Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, tak ja nemam zadnu specialnu 406, tak sem hodim len par fotek, kterymi sa mozno budem odlisovat od inych... ;)

[upravil dne 9.9.2009 foxo]

[upravil dne 9.9.2009 foxo]

post-0-14109609579366_thumb.jpg

Odesláno

Pěkná. Jako nová. :super

Jen když vidím ty voňavky na mřížce výdechu tak si hned vzpomenu jak tady pár členů po vytečení oné \"voňavky\" shání novej displej, páč to tam nateče a displej pošle do věčných lovišť. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Pěkná. Jako nová. :super

Jen když vidím ty voňavky na mřížce výdechu tak si hned vzpomenu jak tady pár členů po vytečení oné \"voňavky\" shání novej displej, páč to tam nateče a displej pošle do věčných lovišť. :myslim

no kapota je 3 mesice stara, svetla a mrizka mezi nima take. Mnel sem mensi nehodu. No a s tyma vonavkava to snad nebude take zle. Kdyz tak, tak by spadli dole na podlahu ty sklenene vyplne, ktere su uchycene v plastovych drzackoch ale je v podstate nemozne, ze by se rozlil ich obsah po palubke. A kde je mas ty? Daj napad, rad se poucim.:super

Odesláno

Já tyhle věci nepoužívám. :D

Nikdy jsem na tom nic dobrýho nenašel. :myslim Mě ty \"vůně\" tak nějak nevoní a o vzhledu ani nemluvím. :)

Jediný co jsem proti případnýmu zápachu zvažoval byl ionizér. To mi připadá jako dobrá věc.

Odesláno

co ja ti povim...:myslim No pokal sa neminu, tak je tam necham. A potom pouvazujem. Len dufam, ze nekdy nebudem v sekci servis a ptat se, co se zatecenym displejem :D:D:D

• O 1 rok později...
Odesláno

cau lidi,

takze oprasim trochu toto tema. Doteraz sem na aute nerobil nic, ale ted o vikendu prisla podstatna zmena. Znizoval sem to, pruziny cca 60/40... Pakarna to teda byla, kdybych vedel, ze je stym tolik roboty tak se nato vyprdnu :D

Mimoto mam to len o 1 cm vyssi jak čakom, takze sa tymto pripajam k jeho idealom. Čakome, jak s tim muzes vubec jezdit??? :D

Tady je auto pred snizenim...

post-31381-14109616892846_thumb.jpg

[upravil dne 25/4/11 19:44 foxo]

Odesláno

este jedna sranda.... mal sem snizenou len prednu napravu a musel sem nahle jet do hodonina, vypadalo to jak sipka... :D

[upravil dne 25/4/11 19:40 foxo]

post-31381-14109616894191_thumb.jpg

Odesláno
vypada to moc hezky kdyz je snizene tlumice mas puvodni?

jo, tlumice zostali puvodni, sou v dobre kondici... Jinak neni to nijak extra tvrde. Je to uplne v pohode...:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...