Tazounek Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Zdar a silu chlapy prosel jsem tu vsechny topicky a nenasel jsem radu co hledam... mam 406 1.8 16V r.v.97 a trosku kdyz jsem ho koupil tak central uz nefrcel..pry byla baterka vybita....tak jsem se jal ji vymenit a ono porad nic...ze zacatku dioda na klicku i svitila pak uz nic. tak mi to nedalo a prolezal jsem to tu a nenasel nic potrebneho jedine co jsem zjistil je ze bych to mel mit pres infra pac mam na strope u svetla ten cervenej hranolek...ale kdyz jsem to rozdelal tak tam je jen elektrika na sibr a na dalku tam zadna krabicka neni... Tak bych vas , vsechny pritomne , chtel pozadat o pomoc. Kam mam zapojit universalni dalkove ovladani??? nemate nejake schema kde by to mohlo byt?? jak to zapojit?? jeste jsem koukal do dveri a tam nic Citovat
Ferry Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 postup zapojeni univerzalniho DO treba zde [upravil dne 8/9/09 Ferry] Citovat
Tazounek Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 jj super presne to jsem hledal... jeste se zeptam. Kde najdu v aute najdu tu originalni krabicku??? nebo bude nekde misto pod tim hranolem?? pac tam nic neni a prijde mi ze je tam akorad ta elektrika na to stresni okno Citovat
Ferry Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 ta origo jednotka je schovana za kastlikem spolujezdce, je to v takovem plastovem drzaku prisroubovanem na podbehu praveho kola, je svetle seda s hnedym konektorem a ma rozmery cca 10x15x3cm, staci k tem kabelum s uvedenymi cisly v prispevku pripojit dva kabliky od toho univerzalniho dalkoveho ovladani ( originalni jednotku neodpojovat a kabely nestrihat, jen z nich udelat odbocku) Citovat
Tazounek Odesláno 9. září 2009 Autor Odesláno 9. září 2009 Tak jsem dnes trosku teda prohledaval a myslim ze jsem nasel ten central.. teda nejsem si uplne jist. tak jen pro upresneni. Myslim ze to je takova cerna krabicka pod kaslikem a jsou do ni zapojeny dva takove sedo zlute konektory. pokud se mejlim tak me prosim opravte. jinak central jsem koupil tento.... ten cerny drat z te jednotky mam strcit nejak na kostru auta?? http://nd02.galerie.cz/984/672/59a42027e5_53573645_v2.jpg?1252526644[/img] a tu je planek. predpokladam ze musim zapojit vsechny ty tahla a ze ten spletenec tech kablu budu muset natahnout podle planku??? http://nd02.galerie.cz/235/033/a3a3d95bc4_53573639_v2.jpg?1252526641[/img] Citovat
Tazounek Odesláno 14. září 2009 Autor Odesláno 14. září 2009 Tak po trose snazeni jsem to vzdal... zkusim se na to kouknout znova ale nedavam si moc sanci Kdyby tu byl nekdo ochotny z okoli Kolina kdo s tim ma zkusenosti a chtel by mi pomoci za mensi peniz tak bych byl rad Citovat
pastorek Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Původně zaslal: Tazounek jinak central jsem koupil tento.... ten cerny drat z te jednotky mam strcit nejak na kostru auta?? Nie. To je anténa. Původně zaslal: Tazounek a tu je planek. predpokladam ze musim zapojit vsechny ty tahla a ze ten spletenec tech kablu budu muset natahnout podle planku??? Ak v tom aute je centrál a ty iba dorábaš diaľkové tak ti stačí iba tú riadiacu jednotku pripojiť na káble ktoré už sú v aute. V podstate budeš iba dávať impulz centrále v aute ako by to urobil modul diaľkového. Citovat
lipim Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Původně zaslal: Tazounek Zdar a silu chlapy prosel jsem tu vsechny topicky a nenasel jsem radu co hledam... mam 406 1.8 16V r.v.97 a trosku kdyz jsem ho koupil tak central uz nefrcel..pry byla baterka vybita....tak jsem se jal ji vymenit a ono porad nic...ze zacatku dioda na klicku i svitila pak uz nic. tak mi to nedalo a prolezal jsem to tu a nenasel nic potrebneho jedine co jsem zjistil je ze bych to mel mit pres infra pac mam na strope u svetla ten cervenej hranolek...ale kdyz jsem to rozdelal tak tam je jen elektrika na sibr a na dalku tam zadna krabicka neni... Tak bych vas , vsechny pritomne , chtel pozadat o pomoc. Kam mam zapojit universalni dalkove ovladani??? nemate nejake schema kde by to mohlo byt?? jak to zapojit?? jeste jsem koukal do dveri a tam nic Ja mám ten samý problém, akurá ja mám k tomu klíč. Diodka na klíči svíti, ale nic se nedeje. Ani superblokáda nereaguje. Potřebuji poradit čo s tým. Vopřed vám všem děkuji Mám Peugeot 406 2.0 16v :papa [upravil dne 25/4/10 lipim] Citovat
zzipCZ Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 taky si tady přihřeju polívčičku:) jak zjistím že mám centrál na dálku podle servisboxu bych ho mněl mít ale za kastlíkem sem žádnou krabičku nenašel ani volné konektory:( Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 lipim: hezká polička to je na nápoje? Citovat
Chosé Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Původně zaslal: Chosé patří tam tohle mam moc velke foto tak mi to nebere Citovat
lipim Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Původně zaslal: koblih69 lipim: hezká polička to je na nápoje? ne, to je pro důchodce Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 No tak kouřit už umíš tak teď už jen vořezávat vobrázky... Citovat
lipim Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Za kastlíkem tohle mám. A k čomu to slúži Citovat
lipim Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: lipim Za kastlíkem tohle mám. A k čomu to slúži Takže bol som na vrakáči Peugeot v Kadani (super ), vymenil som tú krabičku, skúsil som to spárovať. Vobec nič sa nestalo. Keď to robím podľa tohoto návodu: UPOZORNENÍ: Modely s dvojitým uzamknutím: Při provádění následujících kroků stisknout současně tlačítko zamknutí/odemknutí a tlačítko dvojitého uzamknutí. Zapalování musí být vypnuté. Držet zamykací/odemykací tlačítko obr.1 [1] stisknuté, dokud indikační dioda obr.1 [3] nezhasne. Uvolnit zamykací/odemykací tlačítko. Indikační dioda svítí dále. Stisknout dvakrát zamykací/odemykací tlačítko obr.1 [1] . Zapnout zapalování. Vypnout zapalování. 5 sekund počkat. Synchronizování je ukončeno. Potvrdit úspěšné synchronizování zamknutím a odemknutím vozidla. Tak mi diodka vobec nezostane svitiť tak ako to píšu. Superblokáda mi ide pri držaní klúčiku v zamykacej polohe, ale dojazd okien ten nie (okná sú cele v elek) Prosím o radu, už som zúfaly Kupovať nové univerzál sa mi nechce (ale asi budem musieť, keď mi nikto nebude vedieť poradiť) Asi pojdem do tohoto http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/autoalarm-phantom-czs01sir.html Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Zeptám se asi blbě ale za tim kastlíkem je to i u nového modelu?Dneska si taky pro něco podobného jedu a zajímá mě jestli tam ten konektor určitě najdu.Mám pouze centrál otvírání klíčkem do zámku Citovat
fifowole Odesláno 22. srpen 2011 Odesláno 22. srpen 2011 Dovolim si pootevrit znovu tohle tema. Vybiram taky nejaky central s dalkou a v nabidce jsou i modely s vystrelovacimi klici. Napr. toto: http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/s-dalk-ovladanim/centralni-zamykani-cz-3225.html K tomu se da koupit rovnou i planzeta pro Peugeot: http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/s-dalk-ovladanim/centralni-zamykani-cz-3225.html Me by ale zajimalo jak je to pak s imobilizerem co je v Peugotackym klicku? Protoze kdyz sem si nechaval delat nahradni klic tak se u toho resil i ten imobilizer, musel se to nejak prehravat.. V tomhle pripade to tam taky nejak dohrajou az si necham vypilovat tu planzetu ? Diky za rady.. Jeste je varianta koupit jen vylozene dalku bez klicku, ale radsi bych to mel hezky \"v jednom\", nemam rad velky baliky klicu Citovat
comm Odesláno 22. srpen 2011 Odesláno 22. srpen 2011 lipim budes mat typ 406 ktora ma sice superblokadu ale nemas plne elektronicke stahovanie okien. Keby si dal dole tapacir so spolujazdcovych dveri a najdes konektor na motor a ten bude iba dvojpinovy tak sa rozluc s automatickym stahovanim okna pri superblokade. Musis maj 9pinovy konektor na serve motora. Bo to sevo obsahuje este malu elektroniku! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.