... ze by to byla jen slovenska specialita ?

Odesláno

musím říct,že se mi ještě nestalo,že by v balení filtru bylo to těsnění...,kupuju jen značku Purflux,Fram,Mann atd.,pravda,nekupoval jsem filtr nikdy v pežotu,

jinak ta těsnění nekupuju,vzal jsem si v práci :P

[upravil dne 14/9/09 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: BV406

cece lidi, kde chodite na to, ze k filtrum mann jsou pribalene tesnici krouzky , ja uz koupil dva a v ani jednom zadny krouzek nebyl :myslim ... ze by to byla jen slovenska specialita ?

Skôr to môže byť podľa typu auta na ktorý to je. Najviac som sa s tým stretol pri filtroch kde sa menia iba vložky. Tam sú pribalené gumičky i tá podložka. Zajtra to môžem odfotiť, budem jeden meniť.

Odesláno
Původně zaslal: majty

jo jo on mysli tesneni k filtru.. a ne k vypoustecimu sroubu v olejove vane aspon myslim... (holt pondeli rano bych zakazal) :D

Maslel som tesniacu gumičku i medennú podložku.

Odesláno

Jinak závit jsem měl taky stržený a myslím že to žádný hovado nedělalo :-)

Prostě je to ocelový šroub v hliníku a to dělá problémy, zejména při změnách teplot, které v olejové vaně bezesporu jsou.

Jinak já se ke spodnímu šroubu dostanu i bez sundání krytu, ale kryt by byl při vypouštění zas..ný, tak si kryt vždy sundám.

Odesláno

Budu také měnit olej v motoru. Protože původní těsnění pod vanou nevypadá dobře, tak chci sundat vanu - ocelová a dát nové těsnění. Stačí ho dát suché na suchou plochu motoru - hliník, nebo ještě musím použít nějaký tmel - a jaký?

Odesláno

důležité je,aby obě plochy byly čisté...,těsnění můžeš na vanu přilepit,(alkapren),ale hlavně-nedotahuj moc šrouby,není tam předepsaný velký utahovací moment

jestli máš vanu plechovou,zkontroluj rovinu těsnící plochy na ocelové desce,popřípadě srovnej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...