Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste na tom se zabezpečením proti krádeži?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny v klubu. Momentálně přemýšlím nad zabezpečením proti kráděži.

Potom co mě kamarád, jakožto v tomto zkušený vyzbrojil informacemy jak se dá nejednodušeji ukrást peugeot 406 r.v. 2000, chci se zeptat Vás jestli přemýšlíte nad tím nejdůležitějším. Poraďte co je podle Vás nejůčinější.

[Editován dne 22/7/04 marek 406]

[Editován dne 22/7/04 marek 406]

Odesláno

Kolegové, až budete odpovídat, nezapomeňte kromě detailního popisu zabezpečení svého miláčka taky přesně uvést kde parkujete a jestli máte v garáži alarm :-).

Odesláno

Ale ne, ten dotaz není debilní - to téma je pořád svěží. Jen není bezpečné odpovídat příliš podrobně...

Ostatně je to jednoduché - žádné zabezpečení není 100%, takže každý nech? zabezpečuje podle hodnoty auta, podle svého vztahu k němu, podle požadavků pojiš?ovny a podle toho, na jaké úrovni chce eliminovat zloděje. Pokud chci eliminovat ožralé studentíky, bude mi stačit Medvěd lock nebo tajný vypínač, profíka, který krade na zakázku auta řádově za miliony, nezastaví ani satelitní sledovací systém spolu s umístěním auta do karáže typu Fort Knox.

Odesláno

Nemyslel jsem to zle, ale každý si své zabezpečení chrání, aby nevešlo ve všeobecnou známost, čímž by ztratilo na významu. Takže nemůže čekat detailní popis žádných technických vychytávek ani v náznaku činnosti.

Na druhou stranu znám člověka, že do jeho auta bych vlezl bez klíčku do zapalování jedině s dobrou úrazovou pojistkou - touto cestou bych ale osobně nešel!

Odesláno
Napsán autorem TB

Nemyslel jsem to zle, ale každý si své zabezpečení chrání, aby nevešlo ve všeobecnou známost, čímž by ztratilo na významu. Takže nemůže čekat detailní popis žádných technických vychytávek ani v náznaku činnosti.

Na druhou stranu znám člověka, že do jeho auta bych vlezl bez klíčku do zapalování jedině s dobrou úrazovou pojistkou - touto cestou bych ale osobně nešel!

Tak ten nebude krást naše pažouty, ale ty auta za miliony :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem Petano

Ja to mam podobne ...

moje auto by ani nikdo ukrast nechtel :papa

JJ není nad to dojet s odtahovkou a pohodlne nalozit auto a zase odjet, pokud neni zamceny na zahrade v garazi nebo moc napresovany mezi dvouma autama... Jinak neexistuje zakon, ktery by postihoval oddtahovou sluzbu. Tzn. pokud si nechate oddathnout auto, jakekoliv, odtahjovka nema povinost overovat zda auto je vase a ona nenese odpovednost za to, ze to auto ukrada, protoze ona pouze udelala malej kseftik za par stovecek :) Doist legracni, ale je to tak...

Odesláno

]Tajný vypínač na čerpadlo nebo zapalování nebo na cololiv. Taky je dobrý přestřihnout nějaký tlustý svazek drátů a po kabině si rozmístit dvacet nebo třicet vypínačů. Já osobně sundávám volant a na noc vypouštím všechna kola včetně rezervy. Jo sháním taky pumpičku, nějak ji nemůžu najít. Ale ještě k tomu dotazu, a? Ti poradí ten kamarád, jestli je machr.[/font]

Odesláno

2 white: rad bych, ale mam taky dost zabezpecenej PC a misto toho pinu mi to proste zobrazuje ****

No jo, ale on je tak tajnej, ze si na nej nemuzu vzpomenout!!!!!:D:D:D

To je ale bezpecny!!:D:D

Odesláno
Napsán autorem kveton

No jo, ale on je tak tajnej, ze si na nej nemuzu vzpomenout!!!!!:D:D:D

tak to asi auto stoji doma v garazi a tim snim nejezdis, co :D:D:D mas ho jen na kochani

Odesláno

no jasne, preci si nebudu opotrebovavat svyho milacka, to radsi jedu sockou!:cool:

A kdybych s nim preci jen v nedeli vyjel a nekdo by mi ho ukrad, co bych si pocal? :D:D:D

Odesláno

Z minulyho CT na PA sousedovi z panelaku ukradli uz 3. auto. Oktavka, mel tam 2 alarmy a zamcenou zpatecku, no a hadejte jak mu to ukradli, no odtahovka rocks :cool: Aspon ze mam ten pitomej imobilizer a necham si karu pojistit proti kradezi, uz tak mam nervy co se milaskovi stane :bojim;)

[Editován dne 27/7/04 kawasaky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...