Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co vím, tak sraz je ve čtrvrtek na parkovišti u Vídeňské, pod hřbitovem. Odtamtud se vyjíždí do města, nebo pak za město blbnout.

Jsou tam dost pěkný káry a výkonově taky docela poštelovaný.

A taky pěkný kočky. Prý přijedou Shade 120, postaví nakraj a pak jdou lovit :)

Odesláno
Napsán autorem Ladis

Co vím, tak sraz je ve čtrvrtek na parkovišti u Vídeňské, pod hřbitovem. Odtamtud se vyjíždí do města, nebo pak za město blbnout.

Jsou tam dost pěkný káry a výkonově taky docela poštelovaný.

A taky pěkný kočky. Prý přijedou Shade 120, postaví nakraj a pak jdou lovit :)

Ze bych se tam jel podivat ? :)

Odesláno

Ono jde taky o to, co to ilegal sraz je. Pokud je to sraz, kde si lidi prohlídnou pěkný kárky, pokecaj o problémech s auty spojenými a ILEGAL znamená, že je to jen neohlášená akce, pak to beru. Pokud ale je tenhle sraz spojený s čímkoli připomínajícím tajný závod, pak jsem silně proti a dokonce souhlasími s velkou represí pro účastníky. Kdo mě zná, ví, že nejezdím nijak pomalu, ale je třeba se na toto koukat v širších souvislostech. Pokud se jedná o tzv. TAJNÝ ZÁVOD, tak hrozí velké nebezpečí spojené se soutěživostí a předvádivostí účastníků, která pak ústí nezřídka i v bezohledné řádění, které patří na uzavřený okruh - a i tam MUSÍ mít nějaká pravidla. Často se pak dočítáme, že si mladík ve vytuněném autě rozbil hubu - často bohužel s sebou vezme i někoho, kdo o jeho TAJNÉM ZÁVODĚ neměl ani páru. Zhusta jsou majitelé vytuněných aut zcela nezkušení řidiči, kteří podojili bohaté tatíky a v rámci těchto závodů si dokazují, jací že to jsou ale borci, když zvládli danou trasu s průměrnou rychlostí kolem 150 obec - neobec. Prostě jsem chtěl říct, že opravdu nejsem příznivcem TAJNÝCH ZÁVODů ani akcí typu RUSKÁ RULETA, kdy se projíždí nepřehledné křižovatky na plný plyn o prachy. a tyto dva problémy mi přijdou hodně podobné a taky mi silně pijou krev.

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Ono jde taky o to, co to ilegal sraz je. Pokud je to sraz, kde si lidi prohlídnou pěkný kárky, pokecaj o problémech s auty spojenými a ILEGAL znamená, že je to jen neohlášená akce, pak to beru. Pokud ale je tenhle sraz spojený s čímkoli připomínajícím tajný závod, pak jsem silně proti a dokonce souhlasími s velkou represí pro účastníky. Kdo mě zná, ví, že nejezdím nijak pomalu, ale je třeba se na toto koukat v širších souvislostech. Pokud se jedná o tzv. TAJNÝ ZÁVOD, tak hrozí velké nebezpečí spojené se soutěživostí a předvádivostí účastníků, která pak ústí nezřídka i v bezohledné řádění, které patří na uzavřený okruh - a i tam MUSÍ mít nějaká pravidla. Často se pak dočítáme, že si mladík ve vytuněném autě rozbil hubu - často bohužel s sebou vezme i někoho, kdo o jeho TAJNÉM ZÁVODĚ neměl ani páru. Zhusta jsou majitelé vytuněných aut zcela nezkušení řidiči, kteří podojili bohaté tatíky a v rámci těchto závodů si dokazují, jací že to jsou ale borci, když zvládli danou trasu s průměrnou rychlostí kolem 150 obec - neobec. Prostě jsem chtěl říct, že opravdu nejsem příznivcem TAJNÝCH ZÁVODů ani akcí typu RUSKÁ RULETA, kdy se projíždí nepřehledné křižovatky na plný plyn o prachy. a tyto dva problémy mi přijdou hodně podobné a taky mi silně pijou krev.

Dokud si budou rozbíjet svoje huby, tak je mi to jedno, ale akce jako R.ruleta je fakt sviňárna největšího Calibru... Za to bych zavíral na dva roky - a to pouze v případě, že nikoho netrefil, jinak by bručel moooooc. Takovýhle věci nechápu, vždy? člověk musí překonat vlastní pud sebezáchovy a jde tedy proti sobě... tak proč to pak dělá? Aby někomu něco dokázal?Říká se sice, že risk je zisk, ale -jak je vidět- jsou lidé, kteří si to riziko nedokáží spočítat... jestli ten zisk za ten risk stojí...

Každopádně atmosféra takového srazu mě láká a rozhodně bych se šel podívat, ale co se týče podobných kravin, by se mnou nikdo mimo vyhrazené parkoviště nebo uzavřený a zabezpečený prostotr nemohl počítat.

Odesláno

no, tady to funguje tak, ze je sraz na namesti, kde se keca, pak se treba seberem a jedem na jednu silini, kde neni provoz, ta se uzavre (je skoro slepa) nebo nam ji policie uzavre :D:D:D a pak se davaj sprinty tot vse :)

Odesláno
Napsán autorem Marlin

no, tady to funguje tak, ze je sraz na namesti, kde se keca, pak se treba seberem a jedem na jednu silini, kde neni provoz, ta se uzavre (je skoro slepa) nebo nam ji policie uzavre :D:D:D a pak se davaj sprinty tot vse :)

Tak to není tak zlý...

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Nedávno proběhlo v novinách, že jel někdo strašně rychle na dálnici v protisměru a hodně se divili, co tam dělal. Prý se tomu říká \"černá jízda\" a probíhá to tak, že pablb jede v protisměru bez světel v noci! Fakt super zábava!!! :mad::mad::mad: Samozřejmě jde o prachy!

Odesláno

No, tak to je stejná prasárna, jako ruleta... prostě tam jde o životy netušících civilistů, děcek a podobně... za to bych rozdával roky, panečku...:mad:

Odesláno

Zkusme se zamyslet, proč se v poslední době roztrhl pytel s podobnými akcemi (namátkou již zmiňované Brno, v médiích propírané Prachatice a dnes jsem několikrát ve zprávách slyšel cosi o Ústí nad Orlicí)? Celý mi to přijde jako důkaz totální neschopnosti Policie ČR, která vyvrcholila TECHNO PARTY u Tachova. Pokud se může bez problémů skupinka zhulenců rozhodnout, že zabere soukromý pozemek a Policie tomu bude nečinně přihlížet, pak mi i ty ilegal srazy přijdou jako testování, kam ještě lze beztrestně jít. A že mým vykuchaným (pardon vytuněným) vejfukem někoho obtěžuju? Co je mi do toho!!! A že nemám zájem tejden poslouchat kravál silně se blížícímu válcovně plechu, vždy? se můu svobodně odstěhovat, nebo si vzít dovolenou, ne?

DEMOKRACIE KONČÍ TAM, KDE MOJE ČINNOST OMEZUJE POKOJ NĚKOHO JINÉHO

[Editován dne 8/2/Mon, 2 Aug 2004 19:39:33 +0000Mon, 2 Aug 2004 19:39:33 +0000Mon, 2 Aug 2004 19:39:33 +0000Mon, 2 Aug 2004 19:39:33 +0000 Medvěd]

• O 2 týdny později...
Odesláno

já myslel to parkovistě před závodama. Viděl sem tu reportáž, kde se ptal pozvanýho \"hazardéra\", ten borec byl tak vypatlanej, odpovídal hůř než politici, pořád jenom \"je to určitej druh zábavy\" a \"víme, že ohrožujeme, ale zatím se nic nestalo\". Znám ten úsek kudy často jezdí, v okolí sou rodinný domky, vedlejší ulice. Souhlasím, že policie není \"bezmocná\" ale úplně totálně neschopná a umí otravovat jenom voly jako já, co parkujou na zákazu. :mad:

Odesláno
Napsán autorem Fusion

já myslel to parkovistě před závodama. Viděl sem tu reportáž, kde se ptal pozvanýho \"hazardéra\", ten borec byl tak vypatlanej, odpovídal hůř než politici, pořád jenom \"je to určitej druh zábavy\" a \"víme, že ohrožujeme, ale zatím se nic nestalo\". Znám ten úsek kudy často jezdí, v okolí sou rodinný domky, vedlejší ulice. Souhlasím, že policie není \"bezmocná\" ale úplně totálně neschopná a umí otravovat jenom voly jako já, co parkujou na zákazu. :mad:

jj, já dostal ve dvě ráno dvě kilča za stání na chodníku... jen jsem přijel k baráku kámoše - vezl jsem ho z letiště - aby to s tou jeho bagáží neměl tak daleko... a už to bylo...

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Zkusme se zamyslet, proč se v poslední době roztrhl pytel s podobnými akcemi (namátkou již zmiňované Brno, v médiích propírané Prachatice a dnes jsem několikrát ve zprávách slyšel cosi o Ústí nad Orlicí)? Celý mi to přijde jako důkaz totální neschopnosti Policie ČR, která vyvrcholila TECHNO PARTY u Tachova. Pokud se může bez problémů skupinka zhulenců rozhodnout, že zabere soukromý pozemek a Policie tomu bude nečinně přihlížet, pak mi i ty ilegal srazy přijdou jako testování, kam ještě lze beztrestně jít. A že mým vykuchaným (pardon vytuněným) vejfukem někoho obtěžuju? Co je mi do toho!!! A že nemám zájem tejden poslouchat kravál silně se blížícímu válcovně plechu, vždy? se můu svobodně odstěhovat, nebo si vzít dovolenou, ne?

DEMOKRACIE KONČÍ TAM, KDE MOJE ČINNOST OMEZUJE POKOJ NĚKOHO JINÉHO

Já se byl na Czech Teku taky podívat... no...eh... pěkný :D

Odesláno

Pro Brňáky.

Policajti v Brně poslední dobou jdou po autech s křídlama a úpravama. A to hlavně ve čtvrtek. Takže kdo tam má na kufru kus Boeingu tak si dávejte bacha. Jsou dost nekompronisní a na místě řeší ve správním řízení + zabaví auto a domů jdete pěšky.

Kámošovi se to stalo.

Odesláno
:) Můžeš být klidnej. Tebe nechytnou. Ale zrovna včerá odjížděl známej s Integrou. Rád to rozparádí mezi panelákama večer. Otázka času kdy se mu podívají na to jeho letadlo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...