Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Led diody místo halogenových žárovek

Recommended Posts

Odesláno

No tak ja neviem.Ja ked som mal ledkovu žiarovku v spetnom svetle tak svietila menej než klasická(myslím do dialky),ale vyskušaj a daj hned vediet:)

Odesláno

a co taková prkotina jako rozmrzávání sěhu ze světel v zimě ve vánici. u xenonů které jak je známo méně hřejou jsou povinné ostřikovače, toto zdaleka nemá takovou teplou jako xenon to budeš běhat ven co 50m a utírat světla od sněhu hmm přeji příjemné ježdění v zimě.

Já bych do toho osobně nešel.

Odesláno

to je zase kravina jak noha, za 500 si koupis poradny znackovy zarovky se zvysenou svitivosti, treba od Philipsu, nebo Osramu a bude svetla 3x vic nez z tehle bludicek

Odesláno

Hovadina největšího kalibru. Nějakej vocas vzal patici od žárovky a přidělal do ná pár SMD (to jsou ty malý) ledek. Ledky svítěj, ale určitě ne jako halogenky. Mimoto ten problem se sněhem :roll

Je to jen další způsob, jak vymlátit z lidí prachy. :bacha

Odesláno

Taky bych si to na auto nedal:bojim (já bych je asi ani do čoček nedostal) Jedině tak do čiré optiky někde na srazu jen na show a pak zase sundat.V noci to musí svítit úplně na prd.....

Odesláno

Pánové, tohle nemůže v běžné parabole vůbec fungovat. Aby reflektor fungoval, musí být zdroj světla v jeho ohnisku, což je dost malej prostor. Kde má ohnisko tohle? :)

Odesláno

a este mozno do osvetlenia SPZ (niekedy je dobre ak ju poriadne nevidno) :)

pisu, ze to ma nizky odber, problem moze byt este aj v tom, ak mas svetla riadene cez RJ a nebudu mat dostatocny odber, bude ti RJ vyhadzovat stale chybu ziarovky

Odesláno
Původně zaslal: alihen

a este mozno do osvetlenia SPZ (niekedy je dobre ak ju poriadne nevidno) :)

Proto ho nemám vůbec:D Ale já v noci nejezdím;)
Odesláno

Já bych tomu taky moc nevěřil,za ty prachy dobrý,ale myslím si že tak na sraz.Ale zas můj názor je že ledky jsou světla budoucnosti a co sem čet,tak určitě se kvalitních žárovek do světel dočkáme,v tom článku bylo psáno že už maj vyvinutou diodu která by dosvítila až na měsíc :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...