Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar a silu chlapy prosel jsem tu vsechny topicky a nenasel jsem radu co hledam...

mam 406 1.8 16V r.v.97 a trosku kdyz jsem ho koupil tak central uz nefrcel..pry byla baterka vybita....tak jsem se jal ji vymenit a ono porad nic...ze zacatku dioda na klicku i svitila pak uz nic.

tak mi to nedalo a prolezal jsem to tu a nenasel nic potrebneho :(

jedine co jsem zjistil je ze bych to mel mit pres infra pac mam na strope u svetla ten cervenej hranolek...ale kdyz jsem to rozdelal tak tam je jen elektrika na sibr a na dalku tam zadna krabicka neni...

Tak bych vas , vsechny pritomne , chtel pozadat o pomoc.

Kam mam zapojit universalni dalkove ovladani??? nemate nejake schema kde by to mohlo byt?? jak to zapojit??

jeste jsem koukal do dveri a tam nic

Odesláno

jj super presne to jsem hledal... jeste se zeptam. Kde najdu v aute najdu tu originalni krabicku??? nebo bude nekde misto pod tim hranolem?? pac tam nic neni a prijde mi ze je tam akorad ta elektrika na to stresni okno

Odesláno

ta origo jednotka je schovana za kastlikem spolujezdce, je to v takovem plastovem drzaku prisroubovanem na podbehu praveho kola, je svetle seda s hnedym konektorem a ma rozmery cca 10x15x3cm, staci k tem kabelum s uvedenymi cisly v prispevku pripojit dva kabliky od toho univerzalniho dalkoveho ovladani ( originalni jednotku neodpojovat a kabely nestrihat, jen z nich udelat odbocku)

Odesláno

Tak jsem dnes trosku teda prohledaval a myslim ze jsem nasel ten central.. teda nejsem si uplne jist.

tak jen pro upresneni. Myslim ze to je takova cerna krabicka pod kaslikem a jsou do ni zapojeny dva takove sedo zlute konektory. pokud se mejlim tak me prosim opravte.

jinak central jsem koupil tento.... ten cerny drat z te jednotky mam strcit nejak na kostru auta??

50x50http://nd02.galerie.cz/984/672/59a42027e5_53573645_v2.jpg?1252526644[/img]

a tu je planek. predpokladam ze musim zapojit vsechny ty tahla a ze ten spletenec tech kablu budu muset natahnout podle planku???

50x50http://nd02.galerie.cz/235/033/a3a3d95bc4_53573639_v2.jpg?1252526641[/img]

Odesláno

Tak po trose snazeni jsem to vzdal... zkusim se na to kouknout znova ale nedavam si moc sanci :)

Kdyby tu byl nekdo ochotny z okoli Kolina kdo s tim ma zkusenosti a chtel by mi pomoci za mensi peniz tak bych byl rad ;)

Odesláno
Původně zaslal: Tazounek

jinak central jsem koupil tento.... ten cerny drat z te jednotky mam strcit nejak na kostru auta??

Nie. To je anténa.

a tu je planek. predpokladam ze musim zapojit vsechny ty tahla a ze ten spletenec tech kablu budu muset natahnout podle planku???

Ak v tom aute je centrál a ty iba dorábaš diaľkové tak ti stačí iba tú riadiacu jednotku pripojiť na káble ktoré už sú v aute. V podstate budeš iba dávať impulz centrále v aute ako by to urobil modul diaľkového.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdar a silu chlapy prosel jsem tu vsechny topicky a nenasel jsem radu co hledam...

mam 406 1.8 16V r.v.97 a trosku kdyz jsem ho koupil tak central uz nefrcel..pry byla baterka vybita....tak jsem se jal ji vymenit a ono porad nic...ze zacatku dioda na klicku i svitila pak uz nic.

tak mi to nedalo a prolezal jsem to tu a nenasel nic potrebneho :(

jedine co jsem zjistil je ze bych to mel mit pres infra pac mam na strope u svetla ten cervenej hranolek...ale kdyz jsem to rozdelal tak tam je jen elektrika na sibr a na dalku tam zadna krabicka neni...

Tak bych vas , vsechny pritomne , chtel pozadat o pomoc.

Kam mam zapojit universalni dalkove ovladani??? nemate nejake schema kde by to mohlo byt?? jak to zapojit??

jeste jsem koukal do dveri a tam nic

Ja mám ten samý problém, akurá ja mám k tomu klíč.

Diodka na klíči svíti, ale nic se nedeje. Ani superblokáda nereaguje.

Potřebuji poradit čo s tým.

Vopřed vám všem děkuji

Mám Peugeot 406 2.0 16v

moja-406ka.png

:papa:papa

[upravil dne 25/4/10 lipim]

Odesláno

taky si tady přihřeju polívčičku:) jak zjistím že mám centrál na dálku podle servisboxu bych ho mněl mít ale za kastlíkem sem žádnou krabičku nenašel ani volné konektory:(

Odesláno
Původně zaslal: lipim

Za kastlíkem tohle mám.

bez-nazvu.png

A k čomu to slúži :myslim

Takže bol som na vrakáči Peugeot v Kadani (super :super), vymenil som tú krabičku, skúsil som to spárovať. Vobec nič sa nestalo.

Keď to robím podľa tohoto návodu:

UPOZORNENÍ: Modely s dvojitým uzamknutím: Při provádění následujících kroků stisknout současně tlačítko

zamknutí/odemknutí a tlačítko dvojitého uzamknutí.

Zapalování musí být vypnuté.

Držet zamykací/odemykací tlačítko obr.1 [1] stisknuté, dokud indikační dioda obr.1 [3] nezhasne.

Uvolnit zamykací/odemykací tlačítko.

Indikační dioda svítí dále.

Stisknout dvakrát zamykací/odemykací tlačítko obr.1 [1] .

Zapnout zapalování.

Vypnout zapalování.

5 sekund počkat.

Synchronizování je ukončeno.

Potvrdit úspěšné synchronizování zamknutím a odemknutím vozidla.

Tak mi diodka vobec nezostane svitiť tak ako to píšu. Superblokáda mi ide pri držaní klúčiku v zamykacej polohe, ale dojazd okien ten nie (okná sú cele v elek)

Prosím o radu, už som zúfaly :fnuk

Kupovať nové univerzál sa mi nechce (ale asi budem musieť, keď mi nikto nebude vedieť poradiť)

Asi pojdem do tohoto http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/autoalarm-phantom-czs01sir.html

• O 1 rok později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Zeptám se asi blbě ale za tim kastlíkem je to i u nového modelu?Dneska si taky pro něco podobného jedu a zajímá mě jestli tam ten konektor určitě najdu.Mám pouze centrál otvírání klíčkem do zámku

Odesláno

Dovolim si pootevrit znovu tohle tema. Vybiram taky nejaky central s dalkou a v nabidce jsou i modely s vystrelovacimi klici. Napr. toto: http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/s-dalk-ovladanim/centralni-zamykani-cz-3225.html

K tomu se da koupit rovnou i planzeta pro Peugeot: http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/s-dalk-ovladanim/centralni-zamykani-cz-3225.html

Me by ale zajimalo jak je to pak s imobilizerem co je v Peugotackym klicku? Protoze kdyz sem si nechaval delat nahradni klic tak se u toho resil i ten imobilizer, musel se to nejak prehravat.. V tomhle pripade to tam taky nejak dohrajou az si necham vypilovat tu planzetu ?

Diky za rady..

Jeste je varianta koupit jen vylozene dalku bez klicku, ale radsi bych to mel hezky \"v jednom\", nemam rad velky baliky klicu :roker

Odesláno

lipim budes mat typ 406 ktora ma sice superblokadu ale nemas plne elektronicke stahovanie okien. Keby si dal dole tapacir so spolujazdcovych dveri a najdes konektor na motor a ten bude iba dvojpinovy tak sa rozluc s automatickym stahovanim okna pri superblokade. Musis maj 9pinovy konektor na serve motora. Bo to sevo obsahuje este malu elektroniku!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...